Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Sta radite kad pada kisa?
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Blah, blah, blah...
Blackmagic
obicno sam za compom laugh.gif laugh.gif
Kad ne moram da idem na posao... . mda.gif
Lidija Vuksanović
Sa ćerkicom se igram, ili kucam nešto privatno, zavisi kako kad!
* Mirjana *
Najčešće sam na Internetu, a kada se ukočim od sedenja, legnem i čitam knjigu. Sve to naravno ukoliko nemam nikakva druga posla... I to ne samo ako pada kiša, nego obično svako veče, do kasno u noć.
Milica
Volim da gledam kroz prozor ili da spavam smile.gif
dusala
obicno sam na net-u... al imam i druge poslove po kuci... ma po njoj stalno nekog posla wink.gif
istina87
Nerviram se. Ne volim kisu osim ljeti kada ima puno da se plasti. Tada spavam biggrin.gif
Vladica
pokusavam da skrenem misli raznim aktivnostima u kuci dok ne stane
Princeza
pa normmalno funkcionisem, tj moram zavrsavati obaveze padala kisa ili ne, naravno osim ako je u pitanju odlazak na fakultet biggrin.gif
Tasmanijski Djavo
Ako je u pitanju jesen onda spavam, a leti slusam muziku ili izadjem na kisu. Obozavam letnje pljuskove girl_sigh.gif
*J*
Dosadjujem se
Dušan
Šizim al sam živ.
Lidija Vuksanović
Nekada sam tužna, jer me ponekad kiša rastuži.
Marria
... ..obicno ponesem kisobran... . biggrin.gif
istina87
kad sam u Podgorici razmisljam kako da dodjem do fakulteta ako bude padala i dalje jer imam jedan cudni subjelkasti kisobran(zna Princeza o kakvom je kisobranu rijec). A ovdje, kuci, razisljam kako bi bilo lijepo da mirno pada bez grmljavine, jer cim pocne da grmi meni nestaje struja
Sijera
Ako ne grmi, uživam jer volim kišu... smile.gif
*J*
Ako je leto, volim kada me uhvati kisa!

Obozavam da gledam sve te zene kako vriste i jure pokusavajuci da se sakriju pod neku strehu, a ja kisnem i lepo mi je...

Ipak, nije mi uvek kisa lepa...
Ole Gunnar
Uglavnom se nerviram...
Dušan
CITAT (Ole Gunnar @ 22:33, 18. August 2008)
Uglavnom se nerviram...

Takođe
* Mirjana *
Čekam da prestane...
Zeleni Zub
spavam ili sanjarim
Princeza
upravo pada kisa, a ja sjedim za compom
* Mirjana *
Uf, i kod nas kišovito... Danas je kod nas dan za gledanje filmova.
Dušan
Ja se nerviram.
* Mirjana *
CITAT (Dušan @ 22:45, 13. September 2008)
Ja se nerviram.

Pa, jel pomaže? Mislim da se ubije vreme?
istina87
Bas jako sad pada kisa i tako me nervira... Mada, zamisljam da je ona sitna, topla kisa, eh...
Lidija Vuksanović
Kiša me je nervirala dok sam bila na moru sa ćerkom no danas mi ne smeta i nekog čudnog dobrog raspoloženja sam.
Španjolka
Uuu, ne volim kišu. Totalno me smori takvo vreme i tada sam najčešće kući uz komp i tv.
tammy07
Kada je takav dan, samo dobra knjiga, komp i dremka posle rucka mogu da mi pomognu da i takav dan prodje... . scratch_one-s_head.gif
sanjac
Sta radim kad pada kisa? Sve isto kao i kad sija sunce, posao i porodica ne pitaju za vremensku prognozu.
Ko ce sad da smislja nick...
Brojim kapljice vode tongue.gif
Dusanka
Kad lagano, tiho pada, uzivam. Tada mi je sve nekako posebno, ovozemaljsko a BOZANSTVENO. Disem punim plucima osjecam kako sam nekako laka, tada lakse odlutam do mog rodnog kraja, moje velike ceznje, mojih sjecanja, na ravnicu dugu, tada lakse podnosim sto tamo nisam, i svu tu tugu.
Lidija Vuksanović
CITAT (Ko ce sad da smislja nick... @ 3:09, 15. October 2008)
Brojim kapljice vode tongue.gif

Simpatičan odgovor.
Kraljica
spavam kao bebica
Ko ce sad da smislja nick...
Kisnem biggrin.gif
Snezana1909
mislim na nekog... ..ko voli kad pada kisa..pa sam i ja uz njega to zavolela
Dusanka
Uzivam, disuci punim plucima, laka i poletna, sve mi je nekako tiho, mirno, bajkovito, naviru sjecanja, tanane rijeci, nastane i po koja pjesma.
Lidija Vuksanović
Zavisi i od toga da li je radni ili neradni dan...
Pilence
Sanjarim o nekakvoj tableti za hibernaciju pa da spaaavam od jeseni do pocetka proleca......
bella
Pustim neku laganu muzikicu,
uzivam u dobovanju kapljica o prozor
i sanjarim...

Odlutam tamo gde je moj neko...
tammy07
razmisljam kada ce da prestane da bih mogla da operem prozore friends.gif
JANA
CITAT (tammy07 @ 18:42, 9. November 2008)
razmisljam kada ce da prestane da bih mogla da operem prozore friends.gif

Tdj. scratch_one-s_head.gif
Kristijan Nedakovic
valjam se u blato mellow.gif
zihe rica
ganjam lokve i skacem u njih ili prosto samo setam
Marina*
Lezim i slusam kako pada, obozvam kisu.
istina87
E kako mrzim kisu. Strasnooo!!!!Pa da mogu kako da prespavam to vrijeme dok pada, bila bih srecna. No, moram, skoro uvijek, hiljadu stvari da obavim pa se tako nakvasim a to me izludjuje
happynes
Ludim! Ali opet sve je dobro dok ne moram ici negdje po kisi, uzas!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.