Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Kog operatera koristite?
Forum » Tehnika » Telekomunikacije
Dipapee
Ja koristim 061 konstantno, a 064 povremeno.
Slučajni prolaznik
063.
Od kada se pojavio mobtel, (jeste da su Karići lopovi), ali su imali ok signal, za razliku od telekoma
Sada kada je Telenor, opet ću pre da platim privatnoj kompaniji, makar i stranoj, nego državnoj, koja monopoliše gde god može a usluga je katastrofa.
Bjuti
Телеком, јер је био јефтинији, а и сада је.. и то припејд.
Milica
063 i 064, sada su im potpuno iste cene i slicnog su kvaliteta
Zeleni Zub
065 i necu da menjam, odgovaraju mi i cene i usluga...
Drbob
064 postpejd i 063 pripejd, uglavnom 064
Jaca
063, taj sam prvi kupila i nisam menjala broj
joga_bonito
062 zakon prenesi 125
Dipapee
CITAT
Ja koristim 061 konstantno, a 064 povremeno.

Vratio sam se na 064.
* Mirjana *
064 vec godinama. 062 od ovog leta (zbog letovanja - oba operatera za svaki slucaj).
Ivancica
063 postpejd, a 062 pripejd
Snežana
CITAT (Ivancica @ 0:40, 11. February 2008)
063 postpejd, a 062 pripejd

064 Biznis paket scratch_one-s_head.gif
Lady
065, 066 i veoma sam zadovoljna
jeckoo
064 vec godinama, menjala sam brojeve ali MTS ostaje jer sam zadovoljna uslugom.
lOVE BABY
065.064.066 mijenjam
andjeo007
U zavisnosti menjam 065, 060, 063
Lidija Vuksanović
Uglavnom 064, ali koristim i 062. Uglavnom ako ne radi jedna mreža, tu je druga! girl_haha.gif
sanjac
063
Nije me izdao nigde po Evropi, mada je nekad mnogo jeftinije kupiti broj kod lokalnog operatera.
Hope
64
Vladica
064, od samog pocetka...
Lillyn
063, od pocetka takodje, ne menjam ih
Vladica
CITAT (Lillyn @ 11:42, 8. June 2008)
063, od pocetka takodje, ne menjam ih

jel 063 ima video poziv, ne znam..
Mimi
064 pa 060
Lillyn
CITAT (Vladica @ 13:04, 8. June 2008)
jel 063 ima video poziv, ne znam..

Mrezom sam zadovoljna, sto se video poziva tice, ne znam, iskreno nije mi ni vazno.. i telefone biram iskljucivo po pricipu "lep je" i "nije lep" i sluze mi za pozive i poruke i ni za sta vise, tako da za te dodatne opcije i nisam zainteresovana previse, kao sto vidis... pardon.gif
Vladica
CITAT (Lillyn @ 14:24, 8. June 2008)
Mrezom sam zadovoljna, sto se video poziva tice, ne znam, iskreno nije mi ni vazno.. i telefone biram iskljucivo po pricipu "lep je" i "nije lep" i sluze mi za pozive i poruke i ni za sta vise, tako da za te dodatne opcije i nisam zainteresovana previse, kao sto vidis... pardon.gif

ok, hvala... good.gif
Ole Gunnar
Izmenjao sam i MTS prepaid i postpaid i VIP prepaid i postpaid, cak sam i prepaid tarife menjao... Ne vredi, ne moze se naci najpovoljnija kombinacija. Kako god okrenes izadje na isto...
Dušan
MTS i TELENOR
Princeza
067
Marria
06?
Rasa Vasic
vip 061
joga_bonito
vraticu se i ja na 064 ako ovi hoshtapleri nastave da klepaju..
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.