Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Italo- Disco
Forum » Kultura, umetnost, muzika, film, TV » Muzika
Delboy 70
Muzika koja je obeležila deceniju 80-tih po diskotekama.
Veliki sam fan ove vrste muzike i u svojoj kolekciji imam oko 14.000 pesama i preko 1.600 italo - disco spotova.
Iznesite vaše mišljenje o ovoj vrsti muzike.
Za one koji ne znaju ili ne mogu da se sete koja je to muzika, evo nekih od izvođača:
Bad Boys Blue, Modern Talking, Koto, Radiorama, C. C. Catch, Fancy, Joy, Silent Circle, Albert One, David Lyme,
Aleph, Den Harrow, Linda Jo Rizzo, Mauro, Lucia, Patty Ryan, Atrium, Sandra, Sabrina... ..
Lady Luck
Ma bolje daj video sa YouTube, pa ćemo se setiti, ovako slabo...
Delboy 70
http://www.youtube.com/watch?v=XgiwEUbE0iQ
* Mirjana *
Budi najlepša sećanja - muzika moje mladosti i prvih izlazaka... Ahhhh!

party.gif
Delboy 70
I dan danas se radi italo-disco muzika... jedni od njih su novi izvođači synth muzike (instrumentali)... albumi su od 2002 do danas i ima isti onaj stari italo-disco šmek.
Postoje tu još neke nove grupe kao npr. Fresh Fox, Mark Ashley, Johnny M5, Systems In Blue idr.koji dosta po zvuku i ritmu podsećaju na po mnogima možda i najpopularniju italo-disco grupi Modern Talking.
Kada se završi ovo letnje smaranje na jesen ili zimu u planu je da se uradi jedna velika italo-disco žurka u Bgd. biggrin.gif
Delboy 70
Evo malo italo disco izvođača

odlični

izvrsna muzika

prefektan ritam

lagano đuskanje

jednostavno najbolja muzika... muzika koja je obeležila eru 80-tih po diskotekama good.gif
Dušan
Kako je to davno bilo, ali još se sećam. Fino hvala na podsećanju.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.