Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Zašto koristite takav nick?
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Blah, blah, blah...
Pages: 1, 2
Lady Luck
Objasnite zašto ste prijavljeni pod nadimkom i zašto baš taj?

Lady Luck - jer jesam flirt.gif
Milica
Tako se zovem... . scratch_one-s_head.gif
andjeo007
girl_haha.gif girl_haha.gif andjeo zato sto sam plava i nezna i neizbezna bas kao andjeo a 007 jer sam opasna kao bond, ha ha ha girl_haha.gif girl_haha.gif
Berkut
E ovako Berkut znace dve stvari postoji Ruski vojni lovac bombarder ima naziv Berkut ali Berkut je i Ruski stepski Orao jedan od najvecih orlova na svetu inace spada u grupu zlatnih orlova, a razlog zasto koristim taj nick je zato sto volim prirodu zivotinje sve a orao mi je neki simbol slobode za mene znaci nema veze sa Rusijom inace drugi za mene kazu da sam pitoma i druzeljubiva osoba

Pozdrav svim clanovima foruma dance2.gif
Girl_of_soRRoW
Pa, girl - jer sam zensko (valjda) scratch_one-s_head.gif
of sorrow jer sam goticarka i jer mi jednostavno lezi taj nick...
dusala
To mi je nadimak dala mi ga sestra od (ujne i ujke) kad je bila mala nije znala tacno da izgovori moje ime... . i jos i to ujka me i dan danas tako zove... .. girl_haha.gif girl_haha.gif girl_haha.gif
joga_bonito
joga bonito znaci igraj lepo na portugalskom
* Mirjana *
Iz prostog razloga zato sto mi se dopao sadasnji avatar. To mi je prvo palo na pamet. Znaci prvo sam izabrala avatar.

U međuvremenu sam promenila avatar, a posle i ime. Ovo je moje ime, dosadilo mi je da se skrivam iza onog Blue Butterfly!
Slučajni prolaznik
Jer uvek naiđe neki slučajan prolaznik, baš kad ne treba, i počne da...
qwentininia
totalno bezveze, bilo mi je mi je muka od svih glupih nadimaka koji non stop negde vec postoje. Tako da sam ovaj patentiralala po principu sluchajnih uzoraka!!! biggrin.gif ispritiskala slova, i sklopila rech tj. nadimak!
*J*
J - Kao pocetak mog imena.
** - Zvezdice - zato sto se bas lepo slazu sa slovom J.

Inace *J* stavljam uvek kao potpis.
Nekako mi se bas svidja.
pajja
zovu me paja, sto mi je nadimak a nema bas nikakve veze sa imenon, a da bi se razlikovao od drugih... tu je jos jedno J
dr. Miloš Radulović
CITAT (dusala @ 19:20, 20. October 2007)
To mi je nadimak dala mi ga sestra od (ujne i ujke) kad je bila mala nije znala tacno da izgovori moje ime... . i jos i to ujka me i dan danas tako zove... .. girl_haha.gif girl_haha.gif girl_haha.gif

A je li Dusala ili Dušala?

O mom nicku ne bih mnogo komentarisao.
*J*
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 20:14, 26. December 2007)
A je li Dusala ili Dušala?

O mom nicku ne bih mnogo komentarisao.

Da, da, to je i moje pitanje?!
istina87
Istina je istina. Nekad je lijepa, nekad jako boli. I ja sam takva, surovo iskrena pa sta bilo
dr. Miloš Radulović
CITAT (istina87 @ 23:50, 7. January 2008)
Istina je istina. Nekad je lijepa, nekad jako boli. I ja sam takva, surovo iskrena pa sta bilo

Da li misliš da uvijek treba reći istinu?
istina87
Ne. Auh, odmah demantujem sebe, smrc.
dr. Miloš Radulović
Ah, žene! acute.gif
istina87
Ma ne. Ja to da postedim druge bola tender.gif
dr. Miloš Radulović
Kako bješe ono? Čojstvo i junaštvo?
istina87
Jeste, zasto?
dr. Miloš Radulović
CITAT (istina87 @ 2:02, 9. January 2008)
Jeste, zasto?

