Lidija Vuksanović
15:13, 11. June 2008
Zanima me vaše mišljenje da li politika zna da utiče i na svađe među prijateljima u porodici itd? Da li se politici možda daje i suviše značaja i pažnje?
Jaca
14:33, 24. June 2008
Znam dosta ljudi (a i ovde se vidi!)koji se svadjaju samo zbog toga sto su drugacijih politickih opredeljenja. To mi nije bas najjasnije, to je kao sto se svadjaju navijaci zvezde i partizana... glupost!
sanjac
14:41, 24. June 2008
Ma zabole me za politiku... nemam ja toliko zivota da bih se time bavila, a i nisam placena da bih se time opterecivala.
Svacije misljenje mogu da cujem (sa 1% ili 100% paznje) ali kad neko krene da tupi i propagira kako su ovi dobri i nekorumpirani a oni su lopovi i najgori kriminalci, odem u pola recenice. Kao otvaranje besmislenih tema, i ovo smatram terorisanjem sagovornika i ne trpim.
Drbob
15:17, 24. June 2008
Za jake i tolerntne ljude nema problema, ali za većinu je problem... jer nemaju svoje mišljenje, već ono koje im je nametnuto.
Lidija Vuksanović
8:36, 25. June 2008
CITAT (Drbob @ 16:17, 24. June 2008)

Za jake i tolerntne ljude nema problema, ali za većinu je problem... jer nemaju svoje mišljenje, već ono koje im je nametnuto.
Uz dužno poštovanje, rećiću Vam da niste u pravu! Moje mišljenje je da se, bar na ovom forumu svaka politička tema pretvori u vređanje i veliku svađu! Inače pogledajte, molim Vas lepo, oko sebe pa recite mi kome je u ovoj zemlji politika donela dobro? Politika se meša u kulturu, obrazovanje i svuda gde joj jeste i nije mesto! Dovodi do ratova i krvoprolića! Zar ne mogu ljudi lepo da se slažu i budu u miru, a da pritom niko nikoga ne vređa i ne kida mu živce?
Inače da Vam još kažem da mi je otac po struci diplomirani politikolog. Pozdrav za Vas i sve ostale na forumu!
S poštovanjem,
* Mirjana *
12:27, 25. June 2008
Da budem iskrena - do politike mi je stalo kao do lanjskog snega. Čak i političke teme na ovom forumu, takoreći, zaobilazim. Uglavnom otvorim, pogledam i ne trudim se da odgovorim, jer nemam nameru da se oko politike prepucavam sa bilo kim (pa makar to bio neko meni nepoznat, stotinama kilometara udaljen).
Kada se u društvu, na nekoj sedeljci povede politička rasprava, trudim se da skrenem temu, pa čak i da je "zabranim" (ako je u našoj kući). Čisto gubljenje vremena i energije na prazne rasprave.
Zvonko Stankovic
20:49, 27. June 2008
CITAT (Drbob @ 16:17, 24. June 2008)

Strasno je tacno to sto se napisali, ali mnogi, od onih kojima nije stalo do politike, shvataju da se drzava vodi iz krugova onih koji su bogomdani da je vode a oni koji nemaju svoje misljenje, shvataju da politika i politicari sluze za viceve, dok politicari se ne obaziru na to sta ce ovi drugi reci ili uciniti povodom njihove pogresne politike i teraju svoje. Inace kako bi sad objasnili koaliciju SPS i DS u pravljenju vlade.
Slučajni prolaznik
11:10, 28. June 2008
Hm... politika medju prijateljima. Zanimljiva tema.
Ja smatram da treba znati kakvo je politicko misljenje prijatelja (ne onih kojima ne znas prezime, vec bliskih ljudi).
Politicko misljenje je kao lakmus, pokazuje ko si i kakav si.
npr.
ako kazes da ces biti sa LDPom zato sto ce ti biti dobro, a protiv si njihove politike - tebi bolje, a Srbiji losije - ja vidim kakav si
ako kazes da si zaludjen SRSom zato sto mislis da su oni prava partija koja ce voditi Srbiju u pravom smeru bla, bla - ja vidim kakav si
ako kazes da je Sloba, Kostunica, Tadic ili bilo ko u pravu (ili krivu) zbog toga i toga - ja vidim kakav si
i tako dalje...
dusala
14:46, 5. July 2008
politika je zlo i to veliko danas... rastura i prijatelje i bracne parove i porodicu... i kao sto se kaze zavadi pa vladaj...
andjeo007
18:28, 6. July 2008
Volim da razmenim misljenje ali samo sa osobama za koje pouzdano znam da nece primiti k srcu to sto se nasa politicka opredeljenja razlikuju... bar bi tako trebalo da funkcionise kod normalnih ljudi..
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.