Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Lenny Kravitz 24. jula u Beogradu
Forum » Kultura, umetnost, muzika, film, TV » Muzika
Milica
Jel slusate Leni Kravica?

Koje su vam omiljene pesme?

Sada sam procitala da ce 24. jula odrzati koncert u Beogradu, ali još nije odredjeno da li će to biti u Beogradskoj areni ili na Ušću

CITAT
"Kravic će nastupiti u Beogradu, to je evidentno, 24. jula. Za sada su u igri dva prostora - Arena i Ušće. Da je datum maj, Arena bi bila u prednosti, ali s obzirom da se radi o datumu kad je leto i velika vrućina još se konsultujemo", rekao je direktor "Lupe" Vladimir Ivanković.
.banner_text_link{text-align: right}.banner_text_link a{font-size: 12px;color: #ccc}.banner_text_link a span{font-size: 10px;}.banner_text_link a:hover{color: #666}
Prema njegovim rečima, krajem sledeće nedelje bi trebalo da budu poznati svi podaci o koncertu, uključujući i mesto održavanja. Tada će krenuti i zvanična najava koncerta i prodaja ulaznica, koje će verovatno koštati između 2.000 i 2.500 dinara.

Hocete na koncert? Ja jedva cekam!!! girl_in_love.gif

I was born long ago
I am the chosen, I'm the one
I have come to save the day
And I won't leave until I'm done
So that's why we've got to try
We've got to breathe and have some fun
Though I'm not paid I play this game
And I won't stop until I'm done
(But what I really want to know is)
Are you gonna go my way
(Please baby) and I got to (please) got to know (I got to know) yeah

I don't know why we always cry
This we must leave and get undone
We must engage and rearrange
And turn this planet back to one
So tell me why we got to die
And kill each other one by one
We've got to hug and rub-a-dub
We've got to dance and be in love
(But what I really wanna know is)
Are you gonna go my way
(Please baby) and I got to, got to know (I got to know)

Are you gonna go my way
'Cause baby I got to know, yeah
sanjac
Svi oni kasne bar 10 godina.. Nekad ranije isla bih rado, danas mi ni on ni Pepersi ni Joe Cocker ni Chris Rea ni mnogi durgi ne znace kao pre.
Catwoman
Trebalo je ranije da bude... .kao i sve ostalo, oticicu na koncert sigurno, i onako su mi u BG najveca zabava koncerti, pozoriste i bioskop...
dr. Miloš Radulović
Nije da slušam nešto mnogo druga Lenija ali ne sumnjam da će koncert biti pravi spektakl. Ako mi vrijeme dozvoli obavezno idem.
Lara Croft

Ipak mi je omiljena njegova pesma Fields Of Joy, novim pesmama nisam odusevljena.
Silent Bob

Lenny yeah!

Ko ide?
Disko Nindza
Karta je u mojim rukama ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
sanjac
Mr. Cab Driver, vidimo se... girl_smile.gif
Disko Nindza
Ooooo znaci bice lepo drustvo na koncertu!
Riziko
Lenny rulez! music.gif

Biće manji a mnogo bolji koncert nego npr. RHCP.
Tamo su išli i oni koji vole Cecu. bad.gif jer su Pepersi postali šalala muzika a bilo je i IN ići na koncert.

Samo se nadam se da će svirati stare stvari.

Jel ima neko playlistu sa koncerata ove godine?

Lara Croft
Jedva cekam!!! smile.gif
Set lista koliko sam procitala izgleda ovako:
1. Bring It On
2. Love Love Love
3. Always On The Run
4. Fields Of Joy
5. Dancin' Till Dawn
6. Stand By My Woman
7. It Ain't Over 'Til It's Over
8. Dig In
9. Stilness Of Heart
10. Tunnel Vision
11. I'll Be Waiting
12. Where Are We Runnin'
13. American Woman
14. Fly Away
15. Back In Vietnam
16. Let Love Rule
17. Believe
18. Love Revolution
19. Are You Gonna Go My Way
Mr.Black
Kravic u Beograd stiže autobusom
Autor: Beta | 17.07.2008 - 06:10

Američki rok muzičar Leni Kravic koji će 24. jula održati koncert u „Beogradskoj areni“, u Srbiju dolazi autobusom - kućom na točkovima, a organizatori su najavili da će njegov koncert trajati do dva sata, zajedno sa bisom.

- Ne ide na turneje avionom, pa nemojte da ga čekate na aerodromu. On ide „najtlajnerom“, u kući na točkovima. U njoj ima kuhinju, đakuzi - izjavio je na konferenciji za novinare Vladimir Ivanković, direktor agencije „Lupa promotions“ koja organizuje gostovanje rokera.

Karte za ovaj koncert koštaju od 2.200 do 3.500 dinara, a prodaja je, kako kažu organizatori, u poslednje vreme skočila. Ulazi „Arene“ biće otvoreni u 18 sati kako bi se izbegle gužve, pola sata kasnije nastupiće „Neverne bebe“, a Leni Kravic se na bini očekuje u 21 čas.

Prema Ivankovićevim rečima, Kravic bi u Beogradu mogao da provede bar dve noći, a zahtevi njegovog menadžmenta su krajnje korektni. Američki muzičar će u Beogradu pevati nekoliko pesama sa novog albuma „It’s Time For a Love Revolution“, dok će ostatak koncerta biti u znaku starih hitova kao što su „Are You Gonna Go My Way“, „It Ain’t Over Till Is Over“, „Fly Away“...

Ivanković je ovom prilikom podsetio na nastup grupe „Queen“ sa Pol Rodžersom zakazan za 29. oktobar i dodao da očekuju potvrdu gostovanja Alisa Kupera početkom decembra. Blic

Catwoman
Jedva cekam veceras!!!!! smile.gif smile.gif tender.gif
Silent Bob
Najzad!

Još kad bi došao i Slash... : )
Silent Bob
Koncert je bio extra! Ko je propustio... neka se kaje.

Svirka je bila stvarno dobra, maksimalno su se trudili, a publika tj. mi smo bili još bolji...
Bilo je i pevanja zajedno, i Lenny je sliazio do publike 2 puta, slikao se malkice, i svirao je stare stvari, mnogo više nego što bi se očekivalo od promocije novog albuma.

Samo je Slash nedostajao na Always on a run i Fields of Joy. : ((

Sve u svemu koncert koji ide folder super svirke... sa Billy Idol-om i The Cult na Exitu rame uz rame...

Crazy Baldhead

da je bio Slash bilo bi...

U isčekivanju boljih snimaka na YT, evo snimka iz Badalone od pre par dana...
Lara Croft
Crazy Baldhead preduhitrio si me, bas sam taj video htela da postavim smile.gif

Super je bio koncert, kraj ubedljivo najbolji!!!!

A da smo imali prilike da prisustvujemo jednom ovakvom... .
Lady Luck
Koncert je bio super...

Disko Nindza
Odlicna svirka, 2 sata obecanog uzivanja!
Odlican odnos sa publikom! Jednostavno covek je genijalan i odusevio me je!!!

Kliknite za otvaranje attachment-a

I kraj ubedljivo najbolji!!!

Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.