Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Homoseksualizam
Forum » Društvo » Društvo
Pages: 1, 2
andjeo007
Skoro sam cula da je u nekim pancevackim novinama na naslovnoj strani slika dva mladica kako se drze za ruke.
Interesuje me sta mislite o takvom nacinu propagiranja homoseksualizma kod nas?
* Mirjana *
Ne osuđujem homoseksualce, jer smatram da se protiv prirode ne može, ali sam protiv bilo kakvog javnog propagiranja.
Lidija Vuksanović
Svako ima pravo na svoje opredeljenje! Nisam oduševljena slikanjem homoseksualaca, ali šta da se radi. Svuda u svetu ih slikaju pa su verovatno zato počeli i kod nas!
JSrdjan
Onog momenta kad budem video dva jelena u šumi da se arče, tada će mi to biti normalno!!!
Darko Lukic
Homoseksualizam je bolest za koju nema leka. Mislim da takve osobe nebi trebalo stavljati u bilo koje oblike medije, jer to pokazuje danasnjoj mladezi da je takvo opredeljenje sasvim u redi a ono je skroz suprotno.
Drbob
To je bolest, mahom prouzrokovana "Edipovim kompleksom".
Takvi treba da se leče.
Ja lično nemam ništa protiv njih, ali sam protiv toga da javno iznose svoje porive i da su prisutni u medijima, i da mogu da se venčavaju.
Šta rade kod svojih kuća to je njihova stvar.
Vladica
apsolutno sam protiv toga... ne bih dalje da komentarisem...
istina87
protiv sam toga ali nisam neko ko moze za bilo sto da sudi. Meni je zao tih ljudi jer smatram da je to bolest. Moje izvinjenje ako sam bilo koga posredno ili neposredno uvrijedila. Ovo je samo moje misljenje
Drbob
Šta je Edipov kompleks:

Edipov kompleks

Edipov kompleks je skup ljubavnih i neprijateljskih osjećanja koje svako dijete osjeća prema roditeljima (seksualna naklonost ka roditelju suprotnog pola i mržnja prema roditelju istog pola koji se doživljava kao suparnik). Normalni ishod Edipovog kompleksa je identifikacija sa roditeljem istog pola.

Mit o Edipu

Edip, heroj iz grčke mitologije, sin Laja, kralja Tebe i Jokaste. Prorokovano je da će ubiti svog oca i oženiti se sa majkom. Jednog dana posjetio ga je prorok sa Delfa i savjetovao mu da bježi kako bi izbjegao nesreću o kojoj je davno Laj bio obavješten. Na putu prema Tebi posvađao se sa jednim putnikom i ubio ga: to je bio njegov otac. Zatim je otišao u Tebu gdje je Sfinga terorisala stanovništvo i proždirala prolaznike koji nisu znali da riješe njene zagonetke. Edip, pošto je znao odgovor, poslao je Sfingu u smrt. Stanovnici Tebe su ga proglasili kraljem i dali mu Jokastu za ženu. Prema Sofoklu, kada je Edip saznao da je počinio incest kao što je prorokovano, iskopao je sebi oči i u pratnji kćerke Antigone lutao je po svijetu, a zatim se zaustavio na Kolonu gdje je i umro.
Gane
polagano klizimo u zapadna s***a... .
dusala
apsolutno to ne podrzavam... pre mi to lici na bolest... i tesko da prihvatam to...
dr. Miloš Radulović
Moram da priznam da sam malo i razočaran odgovorima koje sam ovdje pročitao. Mislim da konstatacije da je homoseksualizam bolest uopšte nemaju potporu i takođe mislim da tako nešto mogu da kažu samo ljudi koji imaju strah od različitosti.
Lično ne volim homoseksualce i mislim da ne bi trebalo vršiti bilo kakvu propagandu ali ići dotle i nazivati ih "bolesnicima", to je već previše.
Darko Lukic
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:38, 30. July 2008)
Moram da priznam da sam malo i razočaran odgovorima koje sam ovdje pročitao. Mislim da konstatacije da je homoseksualizam bolest uopšte nemaju potporu i takođe mislim da tako nešto mogu da kažu samo ljudi koji imaju strah od različitosti.
Lično ne volim homoseksualce i mislim da ne bi trebalo vršiti bilo kakvu propagandu ali ići dotle i nazivati ih "bolesnicima", to je već previše.

Čika doco ti si bar doktor i trebalo bi da znas sta medicina govori o tome! Svugde u medicini se homoseksualizam opisuje kao bolest!
Superhik
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:38, 30. July 2008)

Ajd' doktore da budemo tolerantni, pa da ih ne zovemo bolesnicima, ali kako ih tretirati?

Nastranima? Ili eksperimentišu sa svojom seksualnošću?

Meni je najbolja opaska jednog drugara kada je komentarisao jednog takvog...

E nemaš ti dovoljno para da bi bio gay. Za sada si samo p****r.
Dušan
Nije bolest al nije ni normalno. U svakom slucaju ne treba javno pokazivati i isticati se, a takode smatram da o tome ne treba previse ni pricati, nekako dobija na vaznosti. Uopsteno mi se ne svida nista u vezi toga.
dr. Miloš Radulović
CITAT (Darko Lukic @ 21:26, 30. July 2008)
Čika doco ti si bar doktor i trebalo bi da znas sta medicina govori o tome! Svugde u medicini se homoseksualizam opisuje kao bolest!

Istina da se do skora gotovo u svim knjigama (ako ne i u svim) homoseksualizam opisivao kao bolest ali najnovija shvatanja u svetskoj psihologiji jesu suprotna.

CITAT (Superhik @ 22:18, 30. July 2008)
Ajd' doktore da budemo tolerantni, pa da ih ne zovemo bolesnicima, ali kako ih tretirati?

Nastranima? Ili eksperimentišu sa svojom seksualnošću?

Meni je najbolja opaska jednog drugara kada je komentarisao jednog takvog...

E nemaš ti dovoljno para da bi bio gay. Za sada si samo p****r.

Da ih ne zovemo bolesnicima ali kako ih tretirati? Pa to je kao da mi kažete da ludake ne zovemo ludacima ali da ih držimo u ludnici.

Što se tiče njihove seksualnosti, nemaju oni sa čim da eksperimentišu - ona im je takva.

Vidim da većina koji su odgovarali na ovu temu želi da ih označi kao bolesne. Onda bih ja njima tj. vama postavio pitanje da mi daju njihovu definiciju bolesti i da li tu definiciju mogu da primjene na homoseksualce. Da li je prema vama bolest bilo koje odstupanje od uobičajenog, standardnog, "normalnog"? Prema toj logici bilo koje odstupanje u fizičkim ili psihičkim karakteristikama pojedinca u odnosu na okruženje može se smatrati bolešću. Da li prema tome, na primjer, Teslu možemo smatrati bolesnim zato što je živio čitavog svog života u celibatu (jer ipak da neko čitav svoj vijek provede bez seksa nije uobičajeno i nije normalno)?

CITAT (Dusan @ 22:19, 30. July 2008)
Nije bolest al nije ni normalno. U svakom slucaju ne treba javno pokazivati i isticati se, a takode smatram da o tome ne treba previse ni pricati, nekako dobija na vaznosti. Uopsteno mi se ne svida nista u vezi toga.

Apsolutno se slažem sa tobom.
Lady Luck
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 1:14, 31. July 2008)
Istina da se do skora gotovo u svim knjigama (ako ne i u svim) homoseksualizam opisivao kao bolest ali najnovija shvatanja u svetskoj psihologiji jesu suprotna.

Ma to su lobiji koji menjaju "mišljenje" sveta. U SAD je sad diskriminacija ako nekoga gledaš drugačije zbog seksualnog opredeljenja, pa su se tu ufurali i homići. I onda se uvek nalaze i oni koji pišu šta im se kaže ili šta je moderno mišljenje trenutka.

Što se tiče njihove seksualnosti, nemaju oni sa čim da eksperimentišu - ona im je takva.

Pa i nije baš, jel bilo homića ovde dok nije postalo moderno?
Dok nije Pink furao onu dvojicu u emisiji Boško i onaj drugi derpe svaki dan po 5x. Kao lekovi - na svakih par sati.
Ne verujem da je Ž. Mitrović to baš smišljeno radio, kao za grand zaglupljivanje masa, ali je rezultat isti.

