Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Koliko verujete osobama sa foruma?
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Blah, blah, blah...
Vladica
zanima me vase misljenje o osobama sa foruma, koga mislite da poznajete, u koga imate poverenja, koga bi zeleli da upoznate, klasicno bla bla bla... .. friends.gif unknw.gif
*J*
Dusala je prva sa foruma koju zelim da upoznam (u nju imam puno poverenja), i koju cu upoznati vec koliko ovog leta.
Istini i Princezi bas verujem, i mnogo su mi drage!
Cat je posebna i jedinstveno divna osoba i na nju uvek mogu da racunam.
Ivancica mi je rod.
Volela bih da upoznam BlueButterfly i Gazaphuli.

Od muskih forumasa volela bih da upoznam Dr. Milosa i Dacu.
Lidija Vuksanović
Glupo je pretvarati se i lagati, jer taj koji to radi prvo sebe laže!
Vladica
vec sam dosta pisao na ovu temu... .
dr. Miloš Radulović
Iskreno, nemam ništa protiv nadimaka koje sami sebi dajemo. To mi dođe kao neka mala fantazija koju svako od nas želi da dostigne ili doživi.

Što se tiče mog povjerenja u ljude sa ovog foruma, mislim da je porpilično veliko ako imam u vidu koliko i na koji način se poznajemo.
Vladica
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 23:44, 13. June 2008)
Iskreno, nemam ništa protiv nadimaka koje sami sebi dajemo. To mi dođe kao neka mala fantazija koju svako od nas želi da dostigne ili doživi.

Što se tiče mog povjerenja u ljude sa ovog foruma, mislim da je porpilično veliko ako imam u vidu koliko i na koji način se poznajemo.

koga mislis da poznajes dovoljno?
Lidija Vuksanović
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 23:44, 13. June 2008)

Čika zubo slažem se s tobom!
sanjac
Verujem samo jednoj osobi sa ovog foruma.
Ostali... priznacu da je do skoro drustvo bilo kvalitetnije.
jeckoo
CITAT (sanjac @ 14:25, 16. June 2008)
Ostali... priznacu da je do skoro drustvo bilo kvalitetnije.

a sto? jel to znaci da mi ostali nismo kvalitetni? girl_cray.gif
Riziko
CITAT (sanjac @ 14:25, 16. June 2008)

Meni?
Vladica
CITAT (jeckoo @ 23:39, 16. June 2008)
a sto? jel to znaci da mi ostali nismo kvalitetni? girl_cray.gif

izgleda da nismo...
Lidija Vuksanović
Svako je vredan na svoj način! Svi mi imamo vrline i mane!
Vladica
sve vise imam dragih osoba na forumu... . predpostavljam da su ok
istina87
Vjerujem vecini
*J*
CITAT (istina87 @ 22:25, 16. July 2008)
Vjerujem vecini

S... , kad se vidimo?
JSrdjan
Nemam razloga da neverujem, ako lažu, lažu sebe. A ne vidim razloga da nekoga lažem ovde.
Lidija Vuksanović
Tema je "Koliko verujete osobama sa foruma?". Molim vas da na ovoj temi isključivo odgovorite na postavljeno pitanje. Za sve ostalo koristite PP.
*J*
Veruuuuuuuuuuujem.
A koliko?

Pa dosta..

Dusala vidimo se sutra!!!!
Dušan
Inače mi kažu da previše verujem ljudima, ali na forumu samo razgovaramo i družimo se. Što neko reče ako lažu lažu sebe.
Verujem dosta !
Rider
Ne poznajem nikog sa foruma tako da nemam razlog da ne verujem jer sve to mene direktno ne pogađa sve i da neko laže. Smatram da nebi trebalo da se lažemo ko bi imao koristi od toga!!!!!!!!!
Mr.Black
Neki su mi odavde bas postali dragi smile.gif i njima verujem
Veštica
Jedna od mojih životnih deviza je " Veruj dok se ne ispostavi da treba Drugačije" tako ste duže srećni!
Lidija Vuksanović
CITAT (Veštica @ 13:04, 29. October 2008)
Jedna od mojih životnih deviza je " Veruj dok se ne ispostavi da treba Drugačije" tako ste duže srećni!

Dobra ti je ta životna deviza.
JANA
"Dobro razmislite pre nego sto
nekome kazete glupu rec
ali nikada ne propustite priliku
da kazete nesto lepo!"
Verovati ili ne?!Recimo, ukazujem vam poverenje!JANA
Dušan
CITAT (JANA @ 15:17, 29. October 2008)
"Dobro razmislite pre nego sto
nekome kazete glupu rec
ali nikada ne propustite priliku
da kazete nesto lepo!"
Verovati ili ne?!Recimo, ukazujem vam poverenje!JANA

Znao sam ja da si ti moj tip "Čoveka ". Slžem se sa tobom. Verujem svima dok ih ne uhvatim u laži a onda oni više ne postoje.
primadonna
Forum je zabava...... suvišno je započinjati ovakve teme... .. Ljudi... . opustite se! girl_haha.gif
Pilence
CITAT (primadonna @ 12:26, 1. November 2008)
Forum je zabava...... suvišno je započinjati ovakve teme... .. Ljudi... . opustite se! girl_haha.gif

Slazem se. sta znaci verovati nekom ovde? Pa ovo je forum. S obzirom da su svi sakriveni iza nickova i avatara ne vidim zasto bi izmisljali, mada mozda se nekom svidja da zivi bar malo u svetu maste kao neko ko nije.. Ali to me zaista ne dotice, ja samo komentarisem teme ili necije postove, o ostalom ne razmisljam.
* Mirjana *
Tačno tako! Nemam razloga da razmišljam o tome, da se pitam smem li da verujem ili ne, nekome sa foruma. Naše druženje je isključivo druženje preko postova i to je sasvim dovoljno.
zihe rica
ruku u vatru bih dala za svakog od vas.. vi ste moji imaginrni likovi, zanosnog izgleda, neustrasivi, posedujete fantasticne moci i sigurno nikad ne lazete
EnterX
CITAT (Vladica @ 21:51, 9. June 2008)
zanima me vase misljenje o osobama sa foruma, koga mislite da poznajete, u koga imate poverenja, koga bi zeleli da upoznate, klasicno bla bla bla... .. friends.gif unknw.gif

Od skora sam na forumu tako da još uvek ne mogu da izgradim valjane stavove o tome koga bih želeo bolje da upoznam i u koga bih mogao da imam poverenja, ali pošto imam dosta iskustva s forumskim diskusijama samo sam želeo da kažem da kao i u mnogim drugim životnim stvarima, a posebno preko neta gde niste u direktnom odnosima sa sajber X-osobom s kojom razgovarate trebate biti dosta obazrivi iz više razloga ako želite da ostvarite prisniji odnos. Naime, kao i na anonimnim psiho-testovima gde odgovarate na neka pitanja o sebi tako i na forumu velik broj ljudi ima potrebu da stvori “socijalno poželjnu sliku o sebi”. To zapravo znači da bi voleli da se predstave pred drugima u daleko boljem svetlu nego što sami sebe doživljavaju i onako kako ih doživljava njihova neposredna okolina. Ne kažem da većina ljudi na ovom forumu to radi, ali želim da istaknem učestalost i frekventnost te pojave na forumima kao i na drugim net lokacijama kao što su chatovi.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.