Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Koja je najludja stvar koju ste uradili u zivotu?
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Blah, blah, blah...
Disko Nindza
Aj sad da vas vidim...
Koju ste najludju stvar uradili u zivotu?
Ima li neka stvar za koju sad kad se setite kazete za sebe da ste bili potpuno ludi ili vam je beskrajno smesno?
Lidija Vuksanović
Zvučaće možda malo čudno, ali moje mišljenje je da je to ludost. Pre nekih 8 godina kad je jedano direktor počeo da viče na mene rekla sam mu onako besno, bez razmišljanja o posledicama, e pa ako ste srećni zbog toga što ste me iznervirali idem ja po radnu knjižicu i primite moj momentalni otkaz. Ja se zovem kao vaša žena, ali se drukčije prezivam i nisam ona da vičete na mene.
Disko Nindza
Nije lose, nije lose... .seti se, sigurno ima jos materijala!!! smile.gif smile.gif smile.gif
Lidija Vuksanović
Pa kad sam mojoj prvoj ljubavi prosula čašu punu crnog vina na belu bluzu, jer mu se jedna devojčica udvarala, a onda mu u punom kafiću lupila šamar. Danas kad se setim tužna sam zbog toga i ne bih to učinila.
istina87
Iha, hiljadu stvari ja uradih a slobodno mogu svakoj dati taj epitet-najludja stvar. Pa jedna od najludjih je kad sam se sa 5 godina izgubila jer sam trazila roditelje koji su otisli u Pv u kupovinu jer sam se posvadjala s bratom. Kisa je pljustala, uh. E, kakve tad batine dobih, jos me bole
Lidija Vuksanović
Kad mi je u kancelariju ušao jedan tip i počeo sa glupostima (pri tom je bio i malo vulgaran), a ja sam mu pokazala vrata i rekla: "Molim Vas izvolite izađite zi moje kancelarije, alergična sam na Vas".
Sad kad me vidi kaže: "Zdravo Lidija moja, kako si mi ti?", a nekad doda i: "Sećaš li se kad si mi rekla da izađem iz tvoje kancelarije?".
JSrdjan
Kad sam pravio salto-mortale sa motorom... Doskok je bio na ledja... .
Lidija Vuksanović
Pre nekih sedam godina kad sam izlazila iz direktorove kancelarije i mahinalno (pošto je ključ bio sa spoljašnje strane) zaključala vrata.
Ne mogu da zaboravim to, kao ni njegovu paniku u tom trenutku.
Tako je to kad si zamišljen. biggrin.gif rolleyes.gif
istina87
Igrala se sa sipkom od armature i zamalo probila grkljan, imala sam 11 godina
*J*
Zamalo bratu da iskopam oko vrhom polomljene staklene case! Imala sam 6 godina.
Bio je u bolnici skoro 2 nedelje, a lekari su rekli da je bilo 2 milimetra pored, izgubio bi oko. Uzas!
istina87
jedna od ludih stvari koje uradih je kad sam pred polaganje Finansijske dala neka pitanja jednoj drugarici, nesvjesno, a trebala su mi. A Princeza nije htjela da me opomene rolleyes.gif
Dušan
E u tome ne oskudevam. Imam ti ja raznih bisera po ovom pitanju. Kad sam išao u osnovnu razvalim prekidač za svetlo izvučem žice pa profu opali struja. Provučem se sa ukorom. Kasnije za opkladu proletim kroz leptir vrata. 8 kopči, sreća na glavi. Skinem lanac sa ponike pa niz jedno brdo pravo na magistralu. Zaustavljala me ograda od fabrike. ITD..................
Princeza
CITAT (istina87 @ 21:46, 5. August 2008)
jedna od ludih stvari koje uradih je kad sam pred polaganje Finansijske dala neka pitanja jednoj drugarici, nesvjesno, a trebala su mi. A Princeza nije htjela da me opomene rolleyes.gif

A Princeza te je samo posmatrala, i cudila se kako ti lagano pruzas pitanja drugarici... ccc... smile.gif
Zorz
Pljunuo jednom neprijatelju u facu.
*J*
Najludje stvari koje sam radila bili su rizici u odredjenim okolnostima, kao i moja hrabrost ponekad.
Tada ni hrabrost, ni rizik nije nista drugo, do obicna LUDOST!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.