Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Power Plate
Forum » Sport » Rekreacija
Angel
Jeste li koristili nekada spravu Power Plate?
Sve vise fitnes centara i teretana je ima i ljudi su totalno poludeli za njom.

Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a

Power Plate je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. Power Plate otvara novu dimenziju “wellness”-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Power Plate koristi elemente Acceleration Training-a i stimuliše prirodnu reakciju tela na vibracije. Vibracije prenose talase energije kroz telo, što podstiče mišićne kontrakcije (od 25 do 50 puta u sekundi). Kontrakcijama se povećava snaga mišića, ubrzava cirkulacija i raste opšta izdržljivost organizma, za samo 15 minuta dnevno, tri puta nedeljno.

Telesne Reakcije
Acceleration Training na Power Plate-u je koristan iz mnogo razloga. Osim trenutnog poboljšanja cirkulacije, vidljivi rezultati se ogledaju u povećanju mišićne snage i boljoj pokretljivosti tela, smanjenju celulita, povećanju gustine kostiju, otklanjanju bolova i mišićnih upala, a brži je i oporavak od povreda. Vežbajući, korisnici Power Plate-a uživaju u trenutnom oslobađanju endorfina, “hormona sreće”. Pravilnom upotrebom Power Plate zateže telo, jača ga, masira i opušta.

Do rezultata za 10 minuta
Za postizanje željenih rezultata, potrebno je samo 10 minuta na Power-Plat-u, 2 ili 3 puta nedeljno. Većina ljudi još uvek veruje da dužina treninga doprinosi povećanju snage i kondicije. Zapravo ono sto daje rezultate je intenzitet treninga. Zauzimajući različite položaje na Power-Plate-u stimulišu se različiti mišići i mišićne grupe. Power-Plate Vam omogućava postizanje brzih i efikasnih rezultata na gotovo svim delovima tela.
Gazaphuli
Koristim ga vec neko vreme, i prezadovoljna sam!
Naravno, jako mnogo zavisi i od trenera - da li ca odabrati prave vezbe, fokusirati se na pravu grupu misica...
Za one sa malo slobodnog vremena (iliti malom decom) power plate je spas!!!!!
sanjac
A cena, mogucnost kupovine?
Jaca
Ja mislim da je preskupo za kupovinu. Trening kosta oko 10 eur kod mene u fitness centru
sanjac
Ajd' nadji neki na Novom Beogradu... Verovatno ih ima ali ja ne postizem a htela bih... Treba mi rekreacija samo ne znam od cega da ukradem ta dva sata..
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.