Vladica
7:57, 12. June 2008
Sta mislite o snovima? Imaju li neko znacenje po vama? Da li verujete u njih?
Lidija Vuksanović
8:04, 12. June 2008
Moje mišljenje je da se često dešava da sanjamo ono čime smo u podsvesti opterećeni!
Nekad se snovi ostvaruju, a nekad ne! Generalno dosta podsvest čoveka utiče na snove.
Vladica
8:18, 12. June 2008
ima teorija da ono sto sanjas desava se suprotno... .
istina87
22:40, 24. July 2008
Ja kad bi vjerovala da ce mi se desiti sve sto sanjam ja bi zavrsila u bolnici. Zaista imam ruzne snove i naucila sam da im ne pridajem znacaj. Mada, ponekad imaju znacenje
Vladica
21:33, 26. July 2008
retko sanjam i ne verujem u to
dusala
13:22, 30. July 2008
verujem... jel kad nesto sanjem upravo to mi se i desi...
Bad Angel
16:08, 30. July 2008
U lepe snove da a u ruzne ne mada se samo neki ostvare
Tila Tequila
14:06, 14. October 2008
JA verujem jedino u broijeve koji se pojavljuju u snovima!Moj deda je nestao 15.05.1992, pradeda 15.05.1973, a otac mog oca*drugi deda* umro u zemljotresu 15.05.1976... .. Moj otac sanja isti san svakog 15-tog.05-tog... da je on sledeci......... .uzas
Ko ce sad da smislja nick...
16:03, 16. October 2008
Uglavnom sanjam ceznje svoga srca, samim tim mi je jako tesko kad se probudim..
Snezana1909
18:58, 26. October 2008
sinoc sanjam da peglam..pa i nije neko ostvarenje mojih zelja
JANA
19:09, 26. October 2008
CITAT (istina87 @ 22:40, 24. July 2008)

Ja kad bi vjerovala da ce mi se desiti sve sto sanjam ja bi zavrsila u bolnici. Zaista imam ruzne snove i naucila sam da im ne pridajem znacaj. Mada, ponekad imaju znacenje
Snovi su produkt zivotnih aktivnosti i desavanja!Ne resavaj probleme u snovima vec na javi!Bolje ces se osecati. JANA
luna
22:01, 26. October 2008
Svaki san ima neko svoje znacenje, psihologija tvrdi da su snovi rezultati nasih zelja ili strahova. Meni se licno desilo da mi se ostvari san, desi mi se nesto bas onako kako sam sanjala, samo mi zao sto nikada ne zapamtim brojeve koje sanjam, kada bi zapamtila zaokruzila bi ih na loto listicu, sve u svemu, verujem u snove, samo jos da naucim da ih pravilno tumacim.
oblachar
22:25, 26. October 2008
...... .kome blizak, kome stran, zar je samo, u snu san... ..
Dusanka
11:59, 28. October 2008
Nikad necu zaboraviti moj san nevjerovatno upecatljiv sa prepznatljivim znakom.
Sjedim ja, ispred mene mala vazna i njoj sitni bijeli cvjetici kao kamilica, nepaznjom sam je gurnula na pod, sakupivsi ih ponovo na podu nalazim na pupoljak crvene ruze, i njega stavljam u vaznu i postavljam na sto. Prepoznatljivi znak su moje djevojcice, ne mnogo nakon sna dobivsi brata. Snovi su odgovor nasih zelja, nadanja, strahova, nasih dnevnih desavanja, nije suvisno nagovjestaj narocito neceg lijepog.
THE Girl Of The Night
13:27, 13. November 2008
ne... Snovi su samo posledica dnevnih dešavanja...
Imam periode kada baš često sanjam, a nekad mesecima ništa...
zihe rica
22:00, 18. November 2008
ja bih bas volela da mogu tumaciti snove... volim sanjati i sanjariti. Kada je nesto od velikog znacaja snovi nam znaju to pokazati na slikovit nacin. Mene licno ponekad dovedu do spoznaje o mojim osecajima ili mi najave neku promenu.
* Mirjana *
22:33, 18. November 2008
Nikada nisam nešto verovala u predviđanje budućnosti, ipak... U vreme dok sam studirala, nakon izvesnog broja ispita, po snu koji je prethodio sutrašnjem ispitu znala, sam da li ću položiti.
Danas, kad malo bolje razmislim, moja podsvest je znala koliko sam spremna ili nisam spremna i samo mi je to prenosila na određeni način.
Takođe, par veoma teških trenutaka u životu najavili su specifični "teški" snovi. Mada, i to se moglo predvideti, bile su to situacije u kojima sam se unapred plašila nesreće, samo sam taj strah gurala u nesvesno.
Šta sam ustvari htela da kažem? Nisu snovi ti koji nam predviđaju budećnost, već naša podsvest koja naslućuje izvesne stvari, pa nam putem snova to saopštava.
yuliana
22:59, 18. November 2008
ja odem kod svog psihoanaliticara izbrbljam mu san i onda se on muci i resava enigmu
EnterX
22:10, 26. November 2008
CITAT (yuliana @ 22:59, 18. November 2008)

ja odem kod svog psihoanaliticara izbrbljam mu san i onda se on muci i resava enigmu
Voliš da zezaš psihiće znači. Ako, ako i iz toga se svašta da naučiti.
yuliana
2:45, 27. November 2008
svasta, svasta, mudro zboris
*J*
2:47, 1. January 2009
Kako kad, ima istine u tome...
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.