Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Aleksandar Vučić gradonačelnik Beograda?
Forum » Društvo » Politika
Zeleni Zub
CITAT
Pao dogovor: Vučić gradonačelnik Beograda

Predstavnici SRS, DSS i SPS sastali se u sedištu radikala i razgovarali o principima formiranja vlasti, danas nastavak konsultacija
Nepuna tri dana posle parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora čini se da je na pomolu prva postizborna koalicija i to u Beogradu. Kako sada stvari stoje kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ima realne šanse da glasovima odbornika svoje stranke, Demokratske stranke Srbije i Socijalističke partije Srbije bude izabran na tu funkciju.

Naime, posle jučerašnjih pregovora predstavnika ovih stranaka u sedištu SRS u Zemunu, portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović izjavio je juče Tanjugu da je ta stranka podržala Aleksandra Vučića iz Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda.

Nešto manje direktni bili su u SPS-u, ali se iz izjave predstavnika te partije dalo naslutiti da Vučić ima i podršku socijalista.

–Došli smo do zaključka do koga su, mislim, došli i svi građani Beograda, a to je da su svoj glas na izborima dali za promene – rekao je Aleksandar Antić, šef beogradskog izbornog štaba socijalista, posle jučerašnjih razgovora.

Ove tri stranke i koalicije osvojile su na izborima 58 odborničkih mandata, a za većinu u Gradskom parlamentu potrebno je 56.

Javnom podrškom DSS-a Vučiću praktično je mogućnost stvaranja drugačije vladajuće koalicije na gradskom nivou svedena u domen teorije. Naime, drugačija vladajuća većina koja bi na mesto gradonačelnika dovela Vučićevog najvećeg konkurenta, Dragana Đilasa, kandidata liste za Evropski Beograd koja je osvojila najviše mandata, morala bi da uključi i socijaliste i Liberalno-demokratsku partiju, što je, bar sudeći po izjavama čelnika ove dve stranke, gotovo nemoguće.

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić dan pre početka razgovora bio je uveren da će sa narodnjacima i strankama okupljenim oko socijalista postići dogovor, a za naš list je izjavio da veruje da će gradska vlada biti formirana za deset dana.

Prva runda razgovora oko nove gradske vlade nije mnogo potresla političare iz vrha gradskog DS-a gde i dalje veruju da će, na kraju, „demokratski” blok deliti vlast u Beogradu.

– Pregovori će potrajati, radikali su se prevarili ako misle da će sa DSS-om moći brzo da se dogovore. Imam iskustva u razgovorima sa njima, „teški” su pregovarači i svaku odluku mora da potvrdi glavni odbor. Dugo pregovaračko leto je pred nama– rekao je naš sagovornik iz DS-a koji je želeo da ostane anoniman.

Kako saznajemo, prvi sastanak predstavnika SRS, DSS i SPS protekao je u prijatnoj, gotovo u prijateljskoj atmosferi, pregovarači su razgovarali o pet principa formiranja vlasti, a za sada nije bilo reči o kadrovskim rešenjima.

A Srpska radikalna stranaka za danas je najavila konferenciju za novinare na kojoj će govoriti predstavnici te stranke, kao i DSS-a i SPS-a.

D. Spalović – I. Albunović
[objavljeno: 15/05/2008.]
Izvor: Politika

Ja mislim da to i nije tako lose resenje za Beograd.
Sta vi mislite da li je to ok ili smatrate da bi neko drugi mozda bolje obavljao tu duznost?
sanjac
Djilas mi se ne svidja, iz mnogo razloga, subjektivnih i objektivnih. I ne deluje mi kao neko ko je zainteresovan za Bg vec za poziciju, ali DS ga je odabrao kao svog kandidata. Mislim da bi pravi covek za Beograd bio Zeljko Ozegovic, dosadasnji predsednik opstine Novi Beograd.

Vucic... odbijam to saznanje, sa gadjenjem. Ni policijski cas me ne bi iznenadio. Licno cu imati veliki problem da ostanem u gradu gde je radikal gradonacelnik.

Biljana Srbljanovic... na toj poziciji, ne znam jel bi bilo smesno ili tuzno.

Sigurno ovaj grad ima neke ljude koji su odlicni menadzeri, arhitekte, gradjevinci i ostali strucnjaci ali ih ne zanima politika. Takvi nepristrasni ljudi bi bili najproduktivniji za dobro ovog grada i Beogradjana.
andjeo007
Za
Iceman
Vucic... odbijam to saznanje, sa gadjenjem. Ni policijski cas me ne bi iznenadio. Licno cu imati veliki problem da ostanem u gradu gde je radikal gradonacelnik.
Sigurno ovaj grad ima neke ljude koji su odlicni menadzeri, arhitekte, gradjevinci i ostali strucnjaci ali ih ne zanima politika. Takvi nepristrasni ljudi bi bili najproduktivniji za dobro ovog grada i Beogradjana.

Slažem se!
Disko Nindza
Lupetate za medalju, nista se bitno nece promeniti ph34r.gif
Iceman
CITAT (Disko Nindza @ 22:09, 15. May 2008)
Lupetate za medalju, nista se bitno nece promeniti ph34r.gif

Kako da ne! Sve im verujem. Većih djubreta od njih nema. Nemaju dovoljno mandata, ali nema veze,
sve oni znaju najbolje...... Svu pamet ovog sveta su posisali...... . A nisu podigli ništa teže od kašike,
posevno Vučić!!! bad.gif angry.gif
Disko Nindza
Kao sto se videlo, nista ti ne znas ni o Vucicu ni o politici.
A i sta se tebe tice gradonacelnik Beograda kad ti ne zivis u njemu.
Iceman
Samo kad ti znaš... . Blago nama kad imamo ovako pametne ljude kao Vučić koji je pre neku godinu kukao javno
kako su mu isključili telefon jer nema 150.000 da plati račun, a telefon mu je neophodan u kući. I što ne kažu
kakve su kuće oni dobili od kad sede u skupštini. I nemoj slučajno da pitaš takve "gluposti"......... bad.gif
Disko Nindza
Ako se neko nakrao i zivi u kucerinama, to je sigurno DS ph34r.gif
Riziko
@ iceman i slični ds-o mišljenici

1) Koliko je štetno i glupo bilo gledati i verovati RTS-u u Slobino vreme, toliko je glupo i štetno verovati B92 u današnje vreme.
Ako ne shvatate, džaba objašnjavati.

2) "nemaju dovoljno mandata... "?!?
Koji ti DS/B92 digitron koristiš? Ako imaš više od 50% možeš da sastaviš većinsku vladu

3) Ako je to sve što su mogli da iskopaju o Aleksandru Vučiću, onda ima moj glas.
Ko iz SRSa šivi na Dedinju? Niko.

4) Danas sam video podmladak DS-a sa parolom Ne dam Ti Beograd.
Evo već opstrukcije i podmetanja klipova u točkove potencijalno novoj vlasti. To nije bilo kada je N. Bogdanović (ili Tadić za predsednika) dobio većinu.
Čestitali im pobedu i nastavili dalje.
Pa nije teško izvesti ljude na ulice i izvikivati parole i zaustaviti saobraćaj... ali to SRS nije radio.

Još jedan razlog da budem protiv tzv. "demokrata".

Ne bi me čudilo da ponovo zamole NATO da nas bombarduju, da bi se skinuli sa vlasti oni koji neće da rade šta im se naredi iz EU i SAD i da bi se uspostavila marionetska vlada sa DSom na čelu kako bi nastavili rasprodaju zemlje.
Iceman
CITAT (Riziko @ 2:07, 16. May 2008)
Nije teško izvesti ljude na ulice i izvikivati parole i zaustaviti saobraćaj... ali to SRS nije radio.

NE PRIČAJ GLUPOSTI. BAŠ ONI SU TO RADILI UZ POVIKE "SLOBO-SADAME i MIRA-CRVENA VEŠTICA"

Ne bi me čudilo da ponovo zamole NATO da nas bombarduju, da bi se skinuli sa vlasti oni koji neće da rade šta im se naredi iz EU i SAD i da bi se uspostavila marionetska vlada sa DSom na čelu kako bi nastavili rasprodaju zemlje.

a ti idi na KiM pa tamo ga brani koliko te volja. Ja mom detetu neću da pružim tu priliku.
I muka mi je od takvih pametnjakovića čije su vodje u zatvoru!!!
Mr.Black
Vodje su odavno mrtve... .

Mislim da treba pruziti priliku coveku i videti sta ce uraditi za grad, a ne odmah osudjivati, vremena su se promenila.
Iceman
Sigurno da treba pružiti priliku novim ljudima, ali SPOSOBNIM I MLADIM LJUDIMA SA IDEJOM, a ne profesionalnim
političarima koji nikad ništa nisu uradili, osim što su sedeli u fotelji i "solili drugima pamet" kako treba da rade.
sanjac
Vučić je na konferenciji za novinare potvrdio da su SRS i koalicije okupljene oko DSS i SPS usvojile principe za koalicionu vlast u Beogradu. On je rekao da su ti principi briga o svim Beograđanima, ubrzani ravnomerni razvoj i izgranja saobraćajne infrastrukture, efikasno upravljanje komunalnim sistemima, javnost u radu javno-komunalnih preduzeća, borba protiv korupcije i izgradnja socijalnih i neprofitnih stanova.

