Lidija Vuksanović
15:18, 22. August 2008
Kliknite za otvaranje attachment-aKliknite za otvaranje attachment-aKliknite za otvaranje attachment-aKliknite za otvaranje attachment-aTrileri su filmovi koje najviše volim da gledam. Često su puni neizvesnosti i akcije, no sve su ređi pravi trileri. Ovo su neki od mojih omiljenih filmova.
Zanima me volite li trilere, i ako je odgovor pozitivan koji vam se najviše dopadaju?
Dušan
18:38, 22. August 2008
Jedan od omiljenih žanrova. Jedan od najboljih trenutno je serija " Bekstvo iz zatvora ".
Kliknite za otvaranje attachment-a
Sailor Ripley
22:19, 22. August 2008
CITAT (Dušan @ 19:38, 22. August 2008)

Jedan od omiljenih žanrova. Jedan od najboljih trenutno je serija " Bekstvo iz zatvora ".
Kliknite za otvaranje attachment-aA znaš šta je bilo na kraju?
Na kraju... (neću da ti kvarim uživanje)
Serija je baš super. Davno nisam gledao sličnu seriju koja mi je držala pažnju sve vreme.
Osim komedija koje me opuštaju, trileri su jedini žanr koji obožavam jer mi drže pažnju.
Ostali filmovi čim počnu da gnjave... ćao.
* Mirjana *
22:52, 22. August 2008
CITAT (Sailor Ripley @ 23:19, 22. August 2008)

Osim komedija koje me opuštaju, trileri su jedini žanr koji obožavam jer mi drže pažnju.
Takođe, opuštam se uz komedije, uživam u trilerima...
JSrdjan
23:22, 22. August 2008
Ništa nemože da se meri sa dobrim trilerom. A komedije su sve manje komične.
Sem par komedija, odavno nije bilo dobre komedije na filmskom platnu.
Dušan
17:05, 23. August 2008
CITAT (Sailor Ripley @ 23:19, 22. August 2008)

A znaš šta je bilo na kraju?
Na kraju... (neću da ti kvarim uživanje)
Serija je baš super. Davno nisam gledao sličnu seriju koja mi je držala pažnju sve vreme.
Ostali filmovi čim počnu da gnjave... ćao.
Gledao sam 8. epizoda III sezone.
ja bg
15:50, 24. August 2008
obozavam trilere, cak i knjige kupujem gotovo samo na tu temu.
najomiljeniji su mi
dvostruka igra
prestiz
pukotina
Hope
21:01, 24. August 2008
najbolji žanr. Lidija, izbor ti je odličan, navela si čak tri filma koji su moji favoriti uopšte, a ne samo među trilerima.
Lidija Vuksanović
15:12, 26. August 2008
Pored gore navedenih filmova sviđaju mi se i trileri: "Kad jaganjci utihnu" (koji neki svrstavaju i u horor mada sadrži elemente i trilera i horora), "Hanibal" (nastavak ovog filma), "Crveni zmaj" (takođe nastavak prvog navedenog filma), "Uskrsnuće", "8 mm", "Klon", ima ih dosta, ali ovo su stvarno pravi trileri.
Lidija Vuksanović
11:15, 23. December 2008
Kliknite za otvaranje attachment-aKliknite za otvaranje attachment-aKliknite za otvaranje attachment-aKliknite za otvaranje attachment-a"Hannibal Rising" ("Uzdizanje Hanibala") je odličan triler, koji u sebi sadrži elemente horora, a radnja ovog filma se dešava za vreme II svetskog rata i posle njega.
Film nam pokazuje zbog čega je Hanibal Lektor postao takav.
Preporučujem svim ljubiteljima ovakve vrste filmova da obavezno pogledaju ovaj film.
Bitch
18:58, 23. December 2008
Obožavam trilere i bajke.
Moji omiljeni trileri su Basic sa John Travoltom i Fallen sa Denzel Washingtonom.
Basic je fenomenalan triler, za koji sam, posle pet min gledanja pomislila, o čemu
će ovi pričati narednih sat i po? Ali kako su iz savršeno jasne priče uspeli da naprave
pravu nepoznanicu, je za neverovati. Toliko puta su me naveli na pogrešan trag, kao ni
u jednom drugom filmu.
Fallen je jako dobar triler sa religioznom tematikom, priča o detektivu koji juri demona.
Kraj je posebno upečatljiv i ono zbog čega ćete o filmu razmišljati dugo, dugoooo.
Pogledajte ih, odlični su, iako su slabije poznati kod nas.
delfin
19:24, 5. January 2009
meni se svidj Seven
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.