Slučajni prolaznik
19:19, 8. July 2008
Evo i par dana posle incidenta, strasti se ne stišavaju, samo zato što se neko u SAD zainatio da pokaže da se oni moraju slušati.
I priča ide ovako: Potukli se u klubu Srbin i Amerikanac oko ribe, naš ga ulubio, i sada mora da "plati".
Jeste pojednostavljeno, ali u suštini je tako.
Samo ne znam ko je kriv, ali se zna ko će da nagrabusi (ako se ne računa amer koji je već dobio svoje)
Ali neodgovorenih pitanja ima na pretek:
Da li je Miladin bogato dete ili je bio u SAD sa stipendijom za basket?
Zašto je naš konzulat (koji nije baš revnostan da pomaže našima) platio kauciju od 100.000 $, a zatim izdao pasoš da bi Miladin mogao da se vrati u Srbiju?
Da li je branio prijatelja muslimana ili je on napao?
Da li je amer u pravoj komi ili u drug induced komi tj namerno ga drže u tom stanju (kao Daču Ikodinovića nedavno) dok se malo ne oporavi telo.
Ali najinteresantnije je kako će se cela priča završiti?
Jer interpol je raspisao crvenu poternicu za Miladinom, a po našem zakonu (sem ako je ratnio zločinac) ne može da bude izručen u drugu zemlju, već samo da mu bude suđeno ovde. I to za ovo delo se sudi u opštinskom sudu. A u SAD mu preti 15 godina zatvora. Pa čisto sumnjam da će se sam javiti da ode na suđenje.
I tako pritisak raste, a meni je baš interesantno da sačekam kraj ovog apsurdnog slučaja.
S obzirom da su kod nas puštene na slobodu one kretenke Kosovo za patike, ovaj bi momak mogao da bude i nagrađen. A sa druge strane ameri kada pokrenu mašineriju 'ebaće nas dok samo ne zapakujemo Miladina, bio on kriv ili ne.
A interpol je takođe čudna živortinja, Cane Subotić nege može, a negde na, Mira i Marko u Rusiji mogu, ali drugde ne i tako. Nama Rusi ne isporučuju, a mi Amerima treba itd...
Šta vi mislite da će biti epilog ove priče?
Riziko
20:51, 8. July 2008
Ja nema info, pa ne vredi da sudim ali evo raznih višenja i komentara...
Nije pobegao posle tuce, nego nakon sto je shvatio da je vec osudjen a da sudjenje nije ni pocelo. Trenutno postoje samo dva svedoka (dve devojke koje su u to vreme bile pijane, drugarice Brajana) od kojih je jedna opisala Miladina kao 186cm visokog mladica, a druga da Miladin ima plavu kosu i da se zove Boris! Brajan nije u komi ko sto pisu nasi mediji nego je u "drug induced coma" sto u prevodu znaci pod anestezijom. A i to ko zna koliko je tacno jer se lecio i leci u bolnici kod svojih rodjaka. Lekari nisu dali odbrani ni jedan jedini pasus kako i cime je Brajan tretiran svo ovo vreme, citaj mogu da pakuju kako im se cefne. Sanel i Edin (bosanci koji su ucestvovali) mu nisu skolski drugovi jer nisu dovoljno nadareni da idu u skolu u koju je i Miladin isao. Takodje, obojica su menjali iskaze 2-3 puta i jos su pored toga i lagali pod zakletvom pred sudom i obojica svaljuju sve na MIladina iako decko nije sve zapoceo nego se nasao tu da pomogne osobama za koje je mislio da su mu drugovi. Juce je sud zasedao ponovo, i u strahu da i njih dvojica ne pobegnu, vratio ih u tvorza. Ovde se dize takva buka oko jedne obicne kafanse tuce, toliko se lazi siri (ukljucujuci to da su njegovi roditelji imucni i da su bili simpatizeri SM) da je to neverovatno. Jedini razlog ove galame je zato sto je Brajanova majka odrasla sa senatorom Carls E. Shumerom koji pokusava da u celu pricu ukljuci i Hilari Klinton i Kondolizu Rajs. Zbog obicne kafanske tuce, trenutno bez svedoka! Brajan ce se na svu srecu oporaviti. Koliko se mi Srbi ne drzimo zajedno i mrzimo jedni druge... neka nam je Bog u pomoci!
........................................................................ ..
Ne videh ni jedan komentar o tome kako je ovaj momak uspeo da zapali iz SAD.
To sto je on iznabadao kilavog amera je njegov licni problem. Da li je cojstvo prebiti mnogo slabijeg od sebe (vise od 20kg lakseg) je moralno pitanje. Ja mislim da nije. Mogao je i samarcinu da mu zalepi pa da mu malo zuji u usima par dana i to bi bilo to. Ovako je ispao glupa sirovina koja ne moze da kontrolise agresiju.
Medjutim, kako da ocekujemo da nasu drzavu neko postuje u svetu kad nase diplomate pomazu nasim ljudima da izigiraju pravosudni sistem najmocnije svetske sile? To je bitno za nas koji zivimo ili smo gradjani ove drzave. Ovaj momak je trebalo da bude u SAD i da ceka sudjenje da nije nas diplomata ilegalno izdao putna dokumenta da se on vrati u Srbiju.
Zato deportacija Kovacevica ne moze biti smatrana izrucivanjem nasih gradjana stranoj drzavi, sa kojom nemamo takav sporazum, vec samo ispravljanje greske koju je nasa drzava napravila preko svog zvanicnog i opunomocenog predstavnika.
Dakle, Kovacevic pred sud u SAD a diplomata koji je mu je pomogao u begu, pred srpski sud. Pa kom obojci, Tom i Dzeri.
........................................................................ ..
E tako to rade ozbiljne zemlje. Da se kod nas kojim slucajem desila slicna stvar, policija bi verovatno cekala pola godine da podigne optuznicu, ako bi istu uopste i podigla obzirom da roditelji doticnog izgleda da nemaju problema da nabave $100k a sa tim parama se moze svako u ovoj zemlji kupiti. Postoji i mogucnost privatne tuzbe unesrecenih roditelja komatizovanog mladica, no pitanje je da l' bi smeli da se usude na tako nesto ili bi im neko onako `iza oka javnosti` rekao da se ne igraju mnogo. Naravno, mladjani junak bi sve to vreme bio na slobodi, ne bi mu bio oduzet pasos, a sud bi zakazivao rocista na po pola godine, koja bi se besomucno odlagala, i na kraju bi se nas div-junak spasao odgovornosti na konto zastarevanja predmeta.
No dobro, ipak ce ga stici kazna - ovim potezom Amerike doticni je osudjen na `Rezervat Srbija` i `Hotel Rusija` sto mu dodje nesto tek malo opustenije od zatvora. A sve branitelje nasih `junaka` molim da zamisle situaciju gde je stvar obrnuta, ne znam koliko bi tad branili nekog ko je pobegao od sudjenja za gnusno delo koje je ucinio izgovorom da Ameri to cine po celom svetu pa ih niko nista ne pita. Kod nas u recniku pod `junak` treba da pise: "Osoba koja nanese stetu jednoj ili vise osoba, ili iste lisi zivota, a zatim svim sredstvima pobegne od lica pravde i skriva se kao mis do kraja zivota. Zbog te njegove vrline ih mnogi potencijalni nasilnici, koji nisu imali dovoljno hrabrosti da realizuju svoje rdjave misli, obozavaju, idolizuju i pretvaraju u heroje."
Sad, but true...
itd...
sanjac
8:28, 9. July 2008
Moderno je optuziti Srbina.
Sve i da je od komsinice ukrao pelcer muskatle.
To je ono sto zovu medijski rat. I pola Amerike sad zna da su Srbi (opet) agresivci, a ne zna npr. ko je Djokovic ili JJ, Ana.. O Pupinu, Milankovicu, Andricu.. da ne pominjem.
A da ce da nas 'bu dok ga ne izrucimo, oce, i sa vazeljin i bez vazeljin. Vec vidjeno.
Po Ustavu Srbije niko od državljana Srbije ne može da bude isporučan.

Nije isporučen ni Slobodan Milošević, Ni Stanišić... ..ni Župljanin, neće ni Kovačević.
Riziko
10:20, 9. July 2008
CITAT (Drbob @ 10:54, 9. July 2008)

Nije isporučen ni Slobodan Milošević
A ja bih se kladio da sam video Slobu kako ga sa lisicama vode u helikopter, pa u Hag.
Drbob
22:31, 9. July 2008
CITAT (Riziko @ 11:20, 9. July 2008)

A ja bih se kladio da sam video Slobu kako ga sa lisicama vode u helikopter, pa u Hag.
Nemoguće... .
Wendelin
21:43, 25. July 2008
Kada je znao da se bije, sada neka i placa. ajde da mu je opalio dva samara, on ga je olesio. Neka robija, kada je frajer da se siba.
CITAT (sanjac @ 9:28, 9. July 2008)

Moderno je optuziti Srbina.
Sve i da je od komsinice ukrao pelcer muskatle.
To je ono sto zovu medijski rat. I pola Amerike sad zna da su Srbi (opet) agresivci, a ne zna npr. ko je Djokovic ili JJ, Ana.. O Pupinu, Milankovicu, Andricu.. da ne pominjem.
A da ce da nas 'bu dok ga ne izrucimo, oce, i sa vazeljin i bez vazeljin. Vec vidjeno.
Da ne govorimo, vazi. Danci i Holandjani od livade stvorise ekonomske sile a ovde ima sve a mi stvaramo socijalne slucajeve, deponije i generacije bez buducnosti. isti smo kao drugi a malo i nesposobniji i lenji
Gane
21:52, 25. July 2008
CITAT (Slučajni prolaznik @ 20:19, 8. July 2008)

Evo i par dana posle incidenta, strasti se ne stišavaju, samo zato što se neko u SAD zainatio da pokaže da se oni moraju slušati.
I priča ide ovako: Potukli se u klubu Srbin i Amerikanac oko ribe, naš ga ulubio, i sada mora da "plati".
Jeste pojednostavljeno, ali u suštini je tako.
Samo ne znam ko je kriv, ali se zna ko će da nagrabusi (ako se ne računa amer koji je već dobio svoje)
Ali neodgovorenih pitanja ima na pretek:
Da li je Miladin bogato dete ili je bio u SAD sa stipendijom za basket?
Zašto je naš konzulat (koji nije baš revnostan da pomaže našima) platio kauciju od 100.000 $, a zatim izdao pasoš da bi Miladin mogao da se vrati u Srbiju?
Da li je branio prijatelja muslimana ili je on napao?
Da li je amer u pravoj komi ili u drug induced komi tj namerno ga drže u tom stanju (kao Daču Ikodinovića nedavno) dok se malo ne oporavi telo.
Ali najinteresantnije je kako će se cela priča završiti?
Jer interpol je raspisao crvenu poternicu za Miladinom, a po našem zakonu (sem ako je ratnio zločinac) ne može da bude izručen u drugu zemlju, već samo da mu bude suđeno ovde. I to za ovo delo se sudi u opštinskom sudu. A u SAD mu preti 15 godina zatvora. Pa čisto sumnjam da će se sam javiti da ode na suđenje.
I tako pritisak raste, a meni je baš interesantno da sačekam kraj ovog apsurdnog slučaja.
S obzirom da su kod nas puštene na slobodu one kretenke Kosovo za patike, ovaj bi momak mogao da bude i nagrađen. A sa druge strane ameri kada pokrenu mašineriju 'ebaće nas dok samo ne zapakujemo Miladina, bio on kriv ili ne.
A interpol je takođe čudna živortinja, Cane Subotić nege može, a negde na, Mira i Marko u Rusiji mogu, ali drugde ne i tako. Nama Rusi ne isporučuju, a mi Amerima treba itd...
Šta vi mislite da će biti epilog ove priče?
Zna se... maltretiranje srbije i ucenjivamje... .
Lady Luck
22:02, 25. July 2008
CITAT (Wendelin @ 22:43, 25. July 2008)

Da ne govorimo, vazi. Danci i Holandjani od livade stvorise ekonomske sile a ovde ima sve a mi stvaramo socijalne slucajeve, deponije i generacije bez buducnosti. isti smo kao drugi a malo i nesposobniji i lenji
Ja sam za to sa treba suditi kada neko nesto pogresi, i za crveno svetlo i za ratne zlocine. Ali razliciti arsini za amera i srbina (u ovom slucaju) ili hrvata/siptara i srbina (haski trubunal) su ocigledni. U tom slucaju ne treba igrati fer.
Osim toga sta mislis da bi bilo da je obrnuto bilo? Da li bi bilo nesto ameru koji je nekoga ulupao u Srbiji? Ne, nego bi ga spakovala njegova vlada i prvim avionom nazad u SAD, a ytamo ga ne bi mogli dotaci nasi sudovi...
Koja je razlika ako i mi tako uradimo?
CITAT (Wendelin @ 22:43, 25. July 2008)

Nisu oni mnogo pametniji nego imaju politicku svest i pamcenje duze od 5 dana. I uce na greskama.
Wendelin
21:41, 30. July 2008
I Rimljani su bili sila, pa njihovim gradjanima niko nije mogao da sudi.
Zvonko Stankovic
16:04, 5. August 2008
Ukoliko ne isporucimo Kovacevica danas su ameri zapretili sankcijama (koje vec postoje od evrope u trgovinskom sporazumu) ?!
Slučajni prolaznik
16:33, 5. August 2008
Iskreno, ja ga za inat ne bi prodao.
Ali ovi nisu došli na vlast da bi udarali kontru već da bi bili marionetska vlada koja ispunjava strane zahteve.
Da li iko misli da će da kažu "mi smo za SAD, Evropu, Zapad bla bla", a sad nećemo da ga isporučimo?
Ima da ide, samo se traži način kako da opravdaju to što u ustavu piše da neće biti isporučen niko osim onih optuženih za ratne zločine.
Možda je i ovo ratni zločin pa da ga zapakujemo?
Wendelin
19:35, 5. August 2008
Opet... njegov problem. Ko voli da se bije, neka robija. Koliko ljudi u ovoj zemlji sastavlja od prvog do prvog, a oni 100 000 dolara za kauciju. Sto nije dao onim mucenicima na Kosovu. Pa neka sada srbuje u Sing Singu i neka bije one robijase od 120 kila a ne onog rahiticnog Brajana. Dokle cete zaliti takve? Momak i cura su nastradali u Dominikani pa niko nije imao sluha da mrtvu devojku i povrejenog momka otpremi u domovinu, Otisli su da rade u santo Dominigo..batalite barabe...
Hal
19:50, 5. August 2008
CITAT (Wendelin @ 20:35, 5. August 2008)

Koliko ljudi u ovoj zemlji sastavlja od prvog do prvog, a oni 100 000 dolara za kauciju.
Ima i tu nešto. Pitanje je odakle 100k za kauciju. Da li su prodali kuću da bi zbrisao iz SAD (u šta sumnjam) i da li im je ambasador ili ko god dao pasoš onako - iz bratske pomoći ili je bio podmazan?
A sa druge strane ameri su siledžije, pa svako ko im se suprotstavlja mi je blizak.
A pogotovo što bi oni štitili svoje na isti način.
Da li njihovi vojnici odgovaraju za npr. silovanja ili siledžijstvo širom sveta? Ne, nego ih pošalju kući gde su zaštićeni, pa im onda kobojagi sude.
Ako postoji zakon onda se ne sme prekršiti. Inače WTBP?
Ali videćete da nužda (u ovom slučaju sila) zakon menja.
Dušan
19:54, 5. August 2008
Ima tu dve stvari.
Prvo : Što je se bio ? Zato što je jak i pun ko brod.
Drugo : Ameri pokazuju svoju silu na svakom koraku.
To ti je to.
Drbob
0:58, 6. August 2008
CITAT (Wendelin @ 20:35, 5. August 2008)

Opet... njegov problem. Ko voli da se bije, neka robija. Koliko ljudi u ovoj zemlji sastavlja od prvog do prvog, a oni 100 000 dolara za kauciju. Sto nije dao onim mucenicima na Kosovu. Pa neka sada srbuje u Sing Singu i neka bije one robijase od 120 kila a ne onog rahiticnog Brajana. Dokle cete zaliti takve? Momak i cura su nastradali u Dominikani pa niko nije imao sluha da mrtvu devojku i povrejenog momka otpremi u domovinu, Otisli su da rade u santo Dominigo..batalite barabe...
И ти имаш проблем, ствар је у томе да држава по Уставу мора да штити сваког свог грађанина.
Амери побише трећину човечанства па им нико не суди, осим Бога.
Буду ли изручили Ковачевића ова власт ће да падне.
Lidija Vuksanović
13:24, 6. August 2008
I taj Miladin i Amerikanac su napravili glupost jer su se tukli!
Sigurno Miladin Kovačević nije neki siromah čovek kad je imao tu svotu novca da plati kauciju.
U svakom slučaju glupo je tući se. Nisam za to da se naši građani šalju u druge zemlje da im se sudi.
Inače što se gore pomenutih Miloševića i Markovića tiče, treba ih dovesti u Srbiju i pustiti ih među svet da prošetaju Terazijama ili pak ugledati se na priču o čuvenom Čučeskom. Toliko su zla naneli Srbiji i unazadili ovu zemlju da je to užas!
Drbob
23:58, 6. August 2008
Zašto osuđejete momka koji se kao vizez stavio na stranu jedne dame i isprebijao američkog imbecila??? Da li je trebao da dozvoli da je taj imbecil tu siluje???
Kako bi ste vi postupili???
istina87
13:04, 7. August 2008
Mozda grijesim ali Kovacevic je bio u pravu. Zalosno ce biti ako ga predaju. A kakvi su i kakav im je moral goce oni bez razmisljanja... Zbog nekog, kako Drbob rece, imbecila, tatinog i maminog sina koji misli da je citav svijet njegov. E cus im Interpola i potjernice, lele
Catwoman
8:23, 8. August 2008
CITAT (Drbob @ 0:58, 7. August 2008)

Zašto osuđejete momka koji se kao vizez stavio na stranu jedne dame i isprebijao američkog imbecila??? Da li je trebao da dozvoli da je taj imbecil tu siluje???
Kako bi ste vi postupili???
Aj da pricamo pricu...
Mozda je taj retard Miladin (glupog li imena!) bio ljubomoran na tog Amera zato sto je muvao njegovu drugaricu... .pa je hteo da ispadne baja. A gde je ta devojka? Sto se ona ne pojavljuje u celoj prici.
I sta je tu stvarno bilo... nikada necemo saznati... tako da me bas briga i za njega i za Amerikace.
Drbob
20:34, 10. August 2008
Miladine (lepo srpsko ime) svaka ti čast. Stavio si svoj ugled i budućnost da bi zaštitio jednu damu.
Zvonko Stankovic
19:15, 11. August 2008
CITAT (Drbob @ 21:34, 10. August 2008)

Miladine (lepo srpsko ime) svaka ti čast. Stavio si svoj ugled i budućnost da bi zaštitio jednu damu.
Tako je Drbob, tako se treba ponasati u svakom slucaju kad god je u pitanju zastita, pa bilo ta ugled dame, ili ugled porodice, ili ugled SRBIJE a ne kao BoTa i njegova klika sto nas uvlace u Nato ujdurme pa nas polako tuku po usima kao psa pri dresuri. Najava sankcija nije bam badava.
Dušan
21:45, 11. August 2008
Kad je takav heroj i junak što to i dalje ne dokazuje već je pljuno stoju pa zbrisao u Srbiju.
Drbob
1:08, 12. August 2008
CITAT (Dusan @ 22:45, 11. August 2008)

