Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Tattoo - da ili ne?
Forum » Kultura, umetnost, muzika, film, TV » Moda
Lady Luck
Da li biste se tetovirali?
Gde i šta?

Tattoo treba da Vam znači nešto ili bi samo tetovirali neki modni detaljčić koji će uvek biti popularam (npr malo srce ili delfina)

Ako se niste još tetovirali, da li je problem u novcu ili se plašite bola? Da li se plašite kako će Vaša tetovaža da izgleda za 10 godina?

Po meni su dobre tetovaže veoma sexy

Kliknite za otvaranje attachment-a
andjeo007
da na desnoj ruci slova a i f zato sto su mi jako bitna ali na starogrckom jeziku wink.gif
Zeleni Zub
imam tattoo, naravno da ima znacenje jer inace ne bi imao smisla.
*J*
Mozda, ali neku privremenu tj kratkotrajnu tetovazu, ko zna, nekada...
Nevena Filipovic
Ja bih, ali me strah ph34r.gif Kada bi se tetovirala to bi bilo na ledjima i u svakom slucaju bi imalo znacenje
Drbob
Ствар укуса.Ја сам својевремено носио дуге рукаве у летњем периоду због тетоважа.Мој вам је савет:ако се тетовирате нека то буду тетоваже које се после извесног времена бришу.
Dipapee
Ja dugo razmišljam o tome, ali nikako da naletim (smislim) na neku koja mi se zaista sviđa. Ipak to ostaje zauvek na meni. Čim budem našao, radim je.
dusala
Ja licno NE... .ostali stvar vaseg ukusa i misljenja tu nemam reci... bye.gif
Mile
DA naravno jer je vec imam mada je sve stvar ukusa pa nebi ubedjivao nikoga da to uradi posto poto.

LAZU NEBOLI good.gif
Gazaphuli
Ja bih, sa zadovoljstvom, ali privremenu... tako da mogu da menjam crteze, zavisno od mog raspolozenja. girl_haha.gif
Lillyn
Da!
Nista privremeno. Samo trajne tetovaze koje moraju da imaju neko znacenje.
Vladica
da, imam ih... trajne naravno...
Lidija Vuksanović
Lično ne bih volela da imam tetovaže i ne razmišljam o tome. Ko voli neka izvoli. Ako mu je to zadovoljstvo što da ne!
Mimi
Tattoo-DA! Nazalost nemam hrabrosti da istrpim bockanje.
Vladica
danas imam zakazano tetoviranje... . bice bockanja tri-cetiri sata... .
Lidija Vuksanović
CITAT (Vladica @ 11:24, 11. June 2008)
danas imam zakazano tetoviranje... . bice bockanja tri-cetiri sata... .

Boc, boc, da li boli? Imaćeš strpljenja 3-4 sata za to?
Vladica
mozda i duze... na levoj podlaktici mi je sa unutrasnje strane ime cerkice, a sa spoljasnje ime sina. sada na levom ramenu do lakta tetoviram dve ruke obavijene brojanicom i krstom kako se mole.. simbolicno... .
Lidija Vuksanović
CITAT (Vladica @ 11:39, 11. June 2008)
mozda i duze... na levoj podlaktici mi je sa unutrasnje strane ime cerkice, a sa spoljasnje ime sina. sada na levom ramenu do lakta tetoviram dve ruke obavijene brojanicom i krstom kako se mole.. simbolicno... .

Svaka ti čast na izdržljivosti. Lično nisam luda za tetovažama no zanimljivo je to moram priznati!
Vladica
nije toliko bolno, vise neprijatno
Vladica
e sad boli, malo pecka, mislim da imam i malo temperaturu, a moja lepsa polovina spava...
Lidija Vuksanović
Kad imaš od tako nečeg temperaturu probaj da staviš hladnu oblogu na to mesto. Slično se radi i deci posle vakcinacije!
Vladica
sad je sve u redu, imam iskustva sa tim. sada samo jekoderm par dana i to je to...
Princeza
da, ali privremenu
istina87
da, mastam o tome i od prve plate posle zavrsenog fakulteta uradicu je
*J*
Kada bih bila mrsavija, volela bih da imam jednu malu
Angel (not realy)
Zashto da ne!ali ta tetovaza bi trebalo da ima neko znacenje!ne volim kineska slova!!!!!!!!!!
Lady Luck
Kineska slova su glupost. Ako nisi Kinez.

