Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Najtužniji film
Forum » Kultura, umetnost, muzika, film, TV » Film
Jaca
Koji je najtuzniji film koji ste ikada gledali... i koji vas je (skoro) doveo do suza?
JSrdjan
Na žalost, zaboravio sam kako se zove taj film. Glavnu ulogu igra Majkl Kiton. Kratak sadržaj:
Glavni glumac saznaje da boluje od raka koji je u poodmakloj fazi. Pokušava sa svim mogućim terapijama, ali ne
uspeva ništa. Živi u Njujorku, daleko od roditelja sa suprugom koja je u drugom stanju. Bolest se razvija, i on snima
na video lekcije i savete svom nerođenom detetu. Na inicijativu suruge, miri se sa roditeljima i bratom koji žive
tamo gde se i on rodio, na drugom kraju Amerike. Kroz upoznavanje sebe, shvata koliko je propustio u životu
i sve to pokušava da nadoknadi i porodici i to prenese detetu koje treba da se rodi... ..
Ako neko zna o kojem filmu se radi, molim da me obavesti! Hvala.
andjeo007
Znam koji je film ledeni i sita sam se isplakala ali ne mogu da se setim naziva.
Milica
Odlican film!
Zove se My life a njegovu zenu u filmu igra Nicole Kidman.
I meni je taj film bio jedan od tuznijih.

Ma da sam ja odlepila i na Million dollar baby, bas tuzno sad.gif
Lillyn
Placem na filmove o zivotinjama, tipa Free Willy, filmovi o delfinima, skoro sam gledala decji Water Horse: Legend of the Deep, ma strasno... sad.gif
O crtanim filmovima da ne govorimo - Zemlja pre vremena me uvek rasplace, cak i Ice Age, iako znam da se lepo zavrsava - uvek isto.
Na zivotinje sam osetljiva, filmovi "o / sa ljudima" me ne rasplacu skoro nikad.
JSrdjan
CITAT (Milica @ 13:19, 23. May 2008)
Odlican film!
Zove se My life a njegovu zenu u filmu igra Nicole Kidman.
I meni je taj film bio jedan od tuznijih.

Hvala, Milice. Ženu igra Nikol Kidman. I to joj je jedna od boljih uloga. Na žalost, nemam ga na discu.
HVALA još jednom!
* Mirjana *
Ne volim tužne filmove!
Ne da me (skoro) dovode do suza, nego plačem ko kišna godina... Zbog toga izbegavam i da ih gledam.
Mr.Black
Bilo jednom u Americi
Drbob
Zemlja pre nastanka vremena
Tasmanijski Djavo
Duh, kad god gledam taj film u kuci mi je poplava pogotovo na kraju gde ga ona vidi
JSrdjan
CITAT (Tasmanijski Djavo @ 18:58, 4. July 2008)
Duh, kad god gledam taj film u kuci mi je poplava pogotovo na kraju gde ga ona vidi

Slažem se. Ja ga obožavam!!! ok.gif
Lidija Vuksanović
Klon, jako dobar, tužan i poučan film! U pitanju je triler koji nije baš nešto poznat, ali je stvarno dobar!
JSrdjan
I ja sam ga gledao, ali pod drugim imenom. Dobar film.
Lidija Vuksanović
CITAT (Iceman @ 17:53, 7. July 2008)
I ja sam ga gledao, ali pod drugim imenom. Dobar film.

Možeš li mi, ljubazno te molim da mi kažeš pod kojim nazivom si ga gledao, jer se jako teško nalazi, a volela bih da ga imam u svojoj kolekciji? Pozdrav i hvala!
Synshine
Titanik... cray.gif
Princeza
Sveska-u mom slobodnom prevodu
Zivot je lep-posebno onaj dio kad sinu kao prevodi sta pricaju Njumci...
Lidija Vuksanović
Jedan od domaćh najtužnijih filmova mi je "Bulevar revolucije", pogotovo sam kraj ovog filma.
Disko Nindza
Zelena milja
Klopka - domaci

Nisam plakao ali su bas tuzni filmovi
dr. Miloš Radulović
Artificial Intelligence: AI
yuliana
Lomeci talase-Lars von Trier
Natka
Freedom Writers
*J*
Najtuzniji film koji sam odavno gledala na VHS-u bio je (u nasem prevodu) "Prema svetlu".
Nikada vise taj film nisam nigde videla, do skoro, kada sam ga nasla na netu i pogledala ponovo.

Ko pogleda, nema sanse da se ne slozi samnom. girl_cray.gif
Gl. uloge: Linda Hamilton i Richard Thomas
Originalan naziv je: "GoToward The Light", a film je iz 1988. god.
mama Ivana
Million dollar baby
Kristijan Nedakovic
Hotel Ruanda
JANA
Najtuzniji filmovi:Stršljen, Bele ruže za crnu damu, Kraljevi mamba,............ . girl_cray.gif
Kraljica
najtuzniji film po mom misljenju je titanik
placem uvek kada ga gledam
Bokiboy
Mozda je malo cudno ali to je Profesionalac sa Zan Renoom
888

Grad andjela
i najtuzniji od svih.. "What dreams may come" Robin Wiliams koji je ovaj put uspeo srce da mi pocepa...
Kristijan Nedakovic
CITAT (Bokiboy @ 23:01, 24. October 2008)
Mozda je malo cudno ali to je Profesionalac sa Zan Renoom

da, tuzhan je
Snezana1909
lepa sela lopo gore
Sale B. Goode
Green Mile, Man Of Fire, John Q Ko voli tuzne filmove savetujem mu da pogleda ove
Forest Gymp
Neke ptice nikad ne polete.
lastavica
Vukovar jedna priča
Bjanka
*Život je lep*
Alexa00
million dollar baby... . prvi put kad sam ga gledala, još i nekako... . kada sam ga odgledala drugi i svaki sledeći put, plakala sam od početka do kraja... .
JSrdjan
Green Mile, mada ne zaostaje ni Zivot je lep...
Melinda Ugri
20 epizoda Naruta cray.gif
Bjanka
CITAT (Iceman @ 1:09, 23. November 2008)
Green Mile, mada ne zaostaje ni Zivot je lep...

Da, dvoumila sam se izmedju ta dva.
Nena basta
Titanik happy.gif
Veštica
Hadersfild, Američka lepota, Legenda o strasti,
delfin
meni najdirljiviji i najtuzniji
Mestasos
Jesen u Njojorku
Zelena milja
Život je lep (La Vita E Bella)
artificial inteligence
Hexy
´´La Vita e bella´´(život je lep)
režiser: Roberto Begnini
Zikazdravkovic
BIDI<rastanak>
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.