Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Spisak za okupljanje u Barandi
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Blah, blah, blah...
Pages: 1, 2
JSrdjan
Sama tema kaže sve! Da li ste za okupljanje forumaša u Barandi, i imate li neki drugi predlog?
Predložite i termin kada bi bilo najzgodnije.
Svaka sugestija je dobrodošla, i svaki pametan predlog! Pa izvolte, izjasnite se!!!

Za sada imamo sigurnih nekoliko članova:

1. Iceman
2. Vladica
3. Pajja
4. Lidija
5. Marria

Pridružite se. Pa izvolte u Barandu... .. clapping.gif good.gif friends.gif drinks.gif thankyou.gif
Princeza
meni je daleko... sad.gif
Vucinic88
Gdje je ta Baranda, mozes li malo objasnit lokaciju... .
Grga Pitić
Zurkaaa!!! Ali i meni nije baš usput.
Ima jedan mali problem, a to je da je okupljanje u Barandi.

Sve koje znam su se ulenjili toliko da kada im kažeš da treba da idu preko mosta već im je daleko, a da idu vam BG ni da čuju.

Tako da se ne razočaraš ako odziv ne bude masovan : (

Ali pozdravljam ideju!
JSrdjan
Za sve koji ne znaju gde je, Baranda je 32km severno od Beograda, ide se putem za Zrenjanin i kod benzinske pumpe Japanski cvet se skrene za Opovo, i produži kroz Opovo do Barande. Ili ići zrenjaninskim putem do Čente i još 5km do Barande. Ide i gradski 109 za Čentu na svaki sat. Inače je na tromeđi opština Palilula, Zrenjanin i Pančevo. Ko želi da dođe, lako će naći. Ide i Lasta u tom pravcu (bus za Sakule).
* Mirjana *
Teoretski jesam ZA, ali u praksi to izgleda drugačije... Ukratko: volela bih, ali ništa ne mogu da obećam, nema se vremena.
JSrdjan
Poziv važi i za članove porodice......
istina87
meni je bas daleko
Vucinic88
Bolje kod istine na Durmitor smile.gif
istina87
Pa da, to bi bilo super
Vucinic88
Primenujte naslov iz Baranda u Zabljak biggrin.gif
JSrdjan
E ja sam se prvi setio! Posle može da dođe u obzir Žabljak. OK?
pajja
ja sam bio na - u Zabljaku davne '84
a u Barandi ne samo do omoljice Opova Dobrice itd
JSrdjan
Opovo je 4km od Barande. Dobrica na drugu stranu...
pajja
da, sad znam
Vucinic88
OK ICeman, no problemo smile.gif
dusala
i meni je daleko... .inace da je u Bg... .dosla bih girl_cray.gif
JSrdjan
CITAT (dusala @ 12:21, 6. July 2008)

Baranda je 60 min vožnje busom od dolaznog perona BAS-a. Kad dolažiš u Bg, vrlo malo ti
treba doovde. Normalno, sa ćerkama! Samo pređeš put i tu je Lastina stanica. Pitaš u stanici i
objasniće ti koji bus ide za Barandu, a polazi sa sedmog perona.
istina87
CITAT (Iceman @ 23:56, 5. July 2008)
E ja sam se prvi setio! Posle može da dođe u obzir Žabljak. OK?

Naravno da moze
Lidija Vuksanović
CITAT (Iceman @ 17:09, 5. July 2008)
Sama tema kaže sve! Da li ste za okupljanje forumaša u Barandi, i imate li neki drugi predlog?
Predložite i termin kada bi bilo najzgodnije.
Svaka sugestija je dobrodošla, i svaki pametan predlog! Pa izvolte, izjasnite se!!!

Za sada imamo sigurnih nekoliko članova:

1. Iceman
2. Vladica
3. Pajja
4. Lidija
5. Marria

Pridružite se. Pa izvolte u Barandu... .. clapping.gif good.gif friends.gif drinks.gif thankyou.gif

Hvala ti što si me stavio na spisak! A kad ćeš ti doći kod nas u Beograd? girl_smile.gif
Drbob
Ja četvoro mogu da povezem iz Beograda. clapping.gif
Vladica
ja imam malo veci auto, mogu da povezem jos 6 osoba i ja kao VOZAC... pa izvolite... . ledeni, bice nas dovoljno, ko ima zelju i volju, doci ce
Lidija Vuksanović
Vladica je kao i uvek spreman za druženje! Pa biće dosta ljudi tamo, obzirom da mi se čini da je dosta njih zainteresovano za ovo okupljanje!

