Disko Nindza
15:45, 11. July 2008
Aj sad da vas vidim...
Koju ste najludju stvar uradili u zivotu?
Ima li neka stvar za koju sad kad se setite kazete za sebe da ste bili potpuno ludi ili vam je beskrajno smesno?
Lidija Vuksanović
15:49, 11. July 2008
Zvučaće možda malo čudno, ali moje mišljenje je da je to ludost. Pre nekih 8 godina kad je jedano direktor počeo da viče na mene rekla sam mu onako besno, bez razmišljanja o posledicama, e pa ako ste srećni zbog toga što ste me iznervirali idem ja po radnu knjižicu i primite moj momentalni otkaz. Ja se zovem kao vaša žena, ali se drukčije prezivam i nisam ona da vičete na mene.
Disko Nindza
15:59, 11. July 2008
Lidija Vuksanović
16:03, 11. July 2008
Pa kad sam mojoj prvoj ljubavi prosula čašu punu crnog vina na belu bluzu, jer mu se jedna devojčica udvarala, a onda mu u punom kafiću lupila šamar. Danas kad se setim tužna sam zbog toga i ne bih to učinila.
istina87
22:22, 11. July 2008
Iha, hiljadu stvari ja uradih a slobodno mogu svakoj dati taj epitet-najludja stvar. Pa jedna od najludjih je kad sam se sa 5 godina izgubila jer sam trazila roditelje koji su otisli u Pv u kupovinu jer sam se posvadjala s bratom. Kisa je pljustala, uh. E, kakve tad batine dobih, jos me bole
Lidija Vuksanović
11:07, 14. July 2008
Kad mi je u kancelariju ušao jedan tip i počeo sa glupostima (pri tom je bio i malo vulgaran), a ja sam mu pokazala vrata i rekla: "Molim Vas izvolite izađite zi moje kancelarije, alergična sam na Vas".
Sad kad me vidi kaže: "Zdravo Lidija moja, kako si mi ti?", a nekad doda i: "Sećaš li se kad si mi rekla da izađem iz tvoje kancelarije?".
JSrdjan
11:38, 14. July 2008
Kad sam pravio salto-mortale sa motorom... Doskok je bio na ledja... .
Lidija Vuksanović
8:31, 16. July 2008
Pre nekih sedam godina kad sam izlazila iz direktorove kancelarije i mahinalno (pošto je ključ bio sa spoljašnje strane) zaključala vrata.
Ne mogu da zaboravim to, kao ni njegovu paniku u tom trenutku.
Tako je to kad si zamišljen.
istina87
12:36, 16. July 2008
Igrala se sa sipkom od armature i zamalo probila grkljan, imala sam 11 godina
Zamalo bratu da iskopam oko vrhom polomljene staklene case! Imala sam 6 godina.
Bio je u bolnici skoro 2 nedelje, a lekari su rekli da je bilo 2 milimetra pored, izgubio bi oko. Uzas!
istina87
20:46, 5. August 2008
jedna od ludih stvari koje uradih je kad sam pred polaganje Finansijske dala neka pitanja jednoj drugarici, nesvjesno, a trebala su mi. A Princeza nije htjela da me opomene
Dušan
21:31, 5. August 2008
E u tome ne oskudevam. Imam ti ja raznih bisera po ovom pitanju. Kad sam išao u osnovnu razvalim prekidač za svetlo izvučem žice pa profu opali struja. Provučem se sa ukorom. Kasnije za opkladu proletim kroz leptir vrata. 8 kopči, sreća na glavi. Skinem lanac sa ponike pa niz jedno brdo pravo na magistralu. Zaustavljala me ograda od fabrike. ITD..................
Princeza
22:30, 5. August 2008
CITAT (istina87 @ 21:46, 5. August 2008)

jedna od ludih stvari koje uradih je kad sam pred polaganje Finansijske dala neka pitanja jednoj drugarici, nesvjesno, a trebala su mi. A Princeza nije htjela da me opomene

A Princeza te je samo posmatrala, i cudila se kako ti lagano pruzas pitanja drugarici... ccc...
Zorz
13:35, 6. August 2008
Pljunuo jednom neprijatelju u facu.
*J*
14:52, 10. August 2008
Najludje stvari koje sam radila bili su rizici u odredjenim okolnostima, kao i moja hrabrost ponekad.
Tada ni hrabrost, ni rizik nije nista drugo, do obicna LUDOST!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.