Povodljiva masa + ispiranje mozga i eto rezultata.
Videla žaba da se konji potkivaju, pa podigla noge. Da budem pristojna.

Da li je prema vama bolest bilo koje odstupanje od uobičajenog, standardnog, "normalnog"? Prema toj logici bilo koje odstupanje u fizičkim ili psihičkim karakteristikama pojedinca u odnosu na okruženje može se smatrati bolešću. Da li prema tome, na primjer, Teslu možemo smatrati bolesnim zato što je živio čitavog svog života u celibatu (jer ipak da neko čitav svoj vijek provede bez seksa nije uobičajeno i nije normalno)?

Bolest nije, barem na kakvu svi prvo pomisle, jer nije uzrokovana bakterijama ili virusima, ali jeste devijacija u mozgu.
Ne može biti normalno i ono što se radi kod nas i njih. Ili mi ili oni. Samo jedna strana je u pravu.

A ako mi nismo u pravu, ok. Ajde onda svi da budemo homoseksualci, pa nek izumre rasa. Ili možemo da se prisiljavamo da radimo ono sa gađenjem, sa onim gadnim jedinkama suprotnog pola, ali samo radi produžetka vrste koja će biti supergay... Ludost.

A Tesla?
Jeste genije u naučnom smislu, ali nije normalno nemati porodicu i sve što ide uz to.
Moguće je da je žrtvovao taj deo živora i duha radi za njega vižeg dobra.
Da je normalan i nije baš?

Bolestan?
Razlika između ludaka i genija je tanka linija. Da nije bio uspešan, bio bi proglašen za bolesnika.
Doduše ne sa ogromnom devijaciom kao gore pomenuti, pa da ga gledamo kao bolesnika, ali je sigurno zaslužio da ga gledamo kao čudaka.
Ponosan
CITAT
A Tesla?
Jeste genije u naučnom smislu, ali nije normalno nemati porodicu i sve što ide uz to.
Moguće je da je žrtvovao taj deo živora i duha radi za njega vižeg dobra.
Da je normalan i nije baš?

Bolestan?
Razlika između ludaka i genija je tanka linija. Da nije bio uspešan, bio bi proglašen za bolesnika.
Doduše ne sa ogromnom devijaciom kao gore pomenuti, pa da ga gledamo kao bolesnika, ali je sigurno zaslužio da ga gledamo kao čudaka.

Mislim da paralela izmedju Tesle i homoseksualaca ne postoji i da se to zaista ne moze porediti. Naime, mislim da ljudima generalno nedostaje razumevanje prema drugima. Zasto bi eto Tesla zasluzivao da bude cudak? Zato sto se razlikuje od vecine? Zato sto se ispostavilo da je pametniji od vecine?
Sto se tice homoseksualaca, iako mi je to licno potpuno neprihvatljivo, meni ne smetaju, ali samo dok to ne reklamiraju i ne promovisu.
dr. Miloš Radulović
CITAT (Lady Luck @ 1:44, 31. July 2008)
Ma to su lobiji koji menjaju "mišljenje" sveta. U SAD je sad diskriminacija ako nekoga gledaš drugačije zbog seksualnog opredeljenja, pa su se tu ufurali i homići. I onda se uvek nalaze i oni koji pišu šta im se kaže ili šta je moderno mišljenje trenutka.

Ne bih da tvrdim da nije ovako kako ti misliš ali tvrditi da sve što piše u knjigama mora da je tačno je za mene neprihvatljivo. Samo bih napomenuo da psihologija i nije baš egzaktna i na dokazima zasnovana nauka.

Pa i nije baš, jel bilo homića ovde dok nije postalo moderno?
Dok nije Pink furao onu dvojicu u emisiji Boško i onaj drugi derpe svaki dan po 5x. Kao lekovi - na svakih par sati.
Ne verujem da je Ž. Mitrović to baš smišljeno radio, kao za grand zaglupljivanje masa, ali je rezultat isti.

Da, bilo ih je. Zar misliš da ih nije bilo u Grka i Rimljana. Prvi u tom nizu je Leonardo.

Bolest nije, barem na kakvu svi prvo pomisle, jer nije uzrokovana bakterijama ili virusima, ali jeste devijacija u mozgu.
Ne može biti normalno i ono što se radi kod nas i njih. Ili mi ili oni. Samo jedna strana je u pravu.

Ovdje bih naveo samo neke definicije bolesti koje sam našao na netu:
"impairment of normal physiological function affecting part or all of an organism "
"Illness (sometimes referred to as ill-health) can be defined as a state of poor health"
"A problem in which some part or parts of the body do not function normally, in a way that interferes with a person’s life. For the purpose of this module, other terms considered to be synonyms for illness include disease, disorder, condition, and syndrome."

Samo jedna strana je u pravu??? Da li je tako. Da li sve u medicini može da bude crno i bijelo? Opet pitam da li svako odstupanje od normalnog predstavlja bolest?

A ako mi nismo u pravu, ok. Ajde onda svi da budemo homoseksualci, pa nek izumre rasa. Ili možemo da se prisiljavamo da radimo ono sa gađenjem, sa onim gadnim jedinkama suprotnog pola, ali samo radi produžetka vrste koja će biti supergay... Ludost.

clapping.gif

CITAT (Ponosan @ 2:03, 31. July 2008)
Mislim da paralela izmedju Tesle i homoseksualaca ne postoji i da se to zaista ne moze porediti. Naime, mislim da ljudima generalno nedostaje razumevanje prema drugima. Zasto bi eto Tesla zasluzivao da bude cudak? Zato sto se razlikuje od vecine? Zato sto se ispostavilo da je pametniji od vecine?
Sto se tice homoseksualaca, iako mi je to licno potpuno neprihvatljivo, meni ne smetaju, ali samo dok to ne reklamiraju i ne promovisu.

Slažem se da nema nikakve paralele između Tesle i homoseksualaca. Moja čitava ideja u mojim replikama jeste da ne treba upirati prstom u sve što se razlikuje i drati se: Babaroga, banaroga!!!! Obilježavanjem ljudi zbog njihovih razlika samo se vraćamo u prošlost i sve više ličimo na naciste koji su obilježavali Jevreje.
Slučajni prolaznik
Da je to normalno onda bi priroda našla način da i istopolne osobe mogu da se razmnožavaju.

I naravno da ću da uperm prstom u ono što smatram da ne valja.

Nemam želju baš da ih progonim kao Jevreje ili zaražene kugom, ali da nisu normalni - nisu.

Ajde malo i da budem tolerantan prema nastranima: radite šta hoćete, ali u svojoj privatnosti. Mene lično uznemirava : ) p****ski par na ulici. Kao i gay parade. Fuj.
Ako se već ne lečite, ne možete da veličate svoju nenormalnost ili da pokušavate da proturite to kao normalnost.

Pa i da je 99% populacije gay i dalje je nenormalno nenormalno, a knjige ili tv mogu da kažu šta hoće.
dr. Miloš Radulović
CITAT (Slučajni prolaznik @ 12:26, 31. July 2008)
Da je to normalno onda bi priroda našla način da i istopolne osobe mogu da se razmnožavaju.

Da, našla je. Ima životinjskih vrsta koje su dvopolne tj. mogu da mijenjaju pol po potrebi.

I naravno da ću da uperm prstom u ono što smatram da ne valja.

Nemam želju baš da ih progonim kao Jevreje ili zaražene kugom, ali da nisu normalni - nisu.

Nemaš želju da ih progoniš, samo bi da im staviš "znak na čelu" da bi se jasno vidjelo ko i šta su oni?

Ajde malo i da budem tolerantan prema nastranima: radite šta hoćete, ali u svojoj privatnosti. Mene lično uznemirava : ) p****ski par na ulici. Kao i gay parade. Fuj.

I ja sam protiv bilo kakve propagacije homoseksualizma (gay parade, TV serije i sl.). Upravo bi mi komentar na sve to bio FUJ.

Pa i da je 99% populacije gay i dalje je nenormalno nenormalno, a knjige ili tv mogu da kažu šta hoće.

