Postoje mnoge iluzije u životu. Nekad mi se čini da je i sam život velika iluzija. Možda je pitanje malo filozofskog karaktera, ali zanima me šta je po vašem mišljenju pravo značenje iluzije?
gmk
15:18, 29. July 2008
Paaa slažem se da postoje mnoge iluzije u životu, ali ne, život nije jedna od njih... Iako se mnogi trude da nam ga tako predstave, pogotovo mediji, i naprave od nas samo puke posmatrače,...
Ja se trudim da u svom životu igram jednu od glavnih uloga, pa koliko je to moguće...
dusala
16:28, 29. July 2008
vecito traganje i teznja ka necemu al teko ostvarljivom... to je po meni iluzija
Dusanka
13:09, 13. November 2008
Moram naglasiti bice to moje vidjenje iluzije. Nasa slika nase vidjenje svega sto se uklapa u sastavni dio zivota, sve svako oblaci u ono sto zna, ocekuje, ostvaruje, vidi a ne bi da je bas tako, braneci se surove stvarnosti izabere vidjenje svoje slike. Lakse nam je da malo i prevarimo sebe samo da sto manje patimo.
Super Moderator
14:31, 13. November 2008
Postovana gospodjo Dusanka, vec sam Vam 3 puta skrenuo paznju da je pisanje na forumu sa sve velikim i boldovanim (masnim) slovima zabranjeno.