CITAT (Dragan Todorović @ 1:47, 8. April 2008)

Nacionalizacija je postojala svuda, a ne samo u Vojvodini. NIS nije nastao od Vojvodjanskih para, vec od Titovih. Auto put nije pravila Vojvodina vec stara Jugoslavija. Naravno da su Vojvodjanska izdvajanja velika, ali zbog besa Vojvodjanskih politicara kojima Velja nije dao deo svog kolaca je u najmanju ruku glupo da Vojvodina ostane bez autoputa. Shvatite jednom da su drzavni prioriteti, ustvari prioriteti trenutnih politicara koji odlucuju o takvim stvarima. Afere se otkrivaju tek onda kad se pojavi nezadovoljan medju njima, jer mu nisu dali deo svog lopovluka. Stanje nam je nazalost takvo i nece se skoro promeniti. Vec sam pisao u nekim drugim temama da nam je politicka scena tragicna i da sa ovom ponudom idemo u sve vecu bedu i siromastvo. Jednostavno smo osudjeni da budemo zrtve svog izbora i svojih zabluda. Posle svega sto nam se desavalo ovih godina sam dosao do zakljucka da mi drzavu i nemamo, jer to sto imamo je nesto sto nije nase. posto o svemu sto se kod nas desava odlucuje neko sa strane, a bezobrazni ( najblazi izraz ) to koriste i pune svoje dzepove. Srecno nam bilo !
-
Nacionalizacija je postojala svuda - tačno, ali je najviše zemlje oduzeto u Vojvodini;
-
NIS nije nastao od Vojvodjanskih para - tačno, ali je zato Naftagas Novi Sad činio 80% kapitala NIS;
-
glupo da Vojvodina ostane bez autoputa - Vojvodina ima autoput izgrađen nejvećim delom iz ličnih sredstava i on se prodaje;
-
zbog besa Vojvodjanskih politicara kojima Velja nije dao deo svog kolaca - to je odluka skupštine Vojvodine,
a nju čine razne stranke.
-
sam dosao do zakljucka da mi drzavu i nemamo - tu se potpuno slažem!
Život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale, vetar sam u tvojoj kosi .......