Home    |    Web    Slike    Adresar    Posao    Putovanja   Forum   Mape    Info    |  info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
           Putovanje na poklon!                    Skok padobranom na poklon!                  Letite besplatno u Tursku!

Zatvorena temaPostavljanje nove teme

Kako glasati 11.05.2008

Offline Riziko

Kako glasati 11.05.2008

0:17, 8. April 2008     |    poruka #11

Advanced Member

3

Pol:

Reg: 14.September 07

CITAT (Iceman @ 23:16, 7. April 2008)
u poredjenju sa Nikolicem, Kostunicom i Ilicem, oni su cvece!

Ma mora biti.
Ko je veća štetočina i ko je više štete naneo: Vuk Drašković kao ministar spoljnih poslova ili Velimir Ilić kao kapitalni ministar
M. Dinkić kao ministar finansija (i svega drugog gde je turao nos) ili T. Nikolić zamenik predsednika opozicione stranke?

Ako ti nisu jasni odgovori, onda nema svrhe raspravljati.

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Riziko mrzi Tadića i Dačića...

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Offline Dragan Todorović

Kako glasati 11.05.2008

0:47, 8. April 2008     |    poruka #12

Advanced Member

3

Pol:

Reg: 4.January 08

U tvom komentaru sam prepoznao sebicnost. Ovo je politicki izraz iz koga mozes da izvuces razlicita tumacenja, a to je da se nebi upustili u besmislenu raspravu. Nacionalizacija je postojala svuda, a ne samo u Vojvodini. NIS nije nastao od Vojvodjanskih para, vec od Titovih. Auto put nije pravila Vojvodina vec stara Jugoslavija. Naravno da su Vojvodjanska izdvajanja velika, ali zbog besa Vojvodjanskih politicara kojima Velja nije dao deo svog kolaca je u najmanju ruku glupo da Vojvodina ostane bez autoputa. Shvatite jednom da su drzavni prioriteti, ustvari prioriteti trenutnih politicara koji odlucuju o takvim stvarima. Afere se otkrivaju tek onda kad se pojavi nezadovoljan medju njima, jer mu nisu dali deo svog lopovluka. Stanje nam je nazalost takvo i nece se skoro promeniti. Vec sam pisao u nekim drugim temama da nam je politicka scena tragicna i da sa ovom ponudom idemo u sve vecu bedu i siromastvo. Jednostavno smo osudjeni da budemo zrtve svog izbora i svojih zabluda. Posle svega sto nam se desavalo ovih godina sam dosao do zakljucka da mi drzavu i nemamo, jer to sto imamo je nesto sto nije nase. posto o svemu sto se kod nas desava odlucuje neko sa strane, a bezobrazni ( najblazi izraz ) to koriste i pune svoje dzepove. Srecno nam bilo !

Vrh strane

Offline sanjac

Kako glasati 11.05.2008

8:27, 8. April 2008     |    poruka #13

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 5.December 07

Odluka je da ne izlazim na glasanje, sve dok nam se budu nudili referendumi i biranje izmedju dva zla, a ne izbori za one sto treba da vode ovu zemlju.

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.
Vrh strane

Offline andjeo007

Kako glasati 11.05.2008

10:17, 8. April 2008     |    poruka #14

Advanced Member

5

Pol:

Reg: 17.September 07

Bojkotovacu kao i do sada jer su svi bagra i olos i ne mogu da se odlucim koji su za nijansu bolji.

I believe i can fly...
Vrh strane

Offline Mr.No

Kako glasati 11.05.2008

14:01, 8. April 2008     |    poruka #15

Advanced Member

3

Pol:

Reg: 14.September 07

CITAT (andjeo007 @ 10:17, 8. April 2008)
Bojkotovacu kao i do sada jer su svi bagra i olos i ne mogu da se odlucim koji su za nijansu bolji.

Prepustiti drugome da odlučuje o tvojoj sudbini je katastrofa. Izađi i izaberi najbolju od svih loših opcija.
Pa ne želiš valjda da neki fanatik neke xyz stranke profitira što ti nisi glasala protiv njih.

Ustvari eto recepta: glasaj za ravnotežu - ne ZA nego PROTIV neke opcije.

Ja preporučujem glasanje PROTIV Čede, Dinkića i Vuka Draškovića, a ZA za bilo koga drugog.

Mr.No gleda, i ne veruje... Izdrži Radovane!

Vrh strane

Offline Iceman

Kako glasati 11.05.2008

18:55, 8. April 2008     |    poruka #16

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 2.December 07

CITAT (Dragan Todorović @ 1:47, 8. April 2008)
Nacionalizacija je postojala svuda, a ne samo u Vojvodini. NIS nije nastao od Vojvodjanskih para, vec od Titovih. Auto put nije pravila Vojvodina vec stara Jugoslavija. Naravno da su Vojvodjanska izdvajanja velika, ali zbog besa Vojvodjanskih politicara kojima Velja nije dao deo svog kolaca je u najmanju ruku glupo da Vojvodina ostane bez autoputa. Shvatite jednom da su drzavni prioriteti, ustvari prioriteti trenutnih politicara koji odlucuju o takvim stvarima. Afere se otkrivaju tek onda kad se pojavi nezadovoljan medju njima, jer mu nisu dali deo svog lopovluka. Stanje nam je nazalost takvo i nece se skoro promeniti. Vec sam pisao u nekim drugim temama da nam je politicka scena tragicna i da sa ovom ponudom idemo u sve vecu bedu i siromastvo. Jednostavno smo osudjeni da budemo zrtve svog izbora i svojih zabluda. Posle svega sto nam se desavalo ovih godina sam dosao do zakljucka da mi drzavu i nemamo, jer to sto imamo je nesto sto nije nase. posto o svemu sto se kod nas desava odlucuje neko sa strane, a bezobrazni ( najblazi izraz ) to koriste i pune svoje dzepove. Srecno nam bilo !

-Nacionalizacija je postojala svuda - tačno, ali je najviše zemlje oduzeto u Vojvodini;
-NIS nije nastao od Vojvodjanskih para - tačno, ali je zato Naftagas Novi Sad činio 80% kapitala NIS;
-glupo da Vojvodina ostane bez autoputa - Vojvodina ima autoput izgrađen nejvećim delom iz ličnih sredstava i on se prodaje;
-zbog besa Vojvodjanskih politicara kojima Velja nije dao deo svog kolaca - to je odluka skupštine Vojvodine,
a nju čine razne stranke.
-sam dosao do zakljucka da mi drzavu i nemamo - tu se potpuno slažem!

Život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale, vetar sam u tvojoj kosi .......
Iceman gleda TV i kucka...

Vrh strane

Offline Dragan Todorović

Kako glasati 11.05.2008

23:08, 8. April 2008     |    poruka #17

Advanced Member

3

Pol:

Najvise zemlje, jeste oduzeto u Vojvodini, ali nemcima, a mom dedi je oduzeto 23 hektara (jadan on ), a dedi moje supruge, jedan hotel i jedna fabrika kolaca, cije masine i sad stoje u Cuprijskoj Ravanici, o zemlji da i ne govorimo. Procenat kapitala je bio prilicno sarolik a i proslost Naftagasa je bila oduvek politicka igra. Komentar da Vojvodina ima autoput nije bas jasan. Saobracajnica koja se zove autoput je prilicno drugacija od onog sto mi zovemo tim imenom. Mozda ste Vi i u pravu, no posle svih dosadasnjih prodaja, ova i nije tako strasna kako je politicari i mediji predstavljaju.

Vrh strane

Offline Iceman

Kako glasati 11.05.2008

23:36, 8. April 2008     |    poruka #18

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 2.December 07

I mom dedi je oduzeto preko 20 hektara (sada u posedu PKB-a) i ako je pomagao NOP, a dva strica bili učesnici NOR-a.
Ali nije to važno koliko da ovi seljaci više ne mogu da održavaju socijalni mir preko svojih leđa, i da žele da žive, a ne
životare od svog teškog rada. Država uništava mala poljoprivredna domaćinstva zakonima, a ona su ta koja hrane ovu
zemlju.
Vojvodina ima nafte i gasa za svoje potrebe i zato je napravljen Naftagas u Novom Sadu. Rafinerije su napravljene u
Pančevu i Novom Sadu da bi preradile tu naftu i gas, a ne u Čačku ili Koštinićima. Ovaj narod je naučio da teško
radi i stvara, i uvek je davao svima u eks-Jugoslaviji, a najmanje dobijao. Da li bi ti pristao, prijatelju, da meni daješ
tvoju platu, a ja da ti vraćam 7% od nje da živiš? Ne verujem.
U pokrajini živi 26 naroda i narodnosti, i nije nam potreban šovinizam i nove podele i ratovi. Želimo samo
da živimo od svog rada.
Poštujem i volim svoj narod, a Ćupričani su mi omiljeni jer mi je žena odatle, ali ne želim da finansiram
Koštunicu i Ilića u njihovim privatnim ambicijama, kao ni da ratujem zarad nečijih političkih ambicija.
POZDRAV!!!

Život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale, vetar sam u tvojoj kosi .......
Iceman gleda TV i kucka...

Vrh strane

Offline dr. Miloš Radulović

Kako glasati 11.05.2008

23:39, 8. April 2008     |    poruka #19

Super Advanced Member

4

Pol:

Reg: 5.November 07

Ja bih glasao za JB Tita.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."
dr. Miloš Radulović provjerava mail

Vrh strane

Offline Dragan Todorović

Kako glasati 11.05.2008

23:59, 10. April 2008     |    poruka #20

Advanced Member

3

Pol:

Pa i ovo tvoje pisanje je potvrda mog misljenja da si sebican. Inace se u svemu slazem s tobom, osim u delu gde vidis jedino sebe i Vojvodinu na jednoj strani a ostatak Srbije na drugoj. O danasnjim politicarima mislim sve najgore i u ovakvoj situaciji bi bilo najbolje da se ukine ta sorta. Doktor je dao dobar komentar. Kako vreme prolazi, sve jasnije je da nama treba diktatura da bi se ponasali normalno.

Vrh strane

1 2 3 4     
Zatvorena temaPostavljanje nove teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet