Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Posao    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Zatvorena temaPostavljanje nove temePraćenje teme

Kako glasati 11.05.2008

Online Dragan Todorović

Kako glasati 11.05.2008

22:53, 10. May 2008     |    post #51

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 4.January 08

Sanjac, Jagodina je 130 km. juzno od Beograda i nema aerodrom i td., ali ja slucajno a vise namerno znam i gde je Cirih, Amsterdam, Hamburg, Kijev, Rim, Milano... i vec poceh da se plasim spiska koji bih trebao ovde da otkucam. Sve to sam video uzivo u sopstvenom aranzmanu i nosim otuda iskustva koja bih pozeleo svakome. Odakle potreba da shvatis moju poruku toliko licno i pokazes ovakvo raspolozenje za raspravu koja bi opteretila druge ucesnike. Imam jednu napomenu, koja treba da vazi za tebe koliko i za svakog drugog, a to je da ces u " donjem trtistu " kako ga ti zoves naci mnogo prijatnije ljude nego u Bgd. Mala mesta nose mnogo mirniji zivot i prijatniju atmosferu.

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Offline pajja

Kako glasati 11.05.2008

4:51, 11. May 2008     |    post #52

Pol:

IV - Immunes
Reg: 20.October 07

da, mislim da si potpuno u pravu, a da slucajno pojedini beogradjani nisu "sa dve glave" !!!
takodje mislim da Sanjac nikad nije isla dalje od BGD-a

samo vas posmatram !!!

Vrh strane

Offline sanjac

Kako glasati 11.05.2008

8:14, 12. May 2008     |    post #53

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Ko sto rekoh, svakom svoje selo najmilije, pa tako nemam razloga ni potrebe da idem po Srbiji dalje od Beograda. Milano, Frankfurt, Budimpesta.. Vidimo se u Singapuru u oktobru.. smile.gif Cudo kako tamo svako ko dodje sa strane (da ne uvredim lokalpatriote izrazom "dosljak") jako brzo nauci da ni slucajno ne ostavljasvoje ispljuvke. U Beogradu to nije slucaj.

Kakogod, gradjani Srbije i Beogradjani su juce pokazali svoju svest i sta misle/zele. Hvala im u ime svih progresivnih, koji zele i rade na tome da ovaj Beograd bude jos lepsi i bolji.

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac merka nove naocare

4 5 6  
Zatvorena temaPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet