Zeleni Zub
11:30, 22. November 2007
Koliko i koje strane jezike govorite?
Imate li volje i zelje da ucite jos neke?
Nevena Filipovic
15:12, 25. November 2007
Engleski i francuski... .a volela bih da ucim i portugalski, italijanski... mnogo volim strane jezike
Milica
16:24, 27. November 2007
Znam engleski, a ucila sam francuski i italijanski (znam da se sporazumem

)
I naravno da bih volela da znam jos dosta jezika, izmedju njih i kineski.
lenjapita
15:40, 1. July 2008
Još u gimnaziji sam učila nemački i ruski jezik i služila se sa oba aktivno zato što sam imala dosta prilika za konverzaciju. Poslednjih godina sam shvatila da bez engleskog jezika ne možeš mnogo, pa sam pre dve godine počela sa učenjem. I dobro mi ide. O, da, zaboravila sam da pomenem latinski, ako se i to broji. Dosta se zboravi s protokom vremena ali sentence su mi još sveže.
Ruski sam dvanaest godina učila u školi, ali se njime nikad nisam služila. Predavači su uvek bili rusi tako da imam odličnu dikciju.
Engleski sam učila uglavnom sama pa to potkrepila sa tri kursa. Ipak ne koristim ga osim kad odem na letovanje, ali to je nedovoljno.
Ne mogu da kažem da govorim ijedan jezik. Ipak mislim da bi mi bilo dovoljno mesec dva na nekom od ova dva govorna područja da bih probrbljala.
Drbob
13:27, 3. July 2008
aktivno:hrvatski, makedonski, bošnjački, crnogorski
pasivno:engleski, francuski, ruski...
a ponekad i srpski.
* Mirjana *
14:37, 3. July 2008
Ma, šta će nama strani jezici kad mi govorimo jezik "koji ceo svet razume" - srpski
Vladica
20:38, 3. July 2008
srpski, hrvatski, bosanski, crnogorski, engleski, spanski po malo francuski i italijanski
istina87
23:57, 13. July 2008
CITAT (Drbob @ 14:27, 3. July 2008)

aktivno:hrvatski, makedonski, bošnjački, crnogorski
pasivno:engleski, francuski, ruski...
a ponekad i srpski.
Princeza
0:00, 14. July 2008
engleski... cak toliko dobro da se svaki dan cujem sa prijateljem mohamedom iz egipta...
to je sad relativno da li se misli samo na jezike koji su priznati ili se misli i na druge jezike
ajde uozbiljiucu se malo
ja znam da govorim samo 3 jezika nemzcki, spanski i engleski
* Mirjana *
20:56, 25. July 2008
CITAT (Irena Gacesa @ 21:12, 25. July 2008)

ja znam da govorim samo 3 jezika nemzcki, spanski i engleski

A srpski ne znaš?
Slučajni prolaznik
21:36, 25. July 2008
CITAT (BlueButterfly @ 21:56, 25. July 2008)

A srpski ne znaš?
Pitanje nije koliko jezika znas, vec koliko stranih.
A i da nije, glupo je da pitanje bude koliko znas jezika a da se ne podrazumeva jezik na kojem je pitanje postavljeno.
* Mirjana *
21:39, 25. July 2008
OK, moja greška, nisam obratila pažnju na naslov teme. Bila sam sigurna da je pitanje bilo "Koliko jezika govorite".
Lady Luck
21:45, 25. July 2008
Opet su se skupili filozofi da objasnjavaju kako nesto znaju, a u stvari su 0.
Bošnjački, crnogorski, bošnjački, srpski, crnogorski, hrvatski, bosanski, srpski, hrvatski i srpski da ne zaboravim.
Mogli ste da navedete i narecja pa bi ispali jos pametniji.
ps
BB nisam na tebe mislila
* Mirjana *
21:57, 25. July 2008
Zaboravila sam i sama da odgovorim na pitanje.
Učila sam i dosta dobro razumem engleski i ruski, ali ne bih mogla da kažem da ih govorim - daleko je to od savršenog znanja jezika!
Ja bar priznajem!
Synshine
16:19, 31. July 2008
Hmm... mogu bez problema da pricam na ruskom, spanskom i engleskom... a i nisam losa ni u kineskom...
Ole Gunnar
16:04, 14. August 2008
Engleski - jako dobro. Ucio sam i francuski i italijanski, ali ih nisam koristio. Planiram ucenje spanskog (obavezno), da obnovim italijanski i mozda da odem na neki intenzivni kurs nemackog, cisto osnovne stvari da naucim.
Rasa Vasic
23:15, 28. September 2008
ako se racuna srpski onda 1.
poz
Španjolka
14:55, 12. October 2008
Nemački samo znam odlično i da govorim i pišem, engleski onako samo osnovne stvari i to je to... ah da španski znam isto tu i tamo, hehe, pored serija
Tila Tequila
12:13, 14. October 2008
Pa, stara mi je portugalsko-bosnjackog porjekla, tata indo-kinesko-srpskog, pa..................... .od svega pomalo
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.