Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Zvaniča prezentacija ili učenički sajt tj prezentacija
Forum » Tehnika » Internet
Jelmar
Jedna mala seoska skola a dve prezentacije..
- Jedna zvanicna prezentacija na web adresi - www.osmmilos.edu.yu
- Druga ucenicka prezentacija na web adresi - www.jagnjilo.co.cc

clapping.gif Vas izbor i misljenje?
Lillyn
Moj glas za prezentaciju ucenika, bez premisljanja.
* Mirjana *
Učenička prezentacija (bez dvoumljenja).
Sajt je previše natrpan i nepregledan.
Lidija Vuksanović
Preglednije i bolje je urađena prezentacija učenika.
Sajt je možda ček i pomalo kič uređen!
Jelmar
Hvala na komentarima, sajt je uradio ucenik, ime mu je Stefan, nazalost on nije clan foruma i on zavrsava osmi razred...
Nesto smo pokusali da uradimo... Iz razlicitih smo skola.. Imamo nekoliko uradjenih sajtova i blogova
Zavrsavamo osmi razred, dali smo do znanja skolama da mogu i na taj nacin da predstave sebe mozda u mnogo boljem svetlu. Ne bih da redjam sajtove ucenika i skola. Istina je da skolama vise odgovara potpuna kontrola sajta, informacija i to je tako... Ne znam da li sam u pravu ali svrha skole jeste ucenik ili se varam...
Ucenicki pokusaji se gase...
A na kraju koga to i zanima, i to je istina!
Deca- ucenici razmisljaju tj. vide svet svojim ocima... .
Realnost tj stvarnost i svet odraslih i nacin razmisljanja je sasvim drugaciji, ja sam odrasla uz stariju sestru, pa mozda bolje shvatam te razlike od mnogih mojih vrsnjaka.
Naravno stariji su verovatno u pravu, ako nista drugo onda zato sto mogu da odlucuju...

A da bi nas bolje razumeli, evo malog podsetnika za odrasle...
girl_sigh.gif Odvojte par minuta i poslusajte ovu pesmu tj nas video klip...

Verovatno i mi kad odrastemo... Neki novi klinci ce mozda nesto slicno pisati... .
Deca i skola
Berkut
Znaci ovako ubedljivo po koncepciji po ideji po svemu je bolja ucenicka prezentacija i to je bolja 200% ovo govorim jer radim i sam izradu web prezentacija za firme i pojedince, ali moram da vas jako pohvalim i da vam kazem da vasi roditelji treba da uce od vas, znaci odusevljen sam da su deca osnovne skole sama napravila tako nesto lepo i jednostavno samo reci hvale imam.
Stefan
CITAT (Berkut @ 0:13, 23. June 2008)
Znaci ovako ubedljivo po koncepciji po ideji po svemu je bolja ucenicka prezentacija i to je bolja 200% ovo govorim jer radim i sam izradu web prezentacija za firme i pojedince, ali moram da vas jako pohvalim i da vam kazem da vasi roditelji treba da uce od vas, znaci odusevljen sam da su deca osnovne skole sama napravila tako nesto lepo i jednostavno samo reci hvale imam.

Hvala, zasluga celog web tima smile.gif
steley
Ok, hajde sada da pogledamo koji je sajt bolji...
Ne vredi prepucavati se bzvz, kad je sajt bio u tzv. UNDER CONSTRUCTION, odnosno to je bila probna verzija. Predlazem da ponovo pogledate zvanicnu verziju i ponovo prokomentarisete. Ovo do sad je bila neravnopravna trka jer novi sajt nije bio azuriran...

Zelim sada da chujem komentare:
Zvanicna verzija - www.osmmilos.edu.yu
Ucenicka prezentacija - www.jagnjilo.co.cc
* Mirjana *
OK, pogledala sam...

Dobronamerna kritika na račun autora sajta:
Mnoooogo vam je ozbiljan sajt, monoton i nezanimljiv. I meni kao odrasloj osobi, a pogotovo deci. Sve se svelo na nekoliko nijansi plave boje. Nigde nikakve ilustracije, fotke...

PS:
Ovo je omiljeni sajt učenika, nastavnika, ali i roditelja... sajt koji se voli i posećuje!!!!

http://www.oszzrenjanin.edu.rs/

Pogledaj, možda nadođe neka ideja...
steley
Ok, slazem se da je glavni deo sajta monoton, ali ucenicki portal nije.
Upravo zato sam razvio ucenicki web portal na kom ucenici imaju sve potrebne informacije, slike, viceve, melodije, sms-ove......

Ne slazem se da jedan zvanicni web sajt skole koja ima renome bude onako saren i neozbiljan. (ovo je moje subjektivno misljenje, mozda gresim, ali pogledajte sajtove ostalih osnovnih skola i videcete da sam u pravu..)

Na portal mogu pristupiti iskljucivo ucenici uz svoj user i pass.
Hajde, budite iskreni i recite, da li bi vas zanimalo kako su se ucenici proveli na ekskurziji, da li su se prskali, sta su radili na drugarskom itd..

Oficijelni web sajt treba da predstavlja skolu u najboljem svetlu, dovoljno je samo da postoje stranice o skoli, geo polozaju, kontakt, obilazak skole, i organizacija rada...

P»S» Ako zelite da vidite kakav nam je portal posaljite PP i dacu vam pristupnu sifru i user.

Izvinite ako sam vas bilo cim uvredio, to je samo moje subjektivno misljenje koje deli vecina ljudi. U svakom slucaju hvala vam na kritikama.

Pozdrav!
* Mirjana *
Ok, ne vređamo se, samo razmenjujemo mišljenja...

CITAT
OK, slazem se da je glavni deo sajta monoton, ali ucenicki portal nije.
Upravo zato sam razvio ucenicki web portal na kom ucenici imaju sve potrebne informacije, slike, viceve, melodije, sms-ove......

CITAT
Na portal mogu pristupiti iskljucivo ucenici uz svoj user i pass.

Ovo mi malo nije jasno. Zašto portal nije dostupan "javnosti", zašto je zaštićen password-om? Postoji li logično objašnjenje?

CITAT
Oficijelni web sajt treba da predstavlja skolu u najboljem svetlu, dovoljno je samo da postoje stranice o skoli, geo polozaju, kontakt, obilazak skole, i organizacija rada...

Kome je namenjen taj oficijelni sajt? Zar u to "predstavljenje škole u najboljem svetlu" ne treba da uđu i rezultati rada, razne svakodnevne aktivnosti i dešavanja, sve ono što je aktuelno u okviru rada škole?

Naš sajt posećuju i učenici iz drugih škola u gradu, kao i iz drugih mesta, jer sadrži i mnoga korisnih obaveštenja (npr. kalendar takmičenja za ovu šk. godinu, ključ sa rešenjima testova iz srpskog i matematike se postavlja svega par sati pošto se završi kvalifikacioni ispit, preliminarni rezultati opštinskog i okružnog takmičenja koje se održava u školi pojavljuju se na sajtu čim se testovi pregledaju... )

Mislim da sajt jedne osnovne škole treba da bude interesantan i koristan, pre svega, učenicima i njihovim vršnjacima (koji ne moraju biti članovi portala ili foruma).

PS.
Pročitaj i ovo, pa razmisli: http://www.pcpress.co.yu/arhiva/tekst.asp?... mp;tekstID=6821
Jelmar
CITAT
Ok, hajde sada da pogledamo koji je sajt bolji...
Ne vredi prepucavati se bzvz, kad je sajt bio u tzv. UNDER CONSTRUCTION, odnosno to je bila probna verzija. Predlazem da ponovo pogledate zvanicnu verziju i ponovo prokomentarisete. Ovo do sad je bila neravnopravna trka jer novi sajt nije bio azuriran...
Zelim sada da chujem komentare:
Zvanicna verzija - www.osmmilos.edu.yu
Ucenicka prezentacija - www.jagnjilo.co.cc

Hvala sto si me pozvao da pogledam sajt na PP
Evo rado sam se odazvala i detaljno ga prelistala, pogledala stranice, zatim kodove...

Bolje nego ranije.........
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.