Bad Angel
13:24, 25. August 2008
Posvadjali ste se s deckom/devojkom oko necega i nepricate deli biste joj/mu prvi/ve prisli/le da se pomirite ili bi sacekali/le da on/ona prvi/prva dodje do vas???
Lidija Vuksanović
13:27, 25. August 2008
Zavisi od razloga svađe i od toga da li sam možda ja pogrešila. Ako kroz razmišljanje shvatim da je greška moja a ne njegova onda ga prva i pozovem, ako je njegova greška onda se on prvi javi. No ne volim da se svađam i izbegavam svađu.
Dušan
20:40, 25. August 2008
Svađamo se veoma retko a i kada do toga dođe uvek ja pre popustim nego supruga, ja ne volim tišinu i muk u kući. A pošteno obično ja izazovem svađu.
Zeleni Zub
10:07, 27. August 2008
Inace ne volim da se svadjam, pa tako ni u vezi... nema svrhe.
Moze se razgovarati i bez svadje.
Princeza
13:03, 6. September 2008
uglavnom cekam da se on prvi javi, a ako sam bas ja kriva onda se ja prva izvinim, pa cekam njegov odgovor
* Mirjana *
15:16, 6. September 2008
Takođe, sve zavisi od konkretne situacije. Onaj ko je bio tvrdoglaviji treba prvi da popusti.
Ko ce sad da smislja nick...
1:58, 15. October 2008
Nema pravila, slusam svoje osecaje i zelje, a oni mi govore da ja prvi pozovem, cak i ako nisam kriv. Nikada do sada se nisam pokajao sto sam prvi pozvao.
P.s. Naravno, za ovo je potrebno imati razumnog partnera.
Lidija Vuksanović
13:02, 15. October 2008
Nije bitno ko koga prvi pozove. Važnoje da se oboje bore za tu vezu i da se međusobno razumeju. Najgluplje bi bilo kad bih brojala koliko sam puta ja njega prva pozvala ili on mene.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.