Lidija Vuksanović
15:18, 12. August 2008
Da li ste sujeverni i šta mislite da li je sujeverje praznoverje ili tu možda ima nečeg?
Princeza
15:22, 12. August 2008
pa kad imamo ispit ja i istina uvijek ulazimo na glavni ulaz na fakultet
* Mirjana *
15:47, 12. August 2008
Nisam sujeverna ili mi se bar tako čini. Trenutno ne mogu da se setim ni jedne stvari u svom ponašanju koja bi ukazivala na sujeverje.
Sijera
17:26, 12. August 2008
Skroz sam operisana od sujeverja, horoskopa, gatara, vidovnjaka, čak imam problem i sa religijom takva kakva je... Izjašnjavam se kao agnostik baš zato što nisam načisto sa pojmom sveprisutnog i svemogućeg...
istina87
22:24, 12. August 2008
CITAT (Princeza @ 16:22, 12. August 2008)

pa kad imamo ispit ja i istina uvijek ulazimo na glavni ulaz na fakultet

Da, uvijek to radimo, male rje uci na zadnja vrata
Ali ne znam, trudim se da izbacim sujevjerje iz svog zivota, trudim se da ne vjerujem u crne macke, ogledala itd... To moze bas da optereti
Dušan
22:49, 12. August 2008
Čini mi se da nisam......... ..
*J*
0:32, 13. August 2008
Nisam.
Ole Gunnar
18:35, 14. August 2008
Naravno da nisam.
Lidija Vuksanović
12:21, 27. August 2008
Dobro za sad većina ljudi kaže da nije sujeverna. Mislim i ja da su to praznoverja i gluposti. No između ostalog šta mislite o onome da bebu ne treba videti pre no što navrši 40 dana, ne treba prostirati veš (bebin) uveče da neko ne bi urekao dete i slične gluposti? Držite li se tih glupih običaja ili ne i slažete li se sa sličnim stvarima ili ne?
sanjac
13:01, 27. August 2008
Budalastine.
Takav nacin razmisljanja i bapske price, u 21. veku... ne nalazim razumevanje ni opravdanje.
Da neko ne urekne bebu ili se ne pojave neciste sile... primitivizam i zatucanost najgore vrste.
I ono "crveno slovo, ne treba nista da se radi", aha, necu da perem ves (ne ja nego masina), ali cu zato da budem na poslu i 4 sata se smaram na sastanku..
andjeo007
12:21, 28. August 2008
Ma totalne gluposti cuj sujeverje..
Vasimir
18:58, 1. October 2008
Najprostije, postoje dve vrste sujeverja:
1. ona koja su edukativnog karaktera, korisna za ljude, a da bi se ta pravila poštovala neko im je pridodao mistični karakter kako bi se ljudi naterali da se pridržavaju tih pravila
2.ona koja je nekad neko osmislio iz različitih razloga, a onda su se ona dalje prenosila sa kolena na koleno. Ova sujeverja veoma često deluju, posebno kod neobrazovanih i lakomislenih, ali ne zato što u vezi sa tim sujeverjem deluje neka sila već zato što onaj ko zna za to sujeverje sebi daje autosugestiju da će mu se to desiti.
Lidija Vuksanović
15:54, 3. October 2008
Možda si u pravu no meni je sujeverje opterećivanje glupostima. Čak me je to jako nerviralo kad je Tanja bila beba. Te babske priče i običaji.
Snezana1909
18:44, 26. October 2008
ako mi se desi nesto ruzno nikad vise ne oblacim tu kombinaciju odece koju sam tad imala na sebi... sujeverje?verovatno...
Dusanka
11:40, 28. October 2008
Skoro sam cula da nase kucanje u drvo znaci raztjerivanje negativnog pa ko da odoli.
THE Girl Of The Night
18:09, 11. November 2008
Sujeverje=gupost
zihe rica
23:32, 18. November 2008
ja nikada nisam uspela stati u istu garderobu za dva ispita i teoriju nisam proverila ali mi se cini da je ono prosipanje vode, pljuvanje i "da bog da slomio nogu" uverljivije
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.