Kad je takav heroj i junak što to i dalje ne dokazuje već je pljuno stoju pa zbrisao u Srbiju.
A ti bi ostao da ti sude ameri??? :scratch_one-s_hea

d:
Catwoman
14:14, 13. August 2008
Pa i treba da mu sude Amerikanci kada je tamo napravi sr***.
Mora biti da je taj Miladin bas zabrinut za politicku situaciju u nasoj zemlji, da se silno potresao oko ocepljenja Kosova... a verovatno brine i o deci na Kosovu koja nemaju sta da jedu!
sanjac
14:42, 13. August 2008
Ko je uopste Miladin, lik zbog kog jedna drzava proziva drugu? Igrao se sina gospodje ministarke (Nusic), pa se potukao sa strancem...
Jel treba da ga pamtimo zato sto je izbembao nekoga? Ako nije kriv zasto je pobegao, zasto se krije?
Zadnje vreme doslo.
Drbob
18:25, 14. August 2008
Došao dečko da mu se sudi u rođenoj državi, ako je kriv.!?
CITAT (Catwoman @ 15:14, 13. August 2008)

Pa i treba da mu sude Amerikanci kada je tamo napravi sr***.
Mora biti da je taj Miladin bas zabrinut za politicku situaciju u nasoj zemlji, da se silno potresao oko ocepljenja Kosova... a verovatno brine i o deci na Kosovu koja nemaju sta da jedu!
Da li si ti zabrinuta zbog toga, ako jesi da li si načinila neke konkretne korake da to izmeniš???
Drbob
8:25, 20. August 2008
Slučajni prolaznik
21:37, 22. August 2008
"Okružni sudija rek'o dvanaest godina,
Dvanaest godina strogog zatvora"
Oni bre ko bombone da dele. Toliku kaznu nije dobilo ni pola osuđenih u Nirmbergu za nacisticke zlocine.
Strašno. A sada će da ponovo pokažu da mora da bude po njihovom.
I dalje ne znam sve činjenice, niti ćemo ih ikada saznati, ali sam po default-u protiv amera, koji su pokazali neverovatnu bahatost u bezbroj slučajeva.
Ja da sam na strani M. K. prijavio bi se u Al Kaidu ili Legiju Stranaca iz ovih stopa. Ovi će mu doći glave sa ili bez pomoći domaćih izdajnika.
Pašće dečko na koru od banane i slomiti vrat.
Pazite šta vam kažem.
Kristijan Nedakovic
20:07, 26. August 2008
Meni je stvarno zhao za Miladina (sirovinu) shto tako mlad prolazi kroz sva ta s***a ali kad zna da maklja i da pravi s***a onda nek i odgovara za svoje postupke. Ja Miladinu zhelim sve najbolje i podrzhavam ga u svemu ali nek ovo bude medju nama, brate mozhda si se malo zajebo ako si pomislio je Amerika i dalje "Divlji Zapad".
CITAT (Slučajni prolaznik @ 21:37, 22. August 2008)