Da je tako onda bi smo najvjerovatnije ti, ja i još nekolicina heteroseksualaca pravila straight parade i dobijli bi smo po nosu kao što ih sada dobijaju homoseksualci.
Darko Lukic
[quote name='dr. Miloš Radulović' date='1:14, 31. July 2008' post='35778']

Ja idem u 3 godinu Srednje Medicinske Škole i u svakom predmetu i knjigama homoseksualizam se opisuje kao bolest pa čak i u psihologiji gde kažeš da je suprotno.
Milica
Ajde da ne kazemo bolest, ali to nije normalno i nije prirodno.
dr. Miloš Radulović
CITAT (Darko Lukic @ 13:46, 31. July 2008)
Ja idem u 3 godinu Srednje Medicinske Škole i u svakom predmetu i knjigama homoseksualizam se opisuje kao bolest pa čak i u psihologiji gde kažeš da je suprotno.

Ja ne kažem da u knjigama ne piše tako ali kao što sam gore napomenuo sve što piše u knjigama ne mora da znači da je tako. Da li ti uzimaš, recimo iz istorije, sve zdravo za gotovo?
Lidija Vuksanović
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:07, 1. August 2008)
Ja ne kažem da u knjigama ne piše tako ali kao što sam gore napomenuo sve što piše u knjigama ne mora da znači da je tako. Da li ti uzimaš, recimo iz istorije, sve zdravo za gotovo?

Ne daj se doco!

To što neko ima drukčije običaje i shvatanje ne znači da je bolestan.

Ni ja nemam isti pogled na svet kao oni, ali šta je tu je.
dr. Miloš Radulović
Ma ćuti, dobro je dokle god mene ne prozovu bolesnim zato što imam drugačije mišljenje.
Jaca
Upravu si doktore, necemo ih nazvati bas bolesnim... .ali sa druge strane, zar ne smatras da je to neki psihicki poremecaj?
dr. Miloš Radulović
Evo upravo sam gledao koliki je procenat gay populacije. Cifre se, prema različitim anketama, kreću od oko 1% (ispitivanje rađeno u Americi 2003 godine) do oko 6% (ispitivanje rađeno u Velikoj Britnaiji 2005).

Da li da homoskesualizam kao pojavu smatramo poremećajem uopšte ili ga treba možda shvatiti kao neku vrstu prorodne varijacije seksualnog nagona? Istina ni sam nemam baš jasno opredeljenje po ovom pitanju, mada sam bliže ovom drugom vjerovanju.
Da li homoseksualce treba isto tretirati kao i pedofile (jer i pedofilija nije ništa više do poremećaja seksulanog nagona)?
Ovo su pitanja na koja se ne mogu niakada dati odgovori koji će biti podkrepljeni dokazima.

Ja sam svu ou polemiku povukao više zbog netolerancije koja se pojavljivala u nekim odgovorima nego li što ja volim da branim homoseksualce. Živi i pusti druge da žive. Ako neko voli da se guzi, to je njegov život.
Darko Lukic
Čika doco za zadnji pasus si apsolutno u pravu. "Neka svako živi svoj život"
Slučajni prolaznik
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:56, 31. July 2008)
Da, našla je. Ima životinjskih vrsta koje su dvopolne tj. mogu da mijenjaju pol po potrebi.

Mislio sam na ljude.

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:56, 31. July 2008)
Nemaš želju da ih progoniš, samo bi da im staviš "znak na čelu" da bi se jasno vidjelo ko i šta su oni?

Nisam to napisao, a ne bi za to ni glasao, ali bi ih sputavao da propagiraju svoje devijacije "na sva zvona"

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:01, 1. August 2008)
Ma ćuti, dobro je dokle god mene ne prozovu bolesnim zato što imam drugačije mišljenje.

Freedom of speach je barem ovde neprikosnoven.
Ja šta god da sam napisao, niko mi nije od moderatora prigovorio, a od članova... pa hiljadu ljudi - hiljadu ćudi.

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:56, 1. August 2008)
Evo upravo sam gledao koliki je procenat gay populacije. Cifre se, prema različitim anketama, kreću od oko 1% (ispitivanje rađeno u Americi 2003 godine) do oko 6% (ispitivanje rađeno u Velikoj Britnaiji 2005).

1% ali se baš mnogo deru i uspešno (koliko toliko) prodaju priču da je to normalno.

Da li da homoskesualizam kao pojavu smatramo poremećajem uopšte ili ga treba možda shvatiti kao neku vrstu prorodne varijacije seksualnog nagona? Istina ni sam nemam baš jasno opredeljenje po ovom pitanju, mada sam bliže ovom drugom vjerovanju.
Da li homoseksualce treba isto tretirati kao i pedofile (jer i pedofilija nije ništa više do poremećaja seksulanog nagona)?

Dobro pitanje. Da li pedofile ili one što vole sex za životinjama treba posmatrati kao "kao neku vrstu prorodne varijacije seksualnog nagona?"
Apsolutno ne. A ni gay.

Ja sam svu ou polemiku povukao više zbog netolerancije koja se pojavljivala u nekim odgovorima nego li što ja volim da branim homoseksualce. Živi i pusti druge da žive. Ako neko voli da se guzi, to je njegov život.

Živi i pusti druge da žive... OK.
Ali da li bi tako mislio ako bi tvoj sin (ne daj Bože) pod takvom propagandom počeo da eksperimentiše sa svojom seksualnošću?

Priznaj da su ipak preterali sa propagandom da je to ok i normalno.
dr. Miloš Radulović
CITAT (Slučajni prolaznik @ 1:34, 3. August 2008)
Priznaj da su ipak preterali sa propagandom da je to ok i normalno.

Ja to i ne poričem. Šta više slažem se apsolutno sa tim.
Dusan Peric
Ne znam dal je normalno i bas me briga jeste li ili nije. I nenormalne treba pustiti da zive. Pa ako se bas neko tako nastrano i voli i to je bolje nego kada se neko mrzi.
Ne smeta mi niko ko me ne dira. Gore je kada je nesto prikriveno.
Konkretno: kad vidim zmiju ja je se vise ne bojim.
dr. Miloš Radulović
Prije neki dan sam kupio Politikin Zabavnik (od 08.08.2008.) i na 24. strani sam naišao na sledeći tekst:

CITAT (Politikin Zabavnik date= @ 00:01, 8. August 2008)
Postoje li homoseksualne životinje?

Homoseksualno ponašanje posmatrano je kod najmanje 1500 različitih životinjskih vrsta. Štaviše, nema životinje za koju nije zabeležen bar jedan homoseksualni slučaj. Posebno su zanimljivi pingvini. Mužjaci koji se upare ostaju doživotno zajedno, grade gnezdo i čak koriste omanji kamen kao surogat jajeta.
Lidija Vuksanović
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:13, 12. August 2008)
Prije neki dan sam kupio Politikin Zabavnik (od 08.08.2008.) i na 24. strani sam naišao na sledeći tekst:

Svašta čovek može da nauči.
Sijera
Nemam ništa protiv homoseksualaca, ne ugrožavaju me, ne mislim da je to bolest i protiv sam diskriminacije bilo koje vrste... Jedino što mi smeta su gej parade i ludilo koje svaku isprati... Pri tom ne mislim samo na ove "domaće", već i na one belosvetske i pitam se čemu to i koja im je svrha... Žele da se zna za njih?.. Pa zna se... Čemu sve ostalo? Da li je neko čuo za heteroseksualnu paradu? Nije, zato što je to nešto što se podrazumeva... Ako i homoseksualci žele da njihova populacija bude priznata kao nešto normalno i uobičajeno, onda i oni treba tako da se ponašaju...
Dusan Peric
CITAT (Sijera @ 19:48, 12. August 2008)
Nemam ništa protiv homoseksualaca, ne ugrožavaju me, ne mislim da je to bolest i protiv sam diskriminacije bilo koje vrste... Jedino što mi smeta su gej parade i ludilo koje svaku isprati... Pri tom ne mislim samo na ove "domaće", već i na one belosvetske i pitam se čemu to i koja im je svrha... Žele da se zna za njih?.. Pa zna se... Čemu sve ostalo? Da li je neko čuo za heteroseksualnu paradu? Nije, zato što je to nešto što se podrazumeva... Ako i homoseksualci žele da njihova populacija bude priznata kao nešto normalno i uobičajeno, onda i oni treba tako da se ponašaju...

Pametno zboris a i prilicno si slatka :-)
Slicno mi je i sa pravima zena, mislim da potenciranje toga ustvari stvara diskriminaciju.
Naravno ne treba cutati pred diskriminacijom bilo ceka. Pa tako u bivsoj SSSR-u i Nacional Socijalistickoj Nemackoj nije bilo ni homoseksualaca, ni prostitucije, ni lopova, ma milina jedna.
Drbob
Greška, među naciste si mogao da uđeš tek kada te "overe", a ni oni nisu javno ispoljavali svoj homoseksualizam.
Vidim ovde pominju engleze i još neke pederske nacije... zašto su ubacili crnce iz svojih kolonija, zbog svojih žena, da bi imale muškarce.
Kako odjednom homoseksualnost nije bolest??? Ko to hoće da nam nametne? Gey klanovi, jer su mnogo jaki.
Da li je normalno da ja oženim neku kozu, kokošku... .???
Sijera
CITAT (Drbob @ 19:33, 14. August 2008)
Da li je normalno da ja oženim neku kozu, kokošku... .???

mislim da će i legalizacija te vrste uskoro doći na red... btw, a gde ste našli podatak da je homoseksualizam bolest?
Slučajni prolaznik
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:13, 12. August 2008)

Lepo. Ali opet imam primedbe i na taj "dokaz"

Politikin Zabavnik je (iako ga čitaju i odrasli) za decu.
Ja sam nabasao na gomilu zabavnika od pre 90tih, pa se nisam mogao načuditi šta su sve lupetali, a klinci su u te priće verovali.

Drugo: Ako su kučići u stanju da budu homoseksualni - pa je to dokaz prirodnosti, onda bi mogli i da spavamo u sopstvenim fekalijama i budemo prljavi (kao svinje) i da nas to opravdava kao normalno.

Odakle ideja da može da se ljudski svet pravda ponašanjem životinja. fool.gif

A to da svuda ima poneki primer homoseksualnosti kod različitih životinjskih vrsta - i nije neki dokaz.
Pa i životinjske vrste imaju devijacije i primerke koji su "skrenuli"

p.s.
I šta onda ta dva gay pingvina rade sa kamenom? Da li ikada shvate da se neće ništa izleći ili greju kamen sledećih 10 godina sa nadom da će produžiti vrstu.
dr. Miloš Radulović
CITAT (Sijera @ 20:49, 14. August 2008)
btw, a gde ste našli podatak da je homoseksualizam bolest?

Mislim da kod nas nema knjige iz pshihologije koja homoseksualizam ne označava kao bolest.

CITAT (Slučajni prolaznik @ 0:38, 15. August 2008)
Lepo. Ali opet imam primedbe i na taj "dokaz"

Politikin Zabavnik je (iako ga čitaju i odrasli) za decu.
Ja sam nabasao na gomilu zabavnika od pre 90tih, pa se nisam mogao načuditi šta su sve lupetali, a klinci su u te priće verovali.

Grešiš. ovaj grešiš silno sinak.

Politikin Zabavnik jeste namijenjen i dizajniran za djecu ali tekstovi koji su u njemu objavljeni pišu ljudi stručni u oblasti iz kojih su i tekstovi tako da sami tekstovi uopšte nisu naivni i daleko od toga da su samo za djecu.
Što se tiče Zabavnika prije 90 mislim da se oni uopšte ne mogu porediti sa ovim koji izlaze zadnjih 10 godina i više.

Drugo: Ako su kučići u stanju da budu homoseksualni - pa je to dokaz prirodnosti, onda bi mogli i da spavamo u sopstvenim fekalijama i budemo prljavi (kao svinje) i da nas to opravdava kao normalno.

