Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Svadja s partnerom
Forum » Sex, Ljubav & Prijateljstvo » Ljubav
Bad Angel
Posvadjali ste se s deckom/devojkom oko necega i nepricate deli biste joj/mu prvi/ve prisli/le da se pomirite ili bi sacekali/le da on/ona prvi/prva dodje do vas??? girl_sigh.gif

Lidija Vuksanović
Zavisi od razloga svađe i od toga da li sam možda ja pogrešila. Ako kroz razmišljanje shvatim da je greška moja a ne njegova onda ga prva i pozovem, ako je njegova greška onda se on prvi javi. No ne volim da se svađam i izbegavam svađu.
Dušan
Svađamo se veoma retko a i kada do toga dođe uvek ja pre popustim nego supruga, ja ne volim tišinu i muk u kući. A pošteno obično ja izazovem svađu.
Zeleni Zub
Inace ne volim da se svadjam, pa tako ni u vezi... nema svrhe.
Moze se razgovarati i bez svadje.
Princeza
uglavnom cekam da se on prvi javi, a ako sam bas ja kriva onda se ja prva izvinim, pa cekam njegov odgovor smile.gif
* Mirjana *
Takođe, sve zavisi od konkretne situacije. Onaj ko je bio tvrdoglaviji treba prvi da popusti.
Ko ce sad da smislja nick...
Nema pravila, slusam svoje osecaje i zelje, a oni mi govore da ja prvi pozovem, cak i ako nisam kriv. Nikada do sada se nisam pokajao sto sam prvi pozvao.
P.s. Naravno, za ovo je potrebno imati razumnog partnera. smile.gif
Lidija Vuksanović
Nije bitno ko koga prvi pozove. Važnoje da se oboje bore za tu vezu i da se međusobno razumeju. Najgluplje bi bilo kad bih brojala koliko sam puta ja njega prva pozvala ili on mene.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.