Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Posao    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Zatvorena temaPostavljanje nove temePraćenje teme

Kako glasati 11.05.2008

Offline Iceman

Kako glasati 11.05.2008

18:38, 5. May 2008     |    post #31

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 2.December 07

CITAT (jeckoo @ 23:18, 13. April 2008)
Mene zanima da li ce Kostunica napraviti koaliciju sa Nikolicem a onda svakako da cu glasati za Tadica............ ..

Već su napravili dogovor, (sam Velja Ilić je rekao), jer su ubeđeni da će da pobede. Zahvaljujući maloumnima kojih u ovoj zemlji ima dosta, i dobiće dosta glasova.
A zbog budućnosti moje dece, glasaću za Tadića!!![

Pitam se: Zar nije bilo dosta ratova ovoj napaćenoj zemlji!!!

Život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale, vetar sam u tvojoj kosi .......

Vrh strane Iceman govorim tiho i vodim Bobu sa sabom...
+Odgovor na post sa citatom

Offline Disko Nindza

Kako glasati 11.05.2008

21:00, 5. May 2008     |    post #32

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Sreca pa ti nisi malouman. ph34r.gif

Vrh strane Disko Nindza pocinje da uziva...

Offline Riziko

Kako glasati 11.05.2008

21:45, 5. May 2008     |    post #33

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

CITAT (Iceman @ 19:38, 5. May 2008)
A zbog budućnosti moje dece, glasaću za Tadića!!![

Pitam se: Zar nije bilo dosta ratova ovoj napaćenoj zemlji!!!

1. Kojih ratova? U kojoj godini živiš?
Ajde molim Te kako Ti vidiš te potencijalne ratove? Koja stranka treba da dobije? Šta treba da izglasa? Ko će da ide, koja vojska i gde da ratuje?

Pogledaj realno svoje stavove i za koga ćeš da glasaš i zašto. Zato da slućajno ne pobede sile mraka i tame, a da bi cveće cvetalo uz našeg predsednika Tadića. bad.gif

2. Pozdravi dećicu pred spavanje od B. Tadića. Siguran sam da misli na njihovo dobro i njihovu budućnost.

A za jedno 10tak godina kad te budu deca pitala: A što je ovde tako loše živeti?
Ti ćeš imati spreman odgovor: Zato što radikali umalo nisu bili pobedili na izborima 2008.
A onda su srećom došli Tadić i Đilas. I od tada (njima) teče med i mleko.
Još samo desetak godina i evo nama boljeg života Tadić (bog da mu dušu prosti) obećavao 2008, a on ispunjava sva svoja obećanja.
Samo još malo izdržite. Evo boljeg života, evo ulaska u EU 2020...
Nemoj samo da dođu radikali.

3. da ne bude da propagiram za radikale pročitaj http://forum.aladin.info/t1154-poređajte-... e-po-štetnosti://http://forum.aladin.info/t1154-pore... e-po-štetnosti://http://forum.aladin.info/t1154-pore... e-po-štetnosti

p.s.
Kad smo već kod DS-a: niko više ne pita zašto su 4 meseca pravili vladu i dali V. Koštunici da ih ucenjuje i da bude premijer?
Kako i zašto se desilo to brilijantnim ekonomskim i političkim umovima demokratske stranke?

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Vrh strane Riziko priziva novu revoluciju...

Offline Iceman

Kako glasati 11.05.2008

22:01, 5. May 2008     |    post #34

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 2.December 07

Dobro prijatelju, a šta ti predlažeš za koga glasati. Po tebi, za nikog, jer ni jedni ne valjaju. U tome se slažem. ali je najgora solucija ne glasati!!!
Pa od svih loših, biram najmanje zlo. Nisam član ni jedne od ovih stranaka niti nameravam da budem, a hoću da glasam.
Šta Ti predlažeš???

Život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale, vetar sam u tvojoj kosi .......

Vrh strane Iceman govorim tiho i vodim Bobu sa sabom...

Offline Grga Pitić

Kako glasati 11.05.2008

16:42, 6. May 2008     |    post #35

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 13.September 07

Evo ja da predložim: za početak nemoj da glasaš za one za koje misliš da ne predstavljaju tebe i tvoje mišljenje.

Mene bi bilo sramota da dam podršku kroz moj glas Borisu Tadiću, Zoranu Živkoviću, Draganu Đilasu, Č. Jovanoviću, Šešelju ili Vuku Draškoviću (i S. Miloševiću neka mu je teška zemlja - u njegovo vreme)

Ostala je opcija da glasaš za ravnotežu tj. da ne prevagne puno ni na čiju stranu i čekaš da se pojavi neko za koga te nije sramota da kažeš da si za njega.

Vrh strane

Offline Dragan Todorović

Kako glasati 11.05.2008

22:13, 6. May 2008     |    post #36

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 4.January 08

" ALA JE PRECIZAN ". Ocekivao sam jaci komentar od nekog ko kaze da je GRGA PITIC, al ovo je bas umereno. Pozdrav ! A i Sanjac zasluzuje mali komentar. Cini mi se da je zaboravila cinjenicu da je Novi Beograd izgradjen upravo za one iz donjeg trtista koji su prodali krave i pozurili u Beograd. Stari Beogradjani "zive "na grobljima, a njihovi unuci u starom Beogradu ili u inostranstvu !