Ako su kučići u stanju da budu homoseksualci, to je dokaz da ta pojava nije "rezervisana" samo za ljudski rod.
Što se tiče svinja i njohovog valjanja u svojim fekalijama, to je samo zbog načina i mjesta gdje ih čovjek uzgaja. Svinje vole da se valjaju u blatu i, vjerovao ili ne, i to ima svoj razlog. Ništa se u prirodi ne dešava bez razloga (ako izuzmemo čovjeka).

Odakle ideja da može da se ljudski svet pravda ponašanjem životinja. fool.gif

Kao što rekoh, nije ideja da se ponašanje ljudi pravda sa nekim postupcima drugih vrsta već je poenta da se takve pojave ne dešavaju samo kod nas.

A to da svuda ima poneki primer homoseksualnosti kod različitih životinjskih vrsta - i nije neki dokaz.
Pa i životinjske vrste imaju devijacije i primerke koji su "skrenuli"

Nije dokaz za šta? Za to da je homoseksualizam možda prirodna pojava?
Sama činjenica da sve vrste imaju "imaju devijacije i primerke koji su "skrenuli"" govori da je ta pojava opšta i ne odnosi se samo na ljude.
Drbob
CITAT (Sijera @ 20:49, 14. August 2008)
mislim da će i legalizacija te vrste uskoro doći na red... btw, a gde ste našli podatak da je homoseksualizam bolest?

A vi ćete drage moje moći onda da se udajete za konje, kučiće, magarce... ..xaxaxaxaxaxa
dr. Miloš Radulović
Da, stvarno. Ja šetam psa i dođe komšija i kaže mi:
- Jao komšija što Vam je lepa kuca.
Ja njemu odmah šamarčinu.
- Kakva kuca, to mi je Žena!!!
Slučajni prolaznik
Da li bi se neko zapanjio da to postane takođe normalno?
Jer zaboga dešava se i u prirodi da se ukrštaju različite vrste.

Evo ovaj je već oženio kobilu.
sanjac
Koliki mu je... . bracni krevet???

Ima jos jedan u komsiluku sto prica da je ozenio kobilu, i svi mu veruju, samo se ova njegova zove Rajka i radi na pijaci u mesari.
Sijera
CITAT (Drbob @ 8:27, 15. August 2008)
A vi ćete drage moje moći onda da se udajete za konje, kučiće, magarce... ..xaxaxaxaxaxa

Šta ćete Vi u tom slučaju?...

Naša zemlja je članica Svetske Zdravstvene Organizacije (SZO-e), što ima određenog uticaja na domaće stavove prema ovoj temi. Uvođenjem pojma “homoseksualizam per se” (ne uključuje se u mentalne poremećaje, jer je u pitanju homoseksualizam koji ne proizvodi sekundarne poremećaje kod ličnosti, u smislu poremećaja emocionalne, radne i socijalne aktivnosti), homoseksualizam se više ne tretira kao bolest...
istina87
CITAT (Slučajni prolaznik @ 10:11, 15. August 2008)
Da li bi se neko zapanjio da to postane takođe normalno?
Jer zaboga dešava se i u prirodi da se ukrštaju različite vrste.

Evo ovaj je već oženio kobilu.

A joj, sta sve necu cuti. A ovo je zalosno
Lidija Vuksanović
Ne samo da je žalosno nego je zaista i nastrano.
sanjac
Tema je homoseksualizam, posto je ozenio kobilu to je promasena tema.
Da je ozenio konja, e onda druga stvar.

Gde samo iskopavate ovakve stvari???
dr. Miloš Radulović
CITAT (sanjac @ 12:40, 15. August 2008)
Tema je homoseksualizam, posto je ozenio kobilu to je promasena tema.
Da je ozenio konja, e onda druga stvar.

Bravo za repliku!
Dusan Peric
Pa dobro neka je i bolest zar bolesne treba ugnjetavati zato sto su bolesni. Ruzno je rugati se nekome ko je bolestan.
Ne kazem ja da mi ne smeta kad vidim dvojicu muskaraca da se drze za ruke, mada to devojcice rade na veliko(nisu valjda sve) ali Mogu i smatram da moram da se uzdrzim i da jednostavno iskuliram. Da nateram sebe da me je bas briga ko sta radi ukoliko me taj neko ne dira. Milim da svako razmisljanje mimo ovog ne moze da bude normalno-
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.