Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Kosovo - kome pripada?
Forum » Društvo » Politika
Pages: 1, 2
Vladica
da li je kosovo izgubljeno? kome pripada? da li se gubi nas iddentitet sa njim? treba li se boriti POLITICKI, koliko je to moguce za njega? Vase misljenje... .
Lidija Vuksanović
Iskreno mi je žao što je situacija takva kakva jeste! Mislim da je onaj k****n Milošević odavno prodao kosovo! Bilo bi lepo kada bi moglo da ostane u sastavu Srbije, ali bez rata! Dosta je krvi proliveno zbog već unapred prodatih teritorija!
Vladica
mislim da to datira davno pre milosevica
Lidija Vuksanović
CITAT (Vladica @ 9:25, 18. June 2008)
mislim da to datira davno pre milosevica

Znam da toliko je zla doneo da nemam reči koliko li smo dragih osoba izgubili u ratovima zbog tog skota! Što ga nisu pustili da prošeta Terazijama?
Vladica
lidija, tema kosovo... . pusti milosevica ili da ga ubacimo kao novu temu???
Lidija Vuksanović
U mom životu dosta ga je bilo (samo gorke uspomene)! Kosovo jeste srpska rana, no mi samo možemo da pričamo o tome i nerviramo se!
Vladica
pricamo, ne mozemo nista da promenimo, kao ni sve ostalo sto se politike i politicara tice, nazalost!
istina87
Naravno da pripada Srbiji
Drbob
Било, јесте и биће.До последње капи крви.За нешто у животу човек мора и да се бори, па макар и у рату.Док се неке ствари не расчисте увек ће бити неког новог рата и тога мора да будемо свесни.Нема повлачења и одступања, зато што су паметнији увек попуштали данас будале владају и Србијом и светом.
Vladica
CITAT (Drbob @ 21:46, 18. June 2008)
Било, јесте и биће.До последње капи крви.За нешто у животу човек мора и да се бори, па макар и у рату.Док се неке ствари не расчисте увек ће бити неког новог рата и тога мора да будемо свесни.Нема повлачења и одступања, зато што су паметнији увек попуштали данас будале владају и Србијом и светом.

ja sam za neko politicko resenje ako je moguce, mislim da je dosta rata na ovim podrucjima. volim kosovo, moji koreni poticu sa kosova ali nisam za prolivanje krvi.
Lidija Vuksanović
Ako opet budemo ratovali najmlađi muškarci u srbiji imaće negde od 50-60 godina pa nadalje! Dosta je ratovanja!
Vladica
o tome pricam.. bez rata...
Drbob
Mi ne želimo da ratujemo, ali drugi žele. I kakva je onda situacija???kada jedan primitivan narod, kao što su šiptari, želi rat???
šta mi da radimo u toj situaciji?da ćutimo i trpimo... alooooo!!!
Lidija Vuksanović
CITAT (Drbob @ 9:31, 19. June 2008)
Mi ne želimo da ratujemo, ali drugi žele. I kakva je onda situacija???kada jedan primitivan narod, kao što su šiptari, želi rat???

Uz dužno potovanje, ima nas koji smo već izgubili u ratu nekog ko nam je puno značio i kome se ratuje neka ide na prokleto ratište! A ne želim da moja generacija gine zbog raznih budala! Da li vi možda idete na Kosovo da se borite sa Šiptarima?
andjeo007

Apsolutno si u pravu i ja ne vidim drugi izlaz osim rata ali mislim da on se on nece voditi sa siptarima nego sa hrvatima i to u nekoj skorijoj buducnosti. A sto se tice kosova i tako nas svi smatraju primitivcima bez grama mozga pa ne vidim ni jedan dobar razlog zasto to ne bi i opravdali. Moj suprug je bio na svakom ratistu sirom nase bivse SFRJ i veoma dobro znam koliko je tesko ostati sama sa decom ali kada ne postoji drugo resenje onda ne treba saginjati glavu. Nije ni Dusan silni hteo da se sagne pred papom pa ne znam zasto bi mi to uradili.
Vladica

jel ste ratovali na kosovu? ja jesam... jel vam ubijen neko na kosovu? meni jeste, cetvoroclana porodica u sopstvenoj kuci u kosom polju... jel... . ma nema svrhe da pricam o ovome...

usput, rekoh moje poreklo vodi sa kosova, jedne od najstarijih potomaka i porodica i ne verujem da je vama vise stalo do kosova od mene... pozzz
Lidija Vuksanović
CITAT (Vladica @ 9:43, 19. June 2008)
jel ste ratovali na kosovu? ja jesam... jel vam ubijen neko na kosovu? meni jeste, cetvoroclana porodica u sopstvenoj kuci u kosom polju... jel... . ma nema svrhe da pricam o ovome...