Vrh strane

Offline Sarah

Kako glasati 11.05.2008

14:25, 7. May 2008     |    post #37

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.April 08

@Riziko
6. SRS
osim podrške SPSu, i zaštiti ratnih zločinaca, nisu bili na vlasti da bi mnogo ukrali. Sa dolaskom na vlast će skočiti na ovoj tabeli.

... Bilo bi zanimljivo saznati kako ce ovo da utice na kotiranje na tvojoj listi... .

Beograd - Gordana Pop-Lazić, funkcionerka Srpske radikalne stranke, izjavila je da će radikali, ako pobede na izborima 11. maja, sprovesti niz "patriotskih" mera, kao što je "osvešćivanje omladine" kako bi je "negovali u patriotskom i nacionalnom duhu". Takođe, ona je za TV B92 istakla da će SRS morati "nažalost da se izbori i s medijima koji pomažu ovim evrounijatskim snagama, jer to nije dobro, kao i sa nevladinim organizacijama koje to takođe rade". Ova do sada najjasnija najava represivnih poteza SRS-a u slučaju osvajanja vlasti naišla je na protivljenje intelektualaca i medijskih udruženja.
......

http://www.danas.co.yu/20080507/hronika1.html#1

Vrh strane

Offline Sarah

Kako glasati 11.05.2008

19:49, 7. May 2008     |    post #38

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.April 08

... Ili OVO:
(Sutrasnji "BLIC") :

Kandidata SRS za ministra odbrane plaćao Tribunal
Autor: M. Ivanović - Ž. Jevtić | 08.05.2008 - 19:45

Penzionisani general Bozidar Delic koji slovi za kandidata Srpske radikalne stranke za ministra odbrane, sarađivao je s timom bivše haške tužiteljke Karle del Ponte više od dve godine kao ekspertski svedok. Delić, koji je trenutno na funkciji potpredsednika Skupštine Srbije, sarađivao je sa Haškom tribunalom preko tri hiljade časova.

Ime generala Božidara Delića ovih dana došlo je u žižu javnosti nakon što se saznalo da je odbio da se kao svedok optužbe pojavi na suđenju zloglasnom komandantu OVK Ramušu Haradinaju. Delić je svoje odsustvo sa suđenja Haradinaju pravdao političkim stavovima svoje partije Srpske radikalne stranke, koja ne priznaje i ne sarađuje s Haškim tribunalom.
To malo čudi s obzirom na to da je sam Delić na suđenju Slobodanu Miloševiću kao svedok odbrane priznao da je godinama radio u korist tužilaštva Tribunala.

„Blic“ prenosi deo transkripta sa saslušanja.

Milošević: „Hvala, generale (Deliću). Na kraju, molim vas da mi kažete pošto to... Jednostavno nemam, nemam jasnu predstavu da li su vas iz kancelarije (tužioca) Najsa zvali da budete njihov ekspert za događaje na Kosovu? Vi ste pominjali da ste imali više kontakata ili u kom smislu su vas zvali?“
Delić: „Ne, to nije kancelarija gospodina Najsa, to je kancelarija glavnog tužioca“.
Milošević: „Pa to je isto“.
Delić: „Dobro. To je gospođa Karla del Ponte preko svojih, znači, timova koji se nalaze u Beogradu i dve i po godine sam, znači, dosta intenzivno radio na tome. Gotovo oko 3.000 časova na prikupljanju dokumentacije koju je od mene tražilo tužilaštvo. To gospodin Najs pokušava nekako da omalovaži, što mislim da nije u redu“.
Prema saznanjima „Blica“, ekspertski svedoci u Haškom tribunalu su za svoje usluge plaćeni. Dnevnice se plaćaju po satu rada i u rangu su honorara koje dobijaju haški advokati. Njihova uloga je da praktično tužilaštvu pojašnjavaju sva dokumenta do kojih su došli

Vrh strane

Offline Severian

Kako glasati 11.05.2008

12:27, 8. May 2008     |    post #39

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 15.November 07

ja licno, i to otvoreno priznajem, bez okolisanja kao neki na ovom forumu, priznajem da cu glasati za DS. Za sto brzi ulazak sam u Evropu jer smatram da ce moje dete bolje ziveti u EU i nisam spreman da zrtvujem njenu buducnost a bogami ni svoju(tek mi je 31) da bi video kako bi bilo da pobede radikali. Mladost mi je propala u cekanju da ta bagra padne sa vlasti, i nisam spreman da ponovo prolazim kroz sve ono kroz sta sam prosao devedesetih.

a sto se tice Kosova, smatram da cemo Kosovo najlakse odbraniti kad budemo clanovu EU jer ce nas tek tad neko slusati. Ovako nas niko ne ferma dva posto a zamislite tek ako kostunjavi i radikali dodju na vlast tek onda mozemo da se oprostimo sa tim.

Vrh strane

Offline Jaca

Kako glasati 11.05.2008

12:31, 8. May 2008     |    post #40

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Ne znam uopste da li si upucen u to kako zive u nekim drzavama EU, npr. u Francuskoj.
EU je definitivno "isisala" neke zemlje. U Francuskoj je prosecna plata oko 1200 eur, a racunaj da je sve mnogo mnogo skuplje nego ovde.

Bez okolisanja - necu glasati ni ovaj put.

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca voli sunce! :)

2 3 4 5 6   
Zatvorena temaPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet