Slučajni prolaznik
20:44, 10. June 2008
Ja predlažem da se SVI korisnici prergistruju i da SVI obavezno budemo sa pravim imenima i prezimenima ili pravim nadimkom (kao Facebook) pa da onda lepo komuniciramo i da se upoznajemo (i stojimo iza svojih reči i izjava)
Do sada na svim forumima koje sam posećivao većina se predstavlja lažno tj. sa avatarima i izmišljenim nadimcima.
Nema poente da ja ili manjina bude sa pravim slikama i avatarima, kada neko može da bude sakriven.
Ko je ZA?
Hope
21:05, 10. June 2008
Ja sam ZA!
Ja sam za.
Ko zna moje prezime, moze slobodno da me nadje na facebook-u.
andjeo007
21:54, 10. June 2008
Za.
Mimi
21:58, 10. June 2008
I ja sam ZA
Riziko
23:24, 10. June 2008
A ja sam PROTIV.
Argumenti za zadržavanje nadimka:
- Postoji mnogo veća sloboda izražavanja.
Administracija se bavi time da rasprava bude kulturna, ali ipak sa nadimkom te ništa ne obavezuje da se ponašaš odgovorno tj u skladu sa svojim imenom i prezimenom koje ljudi znaju.
- Možda neko neće da bude poznat sa imenom i prezimenom na internetu, a ima mnogo pametnih stavri koje može da kaže.
OK, može da izmisli ime i prezime, ili da ne upiše adresu ili privatne podatke, ali ja sigurno ne želim da pišem pod imenom Petar Petrović.
Moj nadimak mi je lep.
- šta ako npr. imam nadimak koji koistim na više foruma, a ovde moram da pišem pod imenom i prezimenom?
- šta ako se neko predstavi sa mojim imenom i prezimenom ili neke javne ličnosti? jel treba onda da se verifikuje na neki način?
Ima tu još dosta pitanja koje treba rešiti.
A sa druge strane bi bilo lepo da se vidi i zna sa kim se družimo.
Fer je što mnogi napišu ime i prezime, i nije pravedno da se neki maskiraju.
Sve u svemu treba još dosta aspekata razmatrati pre donošenja konačnog rešenja o nadimcima
Vladica
23:43, 10. June 2008
ma nebitno mi je... .
sanjac
8:14, 11. June 2008
SVejedno, bitno da radi
Lidija Vuksanović
8:23, 11. June 2008
Što da ne!
Vladica
9:14, 11. June 2008
NARAVNO, SVE MOZE, NIODKOGA SE NE KRIJEM... .
sanjac
9:57, 11. June 2008
moze, samo ne znam sto bi.. obicno se na forumu koristi nickname a ne real name..
Vladica
9:58, 11. June 2008
kazem, meni je nebitno... .
Lidija Vuksanović
10:05, 11. June 2008
Inače sam rekla svoje pravo ime i prezime, nema razloga da se iko lažno predstavlja ili možda grešim?
Vladica
10:08, 11. June 2008
ja postavio i fotografiju... stvar izbora...
* Mirjana *
17:53, 13. June 2008
Zaista nemam ništa protiv... Svejedno mi je.
Ali da li si siguran da i onda neki ne bi sakrili svoje ime, tako što bi se registrovali pod izmišljenim (da ne kažem lažnim)?
Vladica
22:01, 13. June 2008
CITAT (BlueButterfly @ 18:53, 13. June 2008)

Zaista nemam ništa protiv... Svejedno mi je.
Ali da li si siguran da i onda neki ne bi sakrili svoje ime, tako što bi se registrovali pod izmišljenim (da ne kažem lažnim)?
pa to je neizbezno i neizlecivo... . onaj ko hoce i ima volju da pokaze svoj pravi identitet ok, onaj koji nece i to cemo ispostovati, jel se slazes? kazem i ja, stvar izbora i sve jedno mi je, takodje...
dr. Miloš Radulović
22:46, 13. June 2008
CITAT (Riziko @ 0:24, 11. June 2008)

A ja sam PROTIV.
Argumenti za zadržavanje nadimka:
- Postoji mnogo veća sloboda izražavanja.
Administracija se bavi time da rasprava bude kulturna, ali ipak sa nadimkom te ništa ne obavezuje da se ponašaš odgovorno tj u skladu sa svojim imenom i prezimenom koje ljudi znaju.
- Možda neko neće da bude poznat sa imenom i prezimenom na internetu, a ima mnogo pametnih stavri koje može da kaže.
OK, može da izmisli ime i prezime, ili da ne upiše adresu ili privatne podatke, ali ja sigurno ne želim da pišem pod imenom Petar Petrović.
Moj nadimak mi je lep.
- šta ako npr. imam nadimak koji koistim na više foruma, a ovde moram da pišem pod imenom i prezimenom?
- šta ako se neko predstavi sa mojim imenom i prezimenom ili neke javne ličnosti? jel treba onda da se verifikuje na neki način?
Ima tu još dosta pitanja koje treba rešiti.
A sa druge strane bi bilo lepo da se vidi i zna sa kim se družimo.
Fer je što mnogi napišu ime i prezime, i nije pravedno da se neki maskiraju.
Sve u svemu treba još dosta aspekata razmatrati pre donošenja konačnog rešenja o nadimcima
Riziko, čitsš mi misli!
Vladica
22:52, 13. June 2008
mislim da se svi ponavljamo u izlaganjima, vise manje
dr. Miloš Radulović
22:57, 13. June 2008
Pa ako vidiš da su ponuđene samo dvije opcije onda je to možda i bilo za očekivati.
Vladica
23:08, 13. June 2008
zato i kazem... mislim da treba da ide spontano, ko hoce da se deklarise javno, neka ga, ko nece, takodje... ..
Drbob
8:35, 19. June 2008
Ja sam za, a to i pokazujem i dokazujem.
Vladica
8:47, 19. June 2008
stvar odluke, nemam nista protiv, postujem i one koji ne zele
Čomi
14:45, 24. August 2008
Pre svega meni je na forumima bitnija sadržina od forme, pri tom ne mislim na pravopis.
Kad sam se registrovala nisam imala svoju sliku. Sada je imam. Zašto? Prosto data je mogućnost da sam kreiraš svoj kontakt onako kako želiš, a ja sam procenila da često preopširno odgovorim na neko pitanje, prosto se udubim u temu, i ne umem drugačije. Zato da neko ne bi pomislio vidi ovu "matorku" udavi nas, postavila sam svoju fotku, jer ona demantuje taj utisak. Moja priroda jeste moja fotka, a moje reči na forumu moja misao.
Često pre no što odgovorim na neki post, pogledam godište. Ne iz radoznalosti, ali generacijski pogled na svet znači prilikom obraćanja određenom licu.
Nije problem napisati ime i prezime za mene, ali je po meni nepotrebno, jer ponavljam, bitniji mi je sadržaj nego forma. Ne bih menjala u tom smislu ništa na forumu, ko bude želeo napisaće ime i prezime, ko ne želi ne treba ga time uslovljavati.
Moj Forum Nalog
19:27, 13. October 2008
ko hoce neka se predstavi imenom i prezimenom a ko hoce neka uziva u anonimnosti
Dušan
19:55, 13. October 2008
Ja sam se pretstavio imenom i slikom. To sve govori o tome za koju sam opciju.
Jelmar
20:58, 13. October 2008
CITAT (Dušan @ 19:55, 13. October 2008)

Ja sam se pretstavio imenom i slikom. To sve govori o tome za koju sam opciju.
@ Dusan i ja sam uvek bila za to medjutim iz svog skromnog iskustva ako imate skolnosti ka kritici desavanja u okolini ili drustvu nije bas pametan potez...
Zasto... Ja imam tek 15. god i kad sam imala argumente i napisala ih posledice sam osetila na svojoj kozi cak i od nazovi pedagoga tj. onih koji se bave vaspitanjem. Sujeta je cudna stvar... I ne bira da li si dete...
Jednom prilikom sam cak i administratorima sajta tj foruma skrenula paznju...
Citan je ovaj forum od strane neregistrovanih ili onih sa dva ili tri posta ne samo zbog nagrada...
Do mog indetiteta je bilo lako doci zbog tema i sajta koji posedujem. Klonila sam se pisanja o okolini i desavanju dok se i u samom drustvu ne promene pomerene vrednosti...
Otuda i ne pisem vise na forumima
tj. ovom forumu
.... .
A odrasli kako poseju tako ce im i nici!
JSrdjan
21:13, 13. October 2008
Dobrodosla nazad!!! I ja spadam u kategoriju onih koji vaspitavaju decu, i bas su mi se svidjali
tvoji komentari. Drago mi je da si se javila.
Lidija Vuksanović
8:51, 14. October 2008
CITAT (Jelmar @ 21:58, 13. October 2008)

@ Dusan i ja sam uvek bila za to medjutim iz svog skromnog iskustva ako imate skolnosti ka kritici desavanja u okolini ili drustvu nije bas pametan potez...
Zasto... Ja imam tek 15. god i kad sam imala argumente i napisala ih posledice sam osetila na svojoj kozi cak i od nazovi pedagoga tj. onih koji se bave vaspitanjem. Sujeta je cudna stvar... I ne bira da li si dete...
Jednom prilikom sam cak i administratorima sajta tj foruma skrenula paznju...
Citan je ovaj forum od strane neregistrovanih ili onih sa dva ili tri posta ne samo zbog nagrada...
Do mog indetiteta je bilo lako doci zbog tema i sajta koji posedujem. Klonila sam se pisanja o okolini i desavanju dok se i u samom drustvu ne promene pomerene vrednosti...
Otuda i ne pisem vise na forumima tj. ovom forumu... ..
A odrasli kako poseju tako ce im i nici!
Dobrodošla nazad.
Veštica
20:02, 21. October 2008
Sa maskom ili bez nje ne treba uvek reci sve i treba sacuvati svoj stav!
Ljudi su uvek iskreniji kada su sa maskom, setite se crkve i ispovedaonica gde se ne vidite!
Snezana1909
19:48, 26. October 2008
ja sam za -Snezana Stojicevic
dr. Miloš Radulović
23:29, 26. October 2008
E ja više nisam. Nikada vam neću otkriti moj pravi indentitet!!!!!

HA-HA-HA (grohoto se smejem)
* Mirjana *
23:37, 26. October 2008
Na 5000 postova menjam nick u ime, a na 10000 dodajem i prezime
Lidija Vuksanović
7:44, 27. October 2008
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 23:29, 26. October 2008)

E ja više nisam. Nikada vam neću otkriti moj pravi indentitet!!!!!

HA-HA-HA (grohoto se smejem)

Doco, doco, baš si vrag...
Drbob
9:45, 27. October 2008
ing. Slobodan Zivkovic, sliku ste imali sada imate i ime.
* Mirjana *
22:52, 29. October 2008
CITAT (BlueButterfly @ 23:37, 26. October 2008)

Na 5000 postova menjam nick u ime, a na 10000 dodajem i prezime

Eto, ja ispunih jedno obećanje!
Zanzibar
10:55, 30. October 2008
Bravo, bravo

Evo ja cu moje ime da stavim na 1000 postova (ako ne zaboravim)
Bitch
11:42, 11. December 2008
Možda sam ja paranoična, ali mislim da je svet pun, ničim izazvanih, malicioznih ljudi,
koji bez problema krstare netom, a imaju i znanja i mogućnosti da rade šta im padne
na pamet i zato nisam za ostavljanje pravih podataka.
Poenta foruma je konstruktivan sukob mišljenja, i ne vidim kako tome može doprineti to
da li je neko ostavio svoje pravo ime ili ne.
Mišljenje i način komunikacije je bitan, a ne to ko je ko i kako ko izgleda.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.