Ovo je sa sajta www.24sata.co.yu

Necu da se Vucic brine o meni i mojoj porodici, i iskoristila sam svoje biracko pravo da NE glasam za njega za gradonacelnika. Komunalni sistemi, nemam primedbe kako funkcionisu u Bg. Izgradnja socijalnih stanova - za koga??? Beogradjani ne zive u socijalno neprofitnim stanovima. I da hoce ne mogu da ih dobiju. Btw, nista nije neprofitno, cak i ako se tako zove. To sto je on zamislio da bude politicar kad poraste, nema veze samnom.
Doduse, i Seselj je obecavao hleb za 3 dinara.. kad su ga podsetili bez blama je rekao "pa to je bilo u izbornoj kampanji". Jednostavno, radikali me plase i ne zelim ih u svom okruzenju.
Riziko
CITAT (sanjac @ 15:30, 16. May 2008)
Necu da se Vucic brine o meni i mojoj porodici, i iskoristila sam svoje biracko pravo da NE glasam za njega za gradonacelnika.

1) Pa ja sam rekao NE Tadiću za predsednika, pa nije po mome, nego kako kaže većina. c'est la vie.
Ako imaju većinu u parlamentu neka se pokažu. Na sledećim izborima neće imati većinu i eto promene.
Ili bi Vi sad da uvedete vojnu huntu i nema više demokratije?

CITAT (sanjac @ 15:30, 16. May 2008)
Komunalni sistemi, nemam primedbe kako funkcionisu u Bg.

2) Možda i nemaš. Ali šta bi sa time što su predodređene sva javna preduzeća za privatizaciju? A znamo kako se do sada privatizacija odvijala. Pljačka veka. Zajam za Srbiju je sitnica za to. Zajam je bio dobrovoljan i davali su ljudi svoje ako su hteli, a privatizacija je rasprodaja moje i tvoje imovine.

Biće ti super kada budeš plaćala komunalije strancima ili domaćim kriminalcima (Delti npr.). Jer mi smo, bože nesposobni da vodimo sami komunalna preduzeća, ali strane firme to znaju...

I ko je bre rasprodao Beograd Delti? SRS/DSS/SPS možda? Ne nego DS.
sanjac
Da, bice mi super kad budem placala iznosenje smeca strancima, bar nece da me budi "Ramize, guraj". I kad se budem vozila stranim gradskim autobusima. Radice kako treba i kostace shodno tome. Nema kvaliteta a da je dzabe.

Mozda Beograd stigne do Karlovca-Karlobaga itd. pa necu ici vise nikud prevozom. Moja firma ce biti ugusena (a mislila sam da od Slobinog vremena nema grdje), necu ici na posao, porodica bez prihoda, strikacu muzu carape da mu u rovu ne bude hladno, a ja cu da gajim kozu ispred zgrade.

Ma necu vise o tome. Po cenu da odemo iz Bgd i napravimo mesta za nove stanare "socijalnih neprofitnih stanova".
Drbob
Bolje Vučić nego Đilas.
Aleksandar Vučić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu kao najbolji student.
Šta je Đilas - najobičniji prevarant-tajkun koji se obogatio kada je postao direktor narodne kancelarije.
ĐS je svoje pokazao, sada drugi neka se dokazuju.
Od 96.godine kada je SPO bio na vlasti u Beogradu, grad je počeo da se uništava, a DS ga je dokusurio, prvo večita zamenica Hrustanovićka a zatim Bogdanović.
Ne može više tako.
A onih desetak "nedam ti Beograd" - ko su oni? Predvodi ih neki degen, plaćen stranim parama, oni takve mogu i da potkupe.
Pogledajte ko predvodi te plaćenike NVO, neki sačuvaj bože, ni orah iz ruke da im ne uzmeš.
Zato Aleksandar Vučić - Gradonačelnik.
Sarah
CITAT (Drbob @ 16:27, 23. May 2008)
Bolje Vučić nego Đilas.
Aleksandar Vučić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu kao najbolji student.
Šta je Đilas - najobičniji prevarant-tajkun koji se obogatio kada je postao direktor narodne kancelarije.
ĐS je svoje pokazao, sada drugi neka se dokazuju.
Od 96.godine kada je SPO bio na vlasti u Beogradu, grad je počeo