CITAT (Jaca @ 11:15, 27. March 2008)

E bas tako, koje su nam opcije, vrtimo se u krug vec godinama... .
Tačno tako. Zato pamet u glavu. Ja ću na lokalnom i pokrajinskom nivou glasati za "Zajedno za Vojvodinu" jer mi je
muka više
od otimanja para i prodavanja vojvodjanskih jakih firmi da bi Velja Ilić i njemu slični gradili privatne
bolnice i hotele. S obzirom da je LSV u koaliciji sa DS i G17+ na republičkom nivou, verovatno ću njima dati
moj glas ili možda i Čedi, videću. Ima još vremena da razmislim.
Obrazloženje: Vojvodina je napravila autoput Subotica-Beograd, Velja će da ga prodaje, a gde će pare?
NIS je nastao iz Naftagas-a, novosadske firme. Ko je ulagao u tu firmu? Vojvodina! A ko je prodaje?
Srbijašume 80% svojih šuma ima u Vojvodini gde su oteli i nacionalizovali zemlju i pašnjake mesnih zajednica.
U staroj SFRJ, Pančevo je uplaćivalo u zajedničku kasu više nego cela Crna Gora. A gde je danas.
Gde su rafinerije u ovoj zemlji, gde azotare, gde bazna hemijska industrija. U Pančevu! A šta Pančevo i Vojvodina
ima od toga?
U nacionalnom dohotku Srbije, Vojvodina učestvuje sa 42.3%, a
na 100 datih dinara u kasu, vraća joj se samo 7 dinara za lične potrebe. Gde je ostalo? Gde se to ulaže i za koga?
Nisam za odvajanje Vojvodine, i nikad neću biti, ali tražim ravnomerniju raspodelu naših para. Koliko seješ, toliko
i žanji, a nemoj da ubiraš plodove tudjeg rada i da se paviš pametan!
To niko pametan neće dozvoliti!!!
Život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale, vetar sam u tvojoj kosi .......