CITAT (dusala @ 12:21, 6. July 2008)

Dogovorićemo se i za okupljanje u Beogradu, ako se slažete za sve one kojima je Beograd bliži, kao i za sve one koji su zainteresovani! Da li se slažete?
JSrdjan
Zasto da ne. Važno je da se družimo. Ako su ljudi raspoloženi, može i prvo Bg, pa sledeći
mesec Baranda, pa ćemo videti za dalje.
Lidija Vuksanović
Dogovorićemo se. Možda bi bilo dobro da svako ko je zainteresovan kaže šta mu više odgovara.
Vladica
evo ja cu prvi.. meni odgovara gde god bilo... . bitno je da se druzimo...
JSrdjan
Pa čim dođeš sa odmora, se skupimo u Barandi, pa je sledeći Bg, pa dalje...
Vladica
dogovoreno, bicemo u kontaktu, nosim lap top sa sobom... .
Lidija Vuksanović
CITAT (Vladica @ 21:44, 10. July 2008)
evo ja cu prvi.. meni odgovara gde god bilo... . bitno je da se druzimo...

Lep si to rekao bitno je druženje i opuštenost! girl_smile.gif
*J*
Vidim da mene nema na spisku, a znam i zasto, ali ja zelim da se okupimo.

U Bgd-u zivim, ali ni Baranda nije daleko.
JSrdjan
Izvini, ja sam ubacio u spisak one koji su se prijavili da sigurno dolaze. I drBob je zainteresovan da dodje
pa će nam biti drago da i ti dođeš. Nisi često na forumu, a nisam znao da li želiš da dođeš.
Drago mi je da si ZA. I Blu je zainteresovana, ali nezna sigurno pa je nisam ubacio u spisak.
Vladica ima 6, drBob 4 mesta tako da neće biti problema. Pozdrav veliki za tebe.
Lidija Vuksanović
Vidim da će biti dosta ljudi na tom skupu! Biće to lepo druženje, zar ne?
pajja
ja sam skeptik, po tom pitanju
Lidija Vuksanović
CITAT (pajja @ 16:21, 14. July 2008)
ja sam skeptik, po tom pitanju

Zašto?
pajja
ne znam zasto ali imam osecaj da od toga nema nista
mozda skup od jedno dvoje - troje ali vise je znak pitanja
Lidija Vuksanović
Da li si čuo za ono razmišljaj pozitivno, pa će se i desiti nešto pozitivno?
pajja
potrudicu se da bude tako
Lidija Vuksanović
Videćeš da ćeš se bolje osećati!
JSrdjan
Ma, stiže ga umor. Kad dodje ovde i proveseli se, biće bolje. Skupićemo se čim Vladica stigne!
Lidija Vuksanović
Možda si u pravu, no vreme će pokazati svoje.
JSrdjan
U pravu sam. Svi koji jednom dođu, navrate ponovo ovde. Ima prostora, svež vazduh, reka Tamiš, slana
jezera, šuma, lep put. a svega 40min vožnje od Bg.
Lidija Vuksanović
Lepa je to priroda, a već si rekao da ima 40 min vožnje kolima, a autobusom 60 min. Služi li me pamćenje dobro?
JSrdjan
Tačno. Ali namerno ponavljam, možda ljudi ne čitaju ranije postove. Besplatna reklama, pa se, možda,
još neko javi za susret.
Lidija Vuksanović
Znaš li da u pravilima foruma piše da nije baš najpoželjnije reklamirati nešto ili nekog ovde? Ali hajde, radi se o okupljanju članova, pa možda i nije tako strašno.
JSrdjan
CITAT (Lidija Vuksanović @ 13:05, 15. July 2008)
Znaš li da u pravilima foruma piše da nije baš najpoželjnije reklamirati nešto ili nekog ovde? Ali hajde, radi se o okupljanju članova, pa možda i nije tako strašno.

Ja reklamiram forum i Aladina, a ne nešto ili nekog drugog. Samo želim da se članovi foruma druže.
Ako supermoderator smatra da sam prekršio pravila, neka briše!
A jes, i scratch_one-s_head.gifti si sad neki moderator!
"Daj čoveku vlast pa da vidiš ko je!"
Lidija Vuksanović
Nema razloga za ljutnju, ako si dobro pročitao moj odgovor mogao si da vidiš da sam upravo i rekla da je reč o okupljanju ljudi sa foruma Aladina. Prema tome pre nego što počneš sa bacanjem kamenja, molim te lepo, pročitaj pažljivo tekst! Pozdrav!
*J*
Ja sam slobodna od 27.7-15.8.
JSrdjan
Vladica se vraća posle 22. pa ćemo se dodovoriti, možda baš za taj vikend, jer je 27. nedelja.
Nadam se da će i drugima odgovarati taj termin.
Vucinic88
Slikajte se pa nam postavite slike biggrin.gif
JSrdjan
Ideja ti je dobra. Nadam se da će neko poneti aparat pa da ubacimo slike. Na mom fonu je loša rezolucija.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.