usput, rekoh moje poreklo vodi sa kosova, jedne od najstarijih potomaka i porodica i ne verujem da je vama vise stalo do kosova od mene... pozzz

Tako je Vladice, najčešće pametuju oni koji nisu osetili direktno na svojoj koži posledice rata!
andjeo007
CITAT (Vladica @ 9:43, 19. June 2008)

Gresis ako mislis da si ti jedini, i moje poreklo vodi odozdo i bas zato sto su ostali grobovi meni veoma bitnih ljudi dole osecam potrebu da bilo sta uradim osim da sagnem glavu i da sve ignorisem...
Vladica
CITAT (andjeo007 @ 9:52, 19. June 2008)
Gresis ako mislis da si ti jedini, i moje poreklo vodi odozdo i bas zato sto su ostali grobovi meni veoma bitnih ljudi dole osecam potrebu da bilo sta uradim osim da sagnem glavu i da sve ignorisem...

mislis da treba da ratujemo
Lidija Vuksanović
Kome je rat doneo dobro? Zašto svi vi koji ste za ratovanje ne idete lepo i ratujete? Koliko još mladih ljudi treba da izgine da bi neko bio zadovoljan? Retki su ljudi koji nemaju rodbinu na Kosovu! Imam i je tetku koja je otišla iz Peći i braću. Ali prolivanje krvi nije rešenje!
andjeo007
Pa dobro moze to i ovako da postavimo
Ako se recimo nadje neko pametan pa lepo sutra udje u tvoj stan i zauzme spavacu sobu ti ces biti indiferentan prema tome i ostavices coveka da uziva u blagodetima tvog doma zar ne?
Vladica
ne bih da kvarim dan, nerviram se, postujem tvoje misljenje i da zavrsimo sa tim ako nemas nista protiv...
andjeo007
Nisam ni mislila da ce biti drugacije, poz za tebe i uzivaj u danu kazu da ce biti lep
Lidija Vuksanović
Pa recimo da sa mamine strane rodbina je već prošla oluju 95. godine. Moji su sve vreme rata bili na I liniji fronta. Ja sam izgubila nekoga koga sam volela jako puno zbog rata u Bosni i prokletog Miloševića. Sa tatine strane deo rodbine bio je u ratu na Kosovu! Prema tome znam šta je rat! U Knin sam poslednji put išla 1994. godine i prolazila kroz koridor!
Naravno da svako brani svoju kuću! Pitanje je koliko njih je otišlo, a da to nije učinilo? Ima i takvih i alergična sam na takve filozofe!
Vladica
dobro, ovde iznosimo svoja misljenja i to je to...
Drbob
Uz svo dužno poštovanje mojim prijateljima, niko nije za rat, ali ako te neko napada i izaziva, šta ćeš da radiš?
Da ćutiš i trpiš?
Jevreji su vodili, a i dan danas vode borbu, 2000 godina.
Neko dirne u njih oni odmah dižu avione i napadaju, a mi... ?
Inače opaska da šiptari i nisu bitni, već da će rata biti sa hrvatima, je tačna. Samo oni koji se ponašaju kao nojevi to ne uviđaju.
Morate da shvatite da samo dobro naoružane i jake vojne države niko ne napada.
Treba ojačati vojsku, koju je uništio Tadić, ne da napadamo, već da drugima stavimo do znanja da smo jaki i da ne diraju u nas.
Lidija Vuksanović
CITAT (Drbob @ 10:17, 19. June 2008)
Uz svo dužno poštovanje mojim prijateljima, niko nije za rat, ali ako te neko napada i izaziva, šta ćeš da radiš?
Da ćutiš i trpiš?
Inače opaska da šiptari i nisu bitni, već da će rata biti sa hrvatima, je tačna. Samo oni koji se ponašaju kao nojevi to ne uviđaju.
Treba ojačati vojsku, koju je uništio Tadić, ne da napadamo, već da drugima stavimo do znanja da smo jaki i da ne diraju u nas.

Niste mi odgovorili da li ste vi bili u ratu lično pa znate kako to izgleda ili samo pričate?
Drbob
Odgovorio sam. secret.gif
Vladica
nemojte da ova tema krene u nekom negativnom smeru, jer to nije mi bio cilj. razmenjujemo misljenja i to tako treba da ostane. ono sto je evidentno, bez obzira da li bi neko da ratuje ili ne svima je stalo do kosova, sto je veoma pozitivno... .
andjeo007
Ne razumem zasto je pogresno protumacen moj odgovor,

ne mozemo svi da se slozimo po pitanju svega
ali za neke stvari u zivotu (koje nas samo na izgled ne dodiruju)treba otvoriti oci

mislim da bi to bile kardinalne greske u koliko bi svi bili istomisljenici i za nas i za nase potomke
Vladica
nemam stvarno komentar na tvoja izlaganja a da ne kazem nesto sto ne bi bilo primereno mojoj licnosti... idi do neke streljne neka ti neko opali samo jedan metak pored glave pa se javi, bas me zanima kako ces se osecati
andjeo007
CITAT (Vladica @ 0:07, 21. June 2008)
nemam stvarno komentar na tvoja izlaganja a da ne kazem nesto sto ne bi bilo primereno mojoj licnosti... idi do neke streljne neka ti neko opali samo jedan metak pored glave pa se javi, bas me zanima kako ces se osecati

Iza svega sto sam iznela ovde stojim i nikada se ne bih mesala u ovu diskusiju a da nisam DOBRO osetila na svojoj kozi
tako da je tvoj "komentar" suvisan
Jos jednom ponavljam da svako ima pravo na svoje misljenje i svi mi ih samo iznosimo na ovom forumu
on zato i postoji ili se varam?
Ipak jedan veliki pozdrav za tebe girl_haha.gif
Vladica
ne kazem da ne postujem tvoje misljenje ali imam pravo da ga komentarrisem, zar ne?

pozdrav i za tebe... .
Vucinic88
Uff kakvu sam sliku vidio na jednom Albanskom sajtu... .

Samo neka pridju Crnoj Gori, ja cu pobit g***a biggrin.gif
Lidija Vuksanović
CITAT (Vucinic88 @ 14:26, 23. June 2008)
Uff kakvu sam sliku vidio na jednom Albanskom sajtu... .

Samo neka pridju Crnoj Gori, ja cu pobit g***a biggrin.gif

Kakve veze imaju ova slika i ova tema?
JSrdjan
Amerikancima i albanskoj mafiji, trenutno. (A to je isto!)
Grga Pitić
Pa gde se zuri ovaj svet? Kosovo je nase, bilo je i bice? Za 10, 20 50 ili 100 godina.

Vazno je da se zna, a taj dan ce doci. Naravno da se treba boriti za svoje. I to vise nije samo vrednost koja se meri u parama, to je stvar ponosa i principa.

Sa druge strane, naravno da je glupo ici na tenk perorezom, ali i tenk ima svoje mane i prilika ce se ukazati. Kad tad.

Zato ne treba sada sve pokusati, pa dobiti return, nego ustati sa poda, pregrupisati se, pa polako, malo po malo, ali uvek u pravom smeru...
I zna se u kom smeru. Ka povratku nasega i to bezuslovno. Kad tad.
Zvonko Stankovic
CITAT (Drbob @ 10:17, 19. June 2008)
Da ćutiš i trpiš?

Slazem se sa ovim izlaganjem i dodajem da su siptari zacrtali veliku Albaniju do Nisa, pola Makedonije i pola Crne gore i dobar deo Grcke i to sve uz podrsku Amerike i Evrope. Nasa omladina sluzi civilni vojni rok a siptarcici vec od 6 godina znaju da pogode, bilo kojim oruzjem, metu u sred srede. Kako cemo se braniti kad krenu siptari u osvajanje iz Bonstila a nasi neznaju ni kako se drzi puska a kamoli nisani.
milecar
CITAT (Lidija Vuksanuvic @ 10:20, 19. June 2008)
Niste mi odgovorili da li ste vi bili u ratu lično pa znate kako to izgleda ili samo pričate?

Pa naravno da nece odgovoriti. Nije onosetio rat na svojoj kozi. To je "salonski" ratnik koji lozi mlade da ginu.
Vodimo ljubav a ne rat.
Vladica
CITAT (Zvonko Stankovic @ 1:38, 26. July 2008)
Slazem se sa ovim izlaganjem i dodajem da su siptari zacrtali veliku Albaniju do Nisa, pola Makedonije i pola Crne gore i dobar deo Grcke i to sve uz podrsku Amerike i Evrope. Nasa omladina sluzi civilni vojni rok a siptarcici vec od 6 godina znaju da pogode, bilo kojim oruzjem, metu u sred srede. Kako cemo se braniti kad krenu siptari u osvajanje iz Bonstila a nasi neznaju ni kako se drzi puska a kamoli nisani.

stvarno mi je lose od ljudi koji pozivaju na rat i prozivaju neku omladinu sto se vojske tice... gdine zvonko, ja sam ratovao na kosovu, moje poreklo je sa kosova, moja uza porodica je pobijena u svojoj kuci, pa ne bih da ratujem. sta ste vi izgubili na kosovu pa pozivate na rat? znate li da odete do prizrena, peci, istoka... znate li gde je srbica, glogovac, prekaze, babin most...
Zvonko Stankovic
CITAT (Vladica @ 22:14, 26. July 2008)
stvarno mi je lose od ljudi koji pozivaju na rat i prozivaju neku omladinu sto se vojske tice... gdine zvonko, ja sam ratovao na kosovu, moje poreklo je sa kosova, moja uza porodica je pobijena u svojoj kuci, pa ne bih da ratujem. sta ste vi izgubili na kosovu pa pozivate na rat? znate li da odete do prizrena, peci, istoka... znate li gde je srbica, glogovac, prekaze, babin most...

Ja Gospodine Vladice ne pozivam na rat, ali samo hocu da nasa Srbija bude dovoljno vojno jaka da odvrati svakog agresora i od pomisli da napadne u prvom redu siptare. Ali nasa armija je toliko oslabljena jos od ministra odbrane Tadica, da bi bilo divno cudo ako bi Uspeli da se odbranimo i od desetogodisnjih siptarcica. Sto se tice odlaska na KiM, bio sam i to mnogo puta jos od 1971 godine i svasta sam tamo doziveo i video, i to kako se jos od tada priprema ovo sada i razgovarao cak sa siptarima koji su mi jos tada govorili da ce nas ovo snaci. Ako je tako kako me pitas dali znam da odem do Prizrena mogu ti reci samo da mi kazes dali znas gde je Busince a onda cu ti reci mnogo toga. U vreme nato agresije ja sam vec bio trecepozivac. I jos ti mogu reci da sam na ulasku u Ajvaliju bio kamenovan !
Vladica
rodjen sam na kosovu i ratovao za njega ne znam zasto. moji preci su rodjeni tamo i neki su i ktitori okolnih manastira... .. mislim da je izlisno da razgovarate samnom na tu temu.. prijateljski pozdrav...
JSrdjan
Dovoljno mi je bilo ono 1991-95... i više mi ne pada na pamet.

A na KiM se nećemo vratiti nikada više, osim ako Ameri odluče da odu u šta čisto sumnjam!
Eto odgovora čije je Kosovo, na žalost.
Zvonko Stankovic
CITAT (Iceman @ 0:56, 27. July 2008)
Dovoljno mi je bilo ono 1991-95... i više mi ne pada na pamet.

A na KiM se nećemo vratiti nikada više, osim ako Ameri odluče da odu u šta čisto sumnjam!
Eto odgovora čije je Kosovo, na žalost.

Ameri ce sa Kosova otici kad tad jer njihov interes je Azija a ne Evropa. Oni dugorocno planiraju vladanje svetom u globalu boli njih uvo zasitne drzavice kad im vise nisu potrebne kao rampe.
Dušan
Trenutno a i na dalje onome ko je jači. I ne samo Kosovo već i sve ostalo.
Илија Џамић
Косово је Србија, а што ови сепаратисти Албаније и шиптарски терористи мисле је безвезе-Ако се прогласи уједињење Косова и Албаније нема Друге него да се упале тенкови и почне Трећи Балкански-Браћо Срби, спремите се за РАТ!!!!!СССС

Косово је Србија, а што ови сепаратисти Албаније и шиптарски терористи мисле је безвезе-Ако се прогласи уједињење Косова и Албаније нема Друге него да се упале тенкови и почне Трећи Балкански-Браћо Срби, спремите се за РАТ!!!!!СССС
Dušan
A za koga da ratujemo, za nekoliko hiljada onih što su na Kosovu prodali imovinu Albancima za ogromnu lovu pa u Srbiji i C. Gori kupili dobra radna mesta. E ja vala više neću da ratujem pa me taman proglasili izdajnikom. DOST NAM JE RATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* Mirjana *
CITAT (Илија Џамић @ 20:59, 22. August 2008)

Izvini, čitam tvoje postove ovih dana, pa se pitam:
Koliko ti je, zapravo, godina?
Dusko Popovic
PA ja mislim da je sad siptarsko ali ko nebi volio da je nase mislim Srbsko nama pripada hhe.poz
JSrdjan
CITAT (Zvonko Stankovic @ 20:24, 11. August 2008)
Ameri ce sa Kosova otici kad tad jer njihov interes je Azija a ne Evropa. Oni dugorocno planiraju vladanje svetom u globalu boli njih uvo zasitne drzavice kad im vise nisu potrebne kao rampe.

Neće otići iz dva razloga: KiM je na glavnom putu droge od Azije prema Evropi i treba ga kontrolisati jer su
velike pare u igri. Drugo, tamo se nalaze velike zalihe uglja (za nekih 150 godina) i nalazišta retkih metala
preko potrebnih Americi da može i dalje da ratuje po svetu. A poznato je da oko 100 miliona amera nepo
sredno ili posredno živi od rata!

CITAT (Dušan @ 21:05, 22. August 2008)
A za koga da ratujemo, za nekoliko hiljada onih što su na Kosovu prodali imovinu Albancima za ogromnu lovu pa u Srbiji i C. Gori kupili dobra radna mesta. E ja vala više neću da ratujem pa me taman proglasili izdajnikom. DOSTA NAM JE RATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apsolutno se slažem sa ovim!!!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.