"Okružni sudija rek'o dvanaest godina,
Dvanaest godina strogog zatvora"
Oni bre ko bombone da dele. Toliku kaznu nije dobilo ni pola osuđenih u Nirmbergu za nacisticke zlocine.
Strašno. A sada će da ponovo pokažu da mora da bude po njihovom.
I dalje ne znam sve činjenice, niti ćemo ih ikada saznati, ali sam po default-u protiv amera, koji su pokazali neverovatnu bahatost u bezbroj slučajeva.
Ja da sam na strani M. K. prijavio bi se u Al Kaidu ili Legiju Stranaca iz ovih stopa. Ovi će mu doći glave sa ili bez pomoći domaćih izdajnika.
Pašće dečko na koru od banane i slomiti vrat.
Pazite šta vam kažem.
Ovo je tachno... . Ili Legija il' nek menja ime jedno od ta dva mora
Zeleni Zub
10:02, 27. August 2008
Ne podrzavam uopste to sto je tamo napravio. Za sta ovde da mu sude??? Zato sto je nekoga pretukao u Americi???
Glupost.
Neka lepo sedu ovde, Ameri treba da mu daju zabranu ulaska u Ameriku ili kada dodje, lepo decko u zatvor... .
Slučajni prolaznik
11:09, 27. August 2008
Da li je ili nije ili šta li je... ne može se reći ako nisi bio tamo ili si upućen u sve činjenice koje će biti na suđenju.
Zbrisao je, dobio je pasoš od konzula (a neko drugi bez love, mame i tate, bi već bio osuđen) itd. Nije važno za moju verziju.
Ne vredi trošiti reči. Sila Boga ne moli.
Meni je samo interesantno (ako se tako može reći) kako će ga ovi odavde prodati.
Nije pitanje ni da li će. Hoće 101%, u to ne sumnjam.
sanjac
11:23, 27. August 2008
Sto rece Lazanski, jednom prilikom za Karadzica i Mladica... da ih je neko video, prodao bi ih za 100 evra..
Mozda jednog dana Srbin prdne u Americi i nekome politicki zasmeta i eto belaja... prica o sargarepi i magarcu ce da se nastavi.
Kristijan Nedakovic
13:33, 5. October 2008
sad skoro sam video vesti onjemu. Tog dechka roditelji shto je bio u komi kazhu da je on pao u komu kada ga je Miladin udario a doktor koji ga je primio u Hitnoj Pomoci uopshte nema u papiru da je on bio u komi od udarca. Posle analize krvi i mokrace on je bio pod velikom dozom alkohola i tableta, kako dr kazhe. Nisu hteli da kazhu na televiziji shta je tachno bilo i koji lekovi ali sigurno nije otishao u komu od udarca, bilo je tu i drugih faktore. i prikazivali su my space gde si bili razno komenti o toj tuchi. vljda Miladinova dva druga su pushteni na uslovnu koliko sam ja chu a Miladin ga je najebo koliko se pricha.
JANA
8:18, 16. October 2008
Miladin ocigledno svoje probleme resava pecnicom!Cini mi se tipicno srpski. Neosporno je da ce dasa morati da snosi zakonske posledice. Otezavajuca okolnost je to sto je Srbin. Iz mog ugla konzul nije uopste kriv, pa on je bio tu da zastiti svog sunarodnika. Ako nastavimo ovim tempom necemo imati konzularna predstavnistva, jer ce nam svi konzuli biti u zatvoru. A, sto se tice izrucenja, dragog nam Miladina, on je sitna riba u odnosu na one face koje smo izrucili ili cemo ih tek izruciti. JANA
Drbob
10:57, 28. October 2008
Mr.Black
11:03, 28. October 2008
Jos da je link ispravan... stavite deo texta za koji mislte da je znacajan za nas.
Drbob
11:35, 28. October 2008
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy... 1&nav_id=325708... .. Priveden Miladin Kovačević
28. oktobar 2008. | 09:27 -> 10:46 | Izvor: B92
Beograd -- Miladin Kovačević, student koga američki državni organi traže zbog nanošenja teških telesnih povreda, priveden je u Policijsku upravu u Beogradu, saznaje B92
Kovačević je priveden jutros po nalogu Tužilaštva. Saznajemo da je američko pravosuđe ustupilo predmet Kovačević domaćim pravosudnim organima. U Policijsku upravu Beograd pozvan je i bivši konzul u Njujorku Slobodan Nenadović. Kako saznaje B92 on se tereti za zloupotrebu službenog položaja.
Slučaj Kovačević javnosti je postao poznat u julu mesecu ove godine, kada su prvo američki, a potom i srpski mediji javili da je student iz Srbije, optužen da je u tuči teško povredio kolegu, uz pomoć konzulata Srbije u Njujorku napustio SAD. Ceo slučaj pretio je da preraste u međudržavni sukob... .
Nadam se da je sada ispravan link.
Mr.Black
11:55, 28. October 2008
Odlicno, tako i treba. Neka ga ovde ispitaju sta je i kako je bilo...
Parsifal
17:50, 30. October 2008
Zdravo svima
Da se i ja priljucim ovoj temi sa kratkim komentarom.
Naime, u svemu sto se desava jedna stvar me i dalje kopka: zasto nije prikazana Brajanaova slika dok je bio u komi, ali i kasnije, kada je izasao iz nje, na kojoj bi moglo da se vidi da je - kako oni tvrde, prebijen i unakazen.
S obzirom sa koliko mrznje su se americki politicari i stampa ukljucili u kampanju satanizovanja Srba, prosto mi je neverovatan takav propust s njihove strane.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.