To mi je prvo palo na pamet kada sam pročitao tvoj post. Junaštvo - braniš sebe od drugih, čojstvo - braniš druge od sebe.
Samo sam konstatovao. Ništa više.
istina87
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 2:09, 9. January 2008)
To mi je prvo palo na pamet kada sam pročitao tvoj post. Junaštvo - braniš sebe od drugih, čojstvo - braniš sebe od drugih.
Samo sam konstatovao. Ništa više.

Da samo sto je cojstvo braniti druge od sebe
dr. Miloš Radulović
Lapsus calami.
Greška je ispravljena.
istina87
E super. Jos vazi dogovor?
dr. Miloš Radulović
Ja sam dao riječ. Za moju posjetu ne mogu da garantujem.
istina87
Pa dobro, bice prilike
dr. Miloš Radulović
Ne garantujem u nekom skorijem periodu. Ali Žabljak kad tad moram posjetiti.
istina87
Jeste mali ali je prelijep narocito zimi
Princeza
Princeza-moj neostvaren san girl_cray2.gif blush.gif
To je prvo sto mi je palo na pamet, a inace na drugim forumima i na chatu koristim drugi nick
Conan O'Brien
Ako ste ranije gledali na CNBC-u Late night show with Conan O'Brien, onda znate kako je on odličan komičar-voditelj. Šteta, ne puštaju više Conana, sad samo dosadnog Lenoa.
Delom, je kriv SBB jer uključuje CNBC tek u 23:00.
jeckoo
razlog je ocigledna slicnost sa mojim imenom... izgleda da nemam mnogo maste... girl_mad.gif jer skoro na svim forumima i chatovima koristim isti nick, znaci ako negde vidite "JECKOO" to sam 99, 99% ja... . girl_smile.gif
JSrdjan
Verovatno što sam prilično hladnokrvan i teško me je izbaciti iz takta..
A volim avijaciju i to je lik iz top-gana...
Drbob
To sam ja na svim forumima 100%, dr.doktor za mnoge stvari a bob skraćenica od imena, slika moja iz emisije. Pardon na mycity mi je nick početak bivšeg maila.
pajja
i ja sam taj isti, svuda gde se sretnemo "pajja" je "pajja"
catgirl
Zato sto mnogo volim mog Marka
lenjapita
Ja sam lenjapita zato što to bolje zvuči nego lenjivica ili lenja buba. A i ukusnije je... valjda.
JSrdjan
Jer sam prilično hladnokrvan... .
Čomi
Icemen misli da je hladnokrvan, a zapravo je emotivan, samo ima kameno lice koje se ne menja kad ga nešto takne, osim što mu se uši malo zacrvene ili počne da mrda palac na nozi ali to niko ne vidi.
Čomi je izvedeno iz mog devojačkog prezimena i to mi je nadimak iz osnovne škole. Taj i još poneki, često koristim kao lozinku jer ga lakše pamtim.
Vladica
ja koristim svoje ime... .
Cat
Jer mnogo volim mace svih rasa i boja...
Lidija Vuksanović
Uvek i svuda koristim svoje ime i prezime! Jednostavno takva sam i kod mene je ili nešto crno ili belo, sredine nema!
Pilence
Tako me on zove jos od kad smo se upoznali.. girl_in_love.gif
A i dalje, jos nisam postala kvocka.. rofl.gif rofl.gif
JANA
Zato sto je to moje ime!Pozdrav JANA:-)))
Dušan
" Moje ime je moj glas " reče neko a ja koristim pravo glasa.
zihe rica
prilicno je jasno da se osecam sigurnije ako malo sakrijem
Bjanka
Tako me zove, onaj ko me poznaje.
bella
Nekoliko godina sam provela u inostranstvu i ma koliko se trudila strance nisam mogla
nauciti da izgovore moje ime... sad.gif
Dobih nadimak bellissima, bella... girl_wacko.gif
JSrdjan
Prilično sam hladnokrvan, a volim i avijaciju pa...
Serafin
Zato što bih voleo da jesam to što pretstavlja to ime, entitet u Božijoj hijerarhiji a i meni lepo zvuči.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.