Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Pišemo priču
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Igre
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Lidija Vuksanović
A ona me je samo zaljubljeno i zadivljeno gledala, pa mi sa osmehom na licu reče:
istina87
ti si moj buco
Princeza
buci buci buc...
istina87
Pomislih, ona me zeza
Princeza
ali ne... ubrzo mi je dokazala da sma joj najbitniji na cijelom svijetu
istina87
konacni je moja Istina zaboravila Zeljka
Princeza
Princeza ce biti jako srecna... smile.gif
istina87
jer mi je jednom u povjerenju rekla
Princeza
jfjkdkdkdkd ofiurjrdems pivufjrn akajajaj...... . kskjasjaa j j jha aa mkai ja... girl_drink1.gif this.gif shok.gif
istina87
a inace, ona je jedna od najboljih drugarica moje cure
Princeza
inace ona mnogo voli moju curu drinks.gif friends.gif girl_in_love.gif king.gif blush.gif party.gif heart.gif give_heart.gif tender.gif air_kiss.gif
istina87
a i cuo sam od Istine da ona Princezu obozava
Princeza
sto je realno ocekivati, jer princeza je zaista jedna divna osoba tongue.gif
istina87
nego da se vratim ja na moju Istinu
Lidija Vuksanović
Onda se setih da imam jedan lep poklon za nju...
* Mirjana *
mali, ali vredan!
Lidija Vuksanović
Uh da li će joj se svideti, obuze me strah...
istina87
kakav li je njen ukus
Lidija Vuksanović
Biti ili ne biti, pitanje je sad?!
istina87
cuo sam da Istina voli Sekspira
Lidija Vuksanović
Bila je to knjiga: "Romeo i Julija"! Pomislio sam...
istina87
oma je romanticna dusa, znam sta je za nju
Lidija Vuksanović
Dadoh joj lepo upakovani poklon i jednu belu ružu (simbol nevinosti i vernosti), a ona se nasmeja i reče:
istina87
Hvala ti. Ali bicu tvoja ako mi ispunis jos jednu zelju
Lidija Vuksanović
Odjednom se uplaših, pogledah je i rekoh: "Koja je tvoja želja? Učiniću sve za tebe ljubavi moja beskrajna!"
istina87
Istina me pogleda i rece:" Samo onaj koji mi donese 307 plavih ruza imace tu privilegiju da budem njegova"
Lidija Vuksanović
Ok! Otićiću i na kraj sveta da bih ti ispunio želju. Samo te molim da mi obećaš jednu stvar. Hoćeš li da čuješ koju?
istina87
Istina rece" Reci?"
Lidija Vuksanović
Da ćeš me sačekati da se vratim.
istina87
Pa naravno da hocu. Ako ne budem ovdje bicu kod Lidije-rece Istina
Lidija Vuksanović
Dogovoreno ružo moja rosom umivena!
istina87
i ja odoh
Lidija Vuksanović
I tako sam prešao sedam gora, sedam mora... i naiđoh na drvo prepun plavih ruža. No drvo je čuvao veliki zmaj koji je bljuvao vatru...
dr. Miloš Radulović
I imao uzasnu mucninu. Srecom ja sam isao u Srednju travarsku skolu pa mu ponudih moje usluge.
istina87
Nije me odbio, naprotiv
Lidija Vuksanović
Uzeo sam plave ruže i otišao pravo do Istine!
istina87
Nije mogla da vjeruje
Princeza
zar postoji takav covjek(mislila je istina)... sada moram biti njegova... i... .mi ocekujemo detaljan opis njene `predaje` smile.gif
istina87
Vidio sam da se dvoumi, prava Crnogorka " Tvrd je orah vocka cudnovata"- znam da se mota po njenoj pametnoj glavici
Princeza
ali obecanje je obecanje...
istina87
ostavicu je ako ga ne ispuni
Princeza
i narode-ispunila ga je!a sad cekam da mi kaze njene utiske... wink.gif
istina87
Ali ne bih da joj to trazim, jako je stidna pa ne bih da joj bude neprijatno... Ne, ne mora da kaze svoje utiske
Princeza
malo sam bolje razmislio... ja hocu da ona prevazidje taj stid... da, reci nam istino-reci nam sve! smile.gif
istina87
Bojim se da ce se postidjeti i otici necu to da trazim od nje. Bitno je da mi znamo kako nam je bilo, ostali su nebitni
Princeza
ali tvoja djevojka istina misli da smo mi ostali???? zar je moguce... pa onda bar mozes reci tvojoj drugarici princezi smile.gif
istina87
Nasao sam se u velikoj neprilici. Princeza je moja dobra drugarica a Istina zena mog zivota... Sta da radim? Ma, bolje ljubav sacuvati Princeza ce oprostiti, nista joj necu reci
Princeza
ma ajde dobro, to i treba da ostane izmedju vas... a princeza vise ne voli glavnog lika nase male sapunice... tongue.gif
istina87
ma voli, ja znam. Princeza je plemenita osoba
Princeza
nisam siguran... sad je uvrijedjena... moram nesto uciniti da mi oprosti...
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.