Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Skype, MSN, Yahoo i ostali messengeri
Forum » Tehnika » Telekomunikacije
Berkut
Da li koristite neki messenger, sigurno svako ima u svom racunaru MSN messenger ali da li koristite jos neki.

Ja mogu da kazem da sa moje tacke gledista Skype besplatan messenger (program za komunikaciju) da je ubedljivo najbolji program takve vrste u celom svetu, ima bezbroj mogucnosti od obicnog chata preko besplatnog telefoniranja i video telefoniranja pa sve do naprednih funkcija i mogucnosti.

Na primer mozete kupiti vaucer od 5e ili 10e ili vise i mozete pricati i pozivati na fiksne ili mobilne telefone dosta jeftino.

Evo par primera koje su cene poziva po minuti:

Canada $ 0.021 = 1, 155 dinara
United Kingdom $ 0.021 = 1, 155 dinara
USA $ 0.021 = 1, 155 dinara
Germany $ 0.021 = 1, 155 dinara

Znaci ako imate nekog u inostranstvo kao sto imam ja doci ce vas mnogo jeftinije nego preko naseg Telekoma, ja sam kupio pre 6 meseci vaucer od 10e i jos uvek mi traje taj isti vaucer.

Osim toga ima bezbroj opcija i mogucnosti svakom savetujem da skine i isproba besplatni skype sa www.skype.com ako neko zeli da chatuje malo samnom samo izvolite mozete me pronaci kao juga63.

Pozdrav svima smile.gif
sanjac
Godinama sam koristila ICQ a onda sam presla na Skype.
Tako komuniciramo u firmi, sa kolegama i saradnicima po celom svetu, prosto Skype mi je nesto sto svakodnevno koristim, gde smo racunar i ja (slusalice sa mikrofonom, integrisana kamera... ) na klik od mene su i dragi ljudi sirom sveta.
Zeleni Zub
Za kucanje koristim ICQ vec dugo, a za tel. komunikaciju Skype. Navika i nista drugo
Do sada nisam placao nista, jer uglavnom i komuniciram sa kompa na komp.
lenjapita
Koristim Skype ili Live MSN, u zavisnosti od toga šta koristi druga strana. I to samo za komunikaciju s kompjuterom. Čula sam nedavno za Telme, oni pored svih opcija Skype-a imaju neku varijantu sa SIM karticom. Možda je neko čuo više o tome ili probao?
pajja
da, Skype je po meni naj, i stalno mi je aktivan, ali koristim jos par drugih u zavisnosti od sagovornika
a kao sto vidite u "moj profil" nema opcije za Skype
Vladica
skype... .
Lale
CITAT (lenjapita @ 19:06, 1. July 2008)
Koristim Skype ili Live MSN, u zavisnosti od toga šta koristi druga strana. I to samo za komunikaciju s kompjuterom. Čula sam nedavno za Telme, oni pored svih opcija Skype-a imaju neku varijantu sa SIM karticom. Možda je neko čuo više o tome ili probao?

Posto sam u ovom vidu komunikacije nov, hajde objasni mi kako komuniciras preko Live MSN sa drugom osobom uzivo (web kamera).
Ako moze malo sire objasnjenje.
Pozdravljam te.
JANA
Do sada sam najcesce kontaktirala preko Live MSN, a od skora koristim i Skype po preporuci. U principu to je skoro isto, pa tako da u zavisnosti s kim kontaktirim koristim jednu ili drugu opciju. Svi moji prijatelji imaju uglavnom oba programa
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.