prof. Cobra
20:02, 25. June 2008
Ne znam kud su nestali ti silni hobisti: npr vazduhoplovni motorni modelari(da li se to tako kaze za sve one zaljubljenike malih motornih aviona) i gde se to mogu videti na okupu.
Postoji li neko mesto gde se covek moze informisati za sve te hobije, gde moze da odvede dete i da ga time "zarazi"?
Da li je moguce da je sad jedini hobi kafic.
"Pita me on sta me interesuje?" kaze moj drugar Vlada M. --"Pa otkud znam da me interesuje kad nisam video"
Takvo je i pitanje :GDE STA moze da se vidi, po vasem iskustvu?
Tasmanijski Djavo
10:57, 27. June 2008
Volim da citam, Mir-jam, Agatu Kristi, naucnu fantastiku isve sto mi dodje pod ruku, i naravno da slusam muziku uglavnom domacu EX-YU.
pajja
12:30, 27. June 2008
CITAT (prof. Cobra @ 21:02, 25. June 2008)

Ne znam kud su nestali ti silni hobisti: npr vazduhoplovni motorni modelari(da li se to tako kaze za sve one zaljubljenike malih motornih aviona) i gde se to mogu videti na okupu.
Postoji li neko mesto gde se covek moze informisati za sve te hobije, gde moze da odvede dete i da ga time "zarazi"?
Da li je moguce da je sad jedini hobi kafic.
"Pita me on sta me interesuje?" kaze moj drugar Vlada M. --"Pa otkud znam da me interesuje kad nisam video"
Takvo je i pitanje :GDE STA moze da se vidi, po vasem iskustvu?
ovo ti je dobro pitanje
Lidija Vuksanović
12:34, 27. June 2008
CITAT (Tasmanijski Djavo @ 11:57, 27. June 2008)

Volim da citam, Mir-jam, Agatu Kristi, naucnu fantastiku isve sto mi dodje pod ruku, i naravno da slusam muziku uglavnom domacu EX-YU.
A crtanje cipela? Da li ti je i to hobi, škorpice moja draga?
Volim muziku, umetnost uopšte, istoriju, biljke, životinje, šetnje... i naravno da se igram sa svojom ćerkicom!
lenjapita
13:33, 27. June 2008
Sećam se da mi je prvi hobi u životu bilo skupljanje salveta, posle toga čitanje a onda duži period - baš ništa. Poslednjih godina, ponovo čitam, uživam u kuhinji (kad nije baš ovakva vrućina), mada najčešće, tražim sve i svašta po internetu ili samo prčkam po kompu jer mu stalno nešto "nije dobro". A današnji klinci, pa... eto na primer - imaju kolekciju poruka za mobilni ili kolekciju mobillnih telefona.
* Mirjana *
16:44, 28. June 2008
Moj hobi?
Provodim svaki slobodan trenutak sa kućnim ljubimcima: jedan je pas (zlatni retriver), a drugi kompjuter.
Čomi
22:24, 28. June 2008
Postoji školica slikanja od 7-70 god. Išla sam neko vreme. A slikanje mi je hobi koji polako prerasta u nešto više od toga.
Astrologijom sam se bavila niz godina. Uvek se povremeno tome vratim.
Plivanje kao relaksacija, jednom nedeljno.
Šetnje i slušanje prirode.
Stavim svoj ranac i obiđem neko srpsko selo, porazgovaram sa seljacima, decom, nahranim po nekog avlijanera, počaste me hlebom i kajmakom, a ja otrebim koje kilo boranije ili se priključim u nekom radu u kojem su.
Jedno vreme sam svakog ponedeljka odlazila na neku svirku na isto mesto.
Vrlo je bitno da čovek posećuje ista mesta povremeno, tako pravi nove kontakte s ljudima i manje se oseća usamljenim. Gledam našu decu, pa i svoju ćerku kako teško pronalaze sebe u ovom svetu. Ne shvataju da je škola samo mesto na kome treba što više mogućnosti da upoznaju u životu, a da tek posle škole sledi ono najteže, da pronađu šta od toga što su saznala mogu prigrabiti za sebe. I hobiji su jedna od tih stvari. Da sam znala nešto više o fotografiji i kako se ona pravi možda bi poslata fotogrf.
Vladica
8:08, 29. June 2008
pa bio sam prof. fudbaler, dakle i dalje se se bavim njime rekreativno, ponekad odem u teretanu...
istina87
16:21, 29. June 2008
Moj hobi... Ranije je to bila kosarka i skupljanje slicica poznatih kosarkasa a sad, pa da sjedim u tisini i citam neku zanimljivu knjigu
pajja
20:46, 29. June 2008
jedrenje - na vodi
lenjapita
0:06, 5. July 2008
A jel' može još negde?
Vladica
5:48, 5. July 2008
pajja
20:46, 5. July 2008
ovo je slika od proslog vikenda na belocrkvanskom jezeru, ja sliko, nas klub je bio organizator regate za klince i klinceze
trudim se da moja ali i tudja deca imaju neku zabavu i obavezu, da ne podlegnu "ulici", velika je obaveza nas odraslih, dva do tri puta godisnje odlaze na Palic, jednom u Golubac na Dunav, jednom u D. Milanovac opet na Dunav, par puta voze po Savi, par puta po Adi i savskom jezeru, tu je i Smederevo a krajem meseca idemo na Ohrid
i u Nisu postoji klub - JK ZORAN RADOSAVLJEVIC Adresa Prilaz Dušanovoj 148/b 18000 Niš
pa zar nije lep ovaj hobi, ima vise prednosti, izmedju ostalog ta deca prodju celu Srbiju ali i vise
Kliknite za otvaranje attachment-a
Lidija Vuksanović
9:08, 9. July 2008
CITAT (pajja @ 21:46, 5. July 2008)

