Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Pomoć, ljubav, škola...
Forum » Sex, Ljubav & Prijateljstvo » Tinejdžerski svet
Andjela Miljkov
evo ovo je nova tema za pomoc tinejdzerima oko svih njihovih pitanja tako da ako imate neka pitanja ovo je pravo mesto da ih postavite!
Andjela Miljkov
pa zasto niko nece da odgovori na ovu temu :'(
Bjuti
Ја кад сам био тинејџер нису постојали форуми, већ су се расправе водиле по ББС-овима у "конференцијама", скидајући QWK пакете, а касније и BlueWave.

Кад сам се накачио на нет '96те, схватио сам да ништа нисам пропустио. spiteful.gif
Catwoman
CITAT (Andjela Miljkov @ 10:57, 24. September 2007)
pa zasto niko nece da odgovori na ovu temu :'(

Izgleda da ovde nema bas mnogo tinejdzera... .zato lepo pozovi svoje drugare, pa ce biti tema i materijala za pisanje.
Jelmar
CITAT (Catwoman @ 13:37, 24. September 2007)
Izgleda da ovde nema bas mnogo tinejdzera... .zato lepo pozovi svoje drugare, pa ce biti tema i materijala za pisanje.

Ima, ja sam jedna od njih... girl_smile.gif
dusala
Duso moja,

nemoj mi zameriti, ali poslusaj savet prvo skola a za ljubav nikad nije kasno, godine lete i vise nisi dete, zato i uci i s godinama sve ce biti na mestu, prava ljubav ako je nije onda nista problem, zna da razume sveeeee girl_haha.gif
Jelmar
CITAT (dusala @ 15:16, 18. October 2007)
Duso moja,

nemoj mi zameriti, ali poslusaj savet prvo skola a za ljubav nikad nije kasno, godine lete i vise nisi dete, zato i uci i s godinama sve ce biti na mestu, prava ljubav ako je nije onda nista problem, zna da razume sveeeee girl_haha.gif
Ako se odnosi na mene - POTPUNO SE SLAZEM... rolleyes.gif
dusala
CITAT (Jelmar @ 15:20, 18. October 2007)
Ako se odnosi na mene - POTPUNO SE SLAZEM... rolleyes.gif

Srecice moja ovo se odnosi na sve mlade a naravo i na tebe ako zelis girl_in_love.gif
Jelmar
wink3.gif Evo ima nas...
dusala
CITAT (Jelmar @ 18:26, 18. October 2007)
wink3.gif Evo ima nas...

Drago moje srce,
Videla sam Vas i mnogo ste mi slatki, pa na mladima svet ostaje, samo sto neki od roditelja to zaboravljaju i muce svoju decu, zato igrajte se, volite se( samo ona decija ljubav za ostalo sacekajte ima i tek kako vremena), ma jednostavno ludujte deco jer mladost je......
''Mladost je samo jednom najlepša pesma bila '' ali mnogo ucite da imate svoju sjajnu buducnost, ucite zbog Vas nikako zbog roditelja, sami sebi gradite sudbinu i birate zivotni put a to bez skole nije moguce!!! Ja sam uz Vas mlade i cim imate neki problem samo javite, pokusacu da Vam sve odgovorim, Ja sam mama dve devojcice jedna ima 11 god, a druga 23 i nizasta na svetu ih nebih dala to su moja sunca i ovo moje srce sto kuca... Ljubim Vas sve, pozzzz girl_in_love.gif bye.gif
*J*
bad.gif
dusala
CITAT (*J* @ 19:00, 21. October 2007)
Blago Vama gospodjo SRECNICE, u zivotu Vam cvetaju ruze, to je lepo, ali zasto svima nije tako.
Imam priblizno godina kao Vasa starija cerka, a iza sebe vec imam razvod i malo neduzno dete.
Nikako da shvatim sta mi se desilo.
Eto, recimo da je to pitanje: Kako da shvatim da zivot ide dalje?!
Kako da prebrodim razvod?
Dete, posao, izdrzavanje deteta, obaveze, manjak paznje i neznosti u trnutku kad to detetu najvise treba?!
Kako dalje?
Molim odgovor!!!!!!!!!

Duso moja,
Nisam Srecnica i mene ovaj zivot i tek kako udara samare ali sam Velika srecnica jer IMAM DVA ZLATA koja ni za sta na ovom svetu ne bih dala, a ti Sreco moja imas JEDNO NAJVREDNIJE ZLATO a to je tvoje dete, imam samo vise godina gde sam veruj mi bas uvek kroz ovaj zivot prolazila kroz trnje ALI sam imala i imam jos snage da se borim radi TA NASA ZLATA, i tebi to isto savetujem, sto ces s godinama da spoznas, znaj samo da si se otarasila onog najgoreg i NIKAD NEMOJ DA POKLEKNES vec glavu gore i koracaj S PONOSOM kroz zivot i PRKOSI MU jedino ces samo tako da POBEDIS... .I DETE NIKAD NE ZAPOSTAVLJAJ videces tu tvoju ulozenu ljubav koja ce ti se s dobrotom Vratiti... .i nacices i tek kako tvoju ljubav i srecu u drugom coveku, ima ljudi na ovoj zemlji koji ce znati to da cene... ..ima samo bog im neda da se sretnu, a snaga coveka sve uspeva... .
Volela bih ako si spremna da nam dodjes u posetu, da te izvucemo iz te melahonije sto si upala, rado bih te ocekivala u mojoj porodici i to sa tvojim detetom da ti ulijem NADU U DALJE SUTRA, JAVI SE OBAVEZNO...... Dok ne krenes za srecom ona te nece sama naci,... ovo ti od srca pisem i znaj da te Ocekujemo girl_in_love.gif girl_in_love.gif girl_in_love.gif
*J*
girl_smile.gif
Vucinic88
Evo ja imam problem?
-Treba nocas da se obrijem a muka mi je nesto, sta da radim?
Necu u grad da idem zapusten sad.gif
Nevena Filipovic
CITAT (Vucinic88 @ 11:35, 2. November 2007)
Evo ja imam problem?
-Treba nocas da se obrijem a muka mi je nesto, sta da radim?
Necu u grad da idem zapusten sad.gif

sarcastic_hand.gif Vi Crnogorci ste stvarno blesavi, blago vama majke mi
Olja
Nekapiram...... Ako hocemo da pricamo o ljubavi, zasto nam to branite... kao skola je najbitnija, mislim nekazem da nije bitna, ali da se okrenemo samo skoli, bilo bi totalno glupo. Zato ZIVELA LJUBAV!!!!!!!!!!Medju tinejdzerima............ .. yahoo.gif
Ninochka
CITAT (dusala @ 18:35, 19. October 2007)
Drago moje srce,
Videla sam Vas i mnogo ste mi slatki, pa na mladima svet ostaje, samo sto neki od roditelja to zaboravljaju i muce svoju decu, zato igrajte se, volite se( samo ona decija ljubav za ostalo sacekajte ima i tek kako vremena), ma jednostavno ludujte deco jer mladost je......
''Mladost je samo jednom najlepša pesma bila '' ali mnogo ucite da imate svoju sjajnu buducnost, ucite zbog Vas nikako zbog roditelja, sami sebi gradite sudbinu i birate zivotni put a to bez skole nije moguce!!! Ja sam uz Vas mlade i cim imate neki problem samo javite, pokusacu da Vam sve odgovorim, Ja sam mama dve devojcice jedna ima 11 god, a druga 23 i nizasta na svetu ih nebih dala to su moja sunca i ovo moje srce sto kuca... Ljubim Vas sve, pozzzz girl_in_love.gif bye.gif

Ewo ja imam jedan ljubawni problem

Slatka sam mu, ni on ni ja nemamo hrabrosti da prwi pridjemu, al ja mu bar posaljem poruku, on ko da je mutaw pa ne zna da odgowori, a mozda i nece, imas li ideju kako da bude nesto wise medju nama,... .
Nevena Filipovic
Sta ce ti taj mutav? To nije musko... . uvek mi je bilo dosadno sa tim takvima... .
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.