Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Pišemo priču
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Igre
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
oblachar
Jurio sam snove i oni su jurili mene, ali sve je to prestajalo, sporim dolaskom jutra
Dušan
.koje je kao vetrom rasteralo sve moje misli.
oblachar
mogao sam biti drvo, reka, ptica,... .
Lidija Vuksanović
Odjednom sam začuo predivnu pesmu koju je pevala devojka...
Dušan
... .pesmu koja je još više uzburkala moje strasti.
Lidija Vuksanović
Šta sad da radim?
Dušan
Kako da se ponašam ?
Veštica
U skrvenom gradu vilinskih konjica Vilinkovgradu živeli su i voleli se vilinski konjici i druge bube i insekti lepih krila i dobrih srca. Bilo je tu najrazličitih vrsta a najviše vilinskih konjica. Jedan mali konjić plave boje je zalutao. Šta sada da radim, pitao se mali konjić. Gde da nađem svoje prijatelje, tako sam usamljen. Svuda ih je tražio.
Svi su negde nestali čak i bube... Rado bih se družio čak i sa jelenkom, mislio je u sebi mali konjic, avaj i on je sa njima. Konjić se nađe u čudu, kao da je ceo taj svet, mali ali jedini za njega nestao u neku drugu vremensku zonu... .. Leteo je mali plavi konjic gde ga je njegovo mikroskopsko srce vodilo, u tom tužnom i samotnom letenju primetio je jednu baricu... Dugo se ogledao u njoj, zamišljajući da mu je to neki drug i ko zna dokle bi da ga nije progutala jedna žaba!
Pilence
CITAT (Veštica @ 9:20, 3. November 2008)
U skrvenom gradu vilinskih konjica Vilinkovgradu živeli su i voleli se vilinski konjici i druge bube i insekti lepih krila i dobrih srca. Bilo je tu najrazličitih vrsta a najviše vilinskih konjica. Jedan mali konjić plave boje je zalutao. Šta sada da radim, pitao se mali konjić. Gde da nađem svoje prijatelje, tako sam usamljen. Svuda ih je tražio.
Svi su negde nestali čak i bube... Rado bih se družio čak i sa jelenkom, mislio je u sebi mali konjic, avaj i on je sa njima. Konjić se nađe u čudu, kao da je ceo taj svet, mali ali jedini za njega nestao u neku drugu vremensku zonu... .. Leteo je mali plavi konjic gde ga je njegovo mikroskopsko srce vodilo, u tom tužnom i samotnom letenju primetio je jednu baricu... Dugo se ogledao u njoj, zamišljajući da mu je to neki drug i ko zna dokle bi da ga nije progutala jedna žaba!

Jesi li ti to ptomasila temu? Dodaje se po jedna recenica..
oblachar
Nisam mogao da je razumem o cemu mi prica, govorila je ali je nisam mogao cuti...
mama Ivana
od glasnog, cudnog zvuka, koji je dopirao iz...
Pilence
podruma. Koncentrisao sam se i cuo kako mi kaze:
oblachar
"Mi moramo umreti zajedno".
"Ali kako, zapitao sam je, kako ljubavi da umremo, kada si ti besmrtna"..
Lidija Vuksanović
Ona reče da ćemo onda živeti večno zajedno...
oblachar
ali, znali smo oboje, da to nije moguce..
Pilence
pogledao sam je u oci, i rekao : "Ne.."
oblachar
potom sam je poljubio i ona je zaplakala. Pitao sam je zasto place. A ona, nista nije govorila, samo je pokazala ka nebu, iznad nas su lebdeli...
Lidija Vuksanović
Anđeli koji su pevali predivnu pesmu i svuda oko nas širio se opojan miris rajskih ruža...
mama Ivana
..koji je ucinio da ja..
Lidija Vuksanović
ponovo pogledam u njene oči koje su blistale i njen predivan osmeh... Opet sam se zaljubio. Da li opet sanjam ili ne?
Dušan
Naravno odgovore na sva moja pitanja znao je samo.....................
*J*
Veliki Bog koga nikada niko video nije, ali... .
Lidija Vuksanović
vidim neki čudan oblak iz kog kao da izlazi jedna ruka...
Dušan
... .koja pokušava da mi pokaže pravi............ ..
Lidija Vuksanović
put. Zastodoh i zamislih se... Odjednom se začu neka tiha muzika, koje je zvučala kao pesma anđela...
Dušan
...... .najlepša muzika koju sam ikada čuo.
delfin
najezila sam se

Beatrica
Sve je izledalo tako nestvarno
Lidija Vuksanović
Čudno mi je bilo da me u isto vreme ta muzika opušta i uzbuđuje. Odjednom ugledah...
istina87
Ni manje ni vise nego...
Lidija Vuksanović
Deda Mraza... .
delfin
i pregrst poklona
Dušan
U svojoj kočiji koju vuče............... .
*J*
Neobicni nosorog sa 3 roga...
Dušan
biggrin.gif
delfin
... sa prelepim zubima...
istina87
i plavom masnicom
happynes
koja je bila zavezana...
delfin
... oko...
istina87
desnog uveta
happynes
koje je visilo sa njegove glave...
delfin
a obucen je bio...
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.