ovo je slika od proslog vikenda na belocrkvanskom jezeru, ja sliko, nas klub je bio organizator regate za klince i klinceze
trudim se da moja ali i tudja deca imaju neku zabavu i obavezu, da ne podlegnu "ulici", velika je obaveza nas odraslih, dva do tri puta godisnje odlaze na Palic, jednom u Golubac na Dunav, jednom u D. Milanovac opet na Dunav, par puta voze po Savi, par puta po Adi i savskom jezeru, tu je i Smederevo a krajem meseca idemo na Ohrid
i u Nisu postoji klub - JK ZORAN RADOSAVLJEVIC Adresa Prilaz Dušanovoj 148/b 18000 Niš
pa zar nije lep ovaj hobi, ima vise prednosti, izmedju ostalog ta deca prodju celu Srbiju ali i vise
Kliknite za otvaranje attachment-aLepo, zanimljivo i korisno!

CITAT (Vladica @ 6:48, 5. July 2008)

Vladica je uvek oran za šalu!
EnterX
3:26, 19. November 2008
Jedan od mojih hobija je šah. Ima jedan sajt koji s vremena na vreme posećujem gde besplatno igraju likovi iz celog sveta. Potrebna je samo registracija s mejlom. Napravio sam poveći rejting na tom mestu, pa ako neko želi da se oproba samnom, ja sam tamo pod nikom “Enatol”, a adresa sajta je:
http://www.chesscube.com/. Tamo postoji i srpska soba kao i spisak prijatelja koje možete dodati u svoj adresar. Omogućen je i chat za vreme igranja, a mogu se birati svi tipovi partija od brzopoteznih do onih najdužih. Svi novi korisnici započinju s rejtingom od 1500, a kasnije se brojka povećava ili smanjuje u zavisnosti od dobijenih/izgubljenih partija.
Kraljica
23:22, 26. November 2008
Pisem ljubavne romane to me apsolutno opusta!
* Mirjana *
21:00, 27. November 2008
CITAT (BlueButterfly @ 16:44, 28. June 2008)

Moj hobi?
Provodim svaki slobodan trenutak sa kućnim ljubimcima: jedan je pas (zlatni retriver), a drugi kompjuter.
Replika na sopstveni post...
Dodala bih još da sakupljam knjige u elektronskoj formi (e-books). Trenutno brojim oko 540.
Marina*
14:37, 28. November 2008
filmovi su moja ljubav..
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.