Tribal je prava stvar jer sama možeš da je smisliš, a da ima skriveno značenje ili text.
Ole Gunnar
E cuo sam da se rade i tetovi sa onim mastilom sto je vidljivo samo pod UV svetlom. To mi je skroz OK. Imas tet, niko ne zna za to, a ti ako bas hoces da ga pokazes odes u neki klub ili na neku zurku. Jedino sto nisam cuo da kod nas to rade, ali kapiram da ce i to biti za koju godinu. Lepo naskrabas sta hoces i ne mislis o tome sta ce biti za 20-30 godina.
Dušan
Ok. Ja sam uradio mali ANK ali davno običnom iglom pa sam bolovao.
Španjolka
Ne hvala, volim da vidim na drugome, ali na sebi ne.
Snezana1909
imam dva teta..na nozi moju "plavu orhideju"(?!)... i na ramenu dve male jagodice( asoc-na moju decu)
oblachar
U kineskoj tradiciji tetoviranje je imalo za cilj da osobu poistoveti sa tetoviranom slikom. Najcesce su tetovirani likovi opasnih ili plodnih zivotinja kako bi se pridobile njihove osobine. Samim tim tetovaza je uvek bila protkana magijskim i misticnim potencijalom. Tetoviranje je umetnost, slika na ljudskoj kozi. Istorija tetoviranja je duga. Ono neretko zauzima nezaobilazni deo tradicije i kulture mnogih naroda. Poslednjih godina kod nas je tetoviranje sve vise u modi. Neki psiholozi, pozivajuci se na Frojda, tvrde da se cesto tetoviraju oni ljudi, koji neznaju kako da ispolje svoje emocije... mozda i ima neke istine u tome... U svakom slucaju, ukoliko odluci da se tetovira, covek treba dobro da razmisli u odabiru slike ili simbola koji ce nositi na svojoj kozi do kraja zivota. Ja se jos uvek nisam odlucio............ .. A, sta vi mislite zbog cega se ljudi tetoviraju ?.

Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a
Kliknite za otvaranje attachment-a Kliknite za otvaranje attachment-a
JANA
Tetovitati se ili ne, stvar je licnog izbora. Posto tetovaza nosi sa sobom odredjene "rizike"po zdravlje, ja nisam fan tetoviranja u toj meri da bih pristala na tetoviranje. Ali nikad se ne zna?!
Jedna od prihvatljivih solucija je tz. privremena tetovaza-temptoos, koja bledi pri regeneraciji koze. JANA
THE Girl Of The Night
UVEK!!!!!!!!!Male za one koji bi ihnosili simbolično, a veće i brojnije za neke kojima je to način života...
Ja bih uradila naravno... Na vratu, zglobu šake i leđima... ..
oblachar
CITAT (THE Girl Of The Night @ 17:49, 9. November 2008)
UVEK!!!!!!!!!Male za one koji bi ihnosili simbolično, a veće i brojnije za neke kojima je to način života...
Ja bih uradila naravno... Na vratu, zglobu šake i leđima... ..

Jer imas ideju, koje motive bi istetovirala?
tammy07
Nemam nista protiv tetovaza... licno sam samo radila privremenu tetovazu na nozi... imala sam istetoviran mali tribal... mislim da svako ima pravo da to radi ako zeli. Moze biti jako zanimljivo..posebno ako neko ima originalne ideje. wink3.gif
Jaca
Iskrena da budem malo mi je muka od tetovaza bez smisla i cilja, pogotovo kafa vidim tribal na ledjima iznad guze girl_mad.gif
Kristijan Nedakovic
da samo zevisi gde
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.