Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: 2 boys, 2 girls... 3boys, 3girls
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » X files
prof. Cobra
Kad krenu u grad dva momka u jednim kolima i dve devojke u drugim kolima... Upsss!Po tri u svakim kolima.

Stoje koji minut na semaforu. Unutra u kolima, zabavljeni svojim temama, sa po mobilnim u svakoj drugoj ruci. Upss!Svi, osim vozaca.

Kad se vracaju iz grada, posle provoda(da li u SKC-u?... ma to nema veze) OPET dva momka u jednim kolima i dve devojke u drugim kolima.

Sta tu je3dnom semaforu ima da bude nejasno:Zna se
Vladica
i? ne kapiram ili sam umoran pa ne mogu da razmisljam..
dr. Miloš Radulović
Da, stvarno. Zovite me glupim babunom ali ja ovu priču uopte ne shvatam.
Vladica
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 0:17, 20. June 2008)
Da, stvarno. Zovite me glupim babunom ali ja ovu priču uopte ne shvatam.

uh, hvala doktore, ja mislio da sam malo utanjio sa inteligencijom. sad mi je lakse... pozzz
Vucinic88
Sta je pisac htio da kaze ovom temom?
Vladica
CITAT (Vucinic88 @ 0:22, 20. June 2008)
Sta je pisac htio da kaze ovom temom?

evo, ima nas gomila. daj pojasni nam ovo malo, prosvetli nase umove!!!
Marria
??? wacko.gif

I...... sta je poenta???
Vladica
CITAT (Marria @ 0:29, 20. June 2008)
??? wacko.gif

I...... sta je poenta???

kulira nas covek, ja citam deseti put ali ne kapiram pardon.gif
Marria
CITAT (Vladica @ 23:31, 19. June 2008)
kulira nas covek, ja citam deseti put ali ne kapiram pardon.gif

haha... a mozda je bas to poenta!! biggrin.gif
da citamo do besvesti i razbijamo glavu time sta je pisac hteo da kaze...
Vladica
CITAT (Marria @ 0:35, 20. June 2008)
haha... a mozda je bas to poenta!! biggrin.gif
da citamo do besvesti i razbijamo glavu time sta je pisac hteo da kaze...

ma ne verujem, nije se snasao bas najbolje u onome sta je hteo da kaze
Marria
hm... .cekamo objasnjenje...
Vladica
mozda je neka autobiografija... biggrin.gif
Marria
hehe... mozemo samo da nagadjamo..
Vladica
mozda je horor!!!
Vucinic88
Mozda je pjan dosao odje pa pise svasta biggrin.gif
Marria
..mozda... ..mozda... .
samo mozda... .i dalje ne znamo o cemu je rec..
Master Yoda
CITAT (Vucinic88 @ 0:52, 20. June 2008)
Mozda je pjan dosao odje pa pise svasta biggrin.gif

Hahahhahha...

Alko test za korisnike...

Već vidim da mu se smeši ban. Ili će Aladin dobiti novu kategoriju: nerazumljive priče.

@mod: predlog za uvođenje podkategorije za blablaonicu: Nerazumljive priče

Kad više od 3 korisnika glasa da ne razume poentu
leti u tu kategoriju
Vladica
CITAT (Master Yoda @ 0:55, 20. June 2008)
Hahahhahha...

Alko test za korisnike...

Već vidim da mu se smeši ban. Ili će Aladin dobiti novu kategoriju: nerazumljive priče.

@mod: predlog za uvođenje podkategorije za blablaonicu: Nerazumljive priče

Kad više od 3 korisnika glasa da ne razume poentu leti u tu kategoriju

ej super predlog ali mislim da ovaj zasluzuje neku nagradu. evo ja placam rucak ako neko zna o cemu se radi
Riziko
Ovo je i za mene, sa mozgom velikim kao planeta, previše...

Cenim da je posmatrač lud. I svađa se sa semaforom.

A ko na moderatora krene iz mesta je...
Znam iz iskustva da ovakvi ne opstaju dugo na forumu. Il se izleče ili lete.
Vladica
CITAT (Riziko @ 0:59, 20. June 2008)
Ovo je i za mene, sa mozgom velikim kao planeta, previše...

Cenim da je posmatrač lud. I svađa se sa semaforom.

A ko na moderatora krene iz mesta je...
Znam iz iskustva da ovakvi ne opstaju dugo na forumu. Il se izleče ili lete.

ma neka ga, mozda izbaci jos nesto zanimljivo... ..
Grga Pitić

Vidi profesore, neću reći da Vam je priča glupa, al to mora brzo, brzo... rolllaugh.gif
Lidija Vuksanović
Profesore, postavljam Vam isto pitanje kao u temi o psima u soliterima, a ono glasi: Šta je pesnik hteo da kaže?
Postavljate nejasne teme koje niko osim Vas ne razume! Evo svi Vam želimo dobrodošlicu, ali zaista na glup način skrećete pažnju na sebe!
S poštovanjem,
Vladica
pa nece covek da se izjasnjava, mozda treba da resavamo neke rebuse... .
sanjac
nije poenta koliko ih ima u kolima, kapiram da je hteo da kaze da cure izlaze same i nadaju se dobrom provodu (bas kao i momci) i opet se ne vracaju kao parovi... sta je poenta tog provoda, nekad je bilo drugacije, lude letnje noci..
andjeo007
Bas tako svako sa svojim drustvom izadje i vrati se... tuzno ali istinito da danasnja omladina sem drzanja mob. u rukama i gledanja u istog ne zna sta su simpatije, flertovanje i sto rece sanjac lude letnje noci... izadji da budes vidjen i da vidis a onda razlaz pa sutra ponovo isto
prof. Cobra
I po setalistu pored Save u bloku 45, setaju 2boys &2 girls odvojeno. Ljudi, da li je to normalno da moji susedi (jedan 40 god, drugi 28g itd... )
nemaju devojke.? U zgradi, usedelica od 35 g koliko hoces. Svaka vaska obaska.

Nekad su bile muske i zenske skole i bilo je I vanbracne dece koliko hoces. Nije neko pored srednje medicinske skole u Zemunu
postavio slucajno srednju masinsku. Ili mozda jeste.(Usput, jedno "onakvo pitanje":Da li se nekad osecate manipulisani?)

Pa kad i vrapci na grani vide da u grad ide sve manje musko-zenskih parova, i da se iz grada isto vracaju nespareni, onda nije cudo da to vidi i jedan semafor(tj ko god ceka na semaforu da predje ulicu).

Zasto je to tako, imate li odgovor?(Razmazenost, sebicnost, lenjost... redjajte dalje)Samo ne recite daje posle 2 sv rata bilo bolje jer je i tada
bilo mnogo novorodjenih. Pravilo"u siromastvu-puno dece" jos vazi.

Je li "bolelo" objasnjenje? Ili je moda da se ovde vodi jednorecenicna konverzacija? Ako je moda, vratite se na kracu verziju "2 boys&2girls".

Mozda neko obozava " "Rat i mir" konverzaciju".

Pozdrav svima koje sam nehotice povredio ovim "objasnjenjem" ili onim konciznim stilom. Ko kako voli, nek izvoli!

Pozdrav i onima kojima je i ovo suvisno. Pa kad sam krenuo, pozdrav i zajedljivima i nezlonamernima

Cao
prof. Cobra
Evo prevoda sta je pesnik hteo da kaze:Vidi se da u grad idu devojke i momci odvojeno i tako se vracaju, kao da smo, ne daj boze, na bliskom istoku.

Pa se cudim sto je u mom soliteru devojaka, neudatih, od 35 g i vise toliko mnogo. I momaka, isto.

Ko ce, bre, da pravi decu?

Pa nam posle djavo kriv, sto je onoliko Siptara. Je l jasno sad!

E, ajde sad komentar!

P. S.

Pitam momka ispred solitera, prodavca, sto se ne zeni. On kaze:Dajte mi jedan razlog za to! Ja da mu dam razlog, Boze cujes li?

Usput i izvinjenje sagovornicima:ne mogu toliko da budem on line, koliko bih zeleo, nazalost.
Usput, izvinjenje za stil pisanja. Ako je koncizan -nije jasan, ako je kontra-dosadan. Eh, gde je mera?

Poz.
prof. Cobra
Bravo, SANJAC ! ! !

Jel da da nije bilo tesko procitati pazljivo samo dve tri recenice.

Uvek sam se divio srpskom pesniku Njegosu. Ume li se lepse reci npr:"Spustava se ja na vase uze, al se
uze za mal ne pretrze", kad se nekom ne veruje. Moram da prikocim, inace ce biti Overreacting.

I Vas sam pseudonim zapamtio, prelistavajuci Forum, po lucidnosti.(Od reci lux-svetlost)

Jos jednom, hvala.

Poz
Vladica
zasto mislite da ostali clanovi nisu to znali? nekog nije zanimalo, neko vas je ignorisao itd.. pa nema ovde maloumnih koliko sam ja uspeo da procenim... .
Lidija Vuksanović
CITAT (Vladica @ 0:48, 24. June 2008)
zasto mislite da ostali clanovi nisu to znali? nekog nije zanimalo, neko vas je ignorisao itd.. pa nema ovde maloumnih koliko sam ja uspeo da procenim... .

Vladice ne nerviraj se zbog gluposti. Jednostavno se čovek trudi da ovakvim temama skrene pažnju na sebe, mada je počeo da postavlja i normalne teme.
Mr.Black
Tema je odlicna, samo da je autor napisao naslov a i tekst kako treba.
Cat
A meni ništa nije jasno... unknw.gif
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.