Lidija Vuksanović
11:57, 22. May 2008
U Srbiji ima dosta privatnih preduzeća u kojima radnici ne primaju plate mesecima, ne uplaćuje im se staž. Šta mislite da li su inspekcija rad i zakon slabi prema njima (da li su male kazne za to?)
Rasa Vasic
23:54, 3. October 2008
kad inspekcija dodje u neku firmu da naplati kaznu gazda samo da 500 evra i cao
umesto 5000 e
sakiba
13:53, 4. October 2008
slazem se
veze i vezice su na sve strane
Dušan
18:51, 4. October 2008
CITAT (Lidija Vuksanuvic @ 12:57, 22. May 2008)

U Srbiji ima dosta privatnih preduzeća u kojima radnici ne primaju plate mesecima, ne uplaćuje im se staž. Šta mislite da li su inspekcija rad i zakon slabi prema njima (da li su male kazne za to?)
Ima i društvenih pa nikom ništa.
Matko
22:20, 4. October 2008
ovde kazne nisu u pitanju inspekcija kada krene na teren dobiju uputstva zabranjen ulaz tamo, tamo............
o cemu onda pricati
Lidija Vuksanović
13:22, 6. October 2008
Da tačno je to da je inspekcija uglavnom u fazonu daj mi toliko i ne pištem prijavu. No moje pitanje je, u ovoj temi, između ostalih i šta mislite kako prevazići ovaj problem, bez obzira da li je u pitanju društveno ili privatno Privredno društvo (Preduzeće)?
sanjac
15:01, 6. October 2008
Svako moze da proveri svoj "staz" tj. da li poslodavac uplacuje doprinose. dovoljno je, bar u Bg, sa licnom kartom otici na salter odvratne sluzbe u Nemanjinoj i dobiti listing. Pa kome ne uplacuje... neka odluci sta dalje. Jedino to je relevantan podatak, nikakvi pecati u radnoj knjizici.
Sama vrsim placanje doprinosa vec mnogo godina pa ne moram da proveravam, ali mi je kartica u njihovoj sluzbi besprekorna.
boca
10:00, 7. October 2008
bezi iz te firme glavom bez obzira! proveri staz, ako nije uplacen tuzi ga, ali bezi. tu se nikada nista nece promeniti, ne nasedaj na tuzne price i obecanja. trazi drugi posao!
Rasa Vasic
20:33, 7. October 2008
nema resenja para vrti gde burgija nece.
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.