Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Domaći i strani domeni
Forum » Tehnika » Web development
Berkut
Pozdrav evo da malo popricamo o domenima, koje vise volite.com.net.org.info.biz (svetske) ili domace nove.rs.co.rs.in.rs.edu.rs itd

Sto se tice svetskih domena.com net.biz ja uglavnom kupujem te, iz vise razloga, glavni razlozi cena i popularnost ja kupujem.com domene za 7$ godisnje ali idu do 10$ godisnje, .info domeni su polako sve vise interesantniji u svetu i oni mogu kod nekih registrovanih provajdera da se nadju za 2$ godisnje, jos nesto dosta sam citao da u zadnje vreme u svetu kad postoji neki biznis na sajtu uglavno se uzima.biz jer iz samog domena se vidi da je rec o nekom poslovanju.biz = business.

Sto se tice domacih domena pogotvo nacijonalnog domena.rs njega mogu po zakonu da zakupe kako fizicka lica tako i pravna (odnosno preduzeca) ali mislim da su malo preterali za.rs domen cete platit najmanje 2000 dinara zar nije to malo mnogo skupo, doduse ja sam vlasnik jednog domena.rs ali ne bi da se reklamiram.
Jelmar
CITAT (Berkut @ 17:54, 24. June 2008)
Pozdrav evo da malo popricamo o domenima, koje vise volite.com.net.org.info.biz (svetske) ili domace nove.rs.co.rs.in.rs.edu.rs itd
.

Ja sam tj imam sajtove na ORG domenu kada kazem sajtove verovali ili ne na istom domenu su dve skole [ ucenicke prezentacije ] i jedna nevladina organizacija - Crveni krst Mladenovac...
Naravno jedna skola na.org, ostala dva sajta su free redirekcija sa mog.org domena na.tk i.co.cc tj. free domene...
Sada sam ga zakomplikovala ali je tako... .
I sve to drzimo nas kako odrasli kazu tri klinca... .
Registrovan na moje ime i trajace dok mi ne dosadi ili dok nam donator ne uskrati poverenje...
girl_smile.gif Glasam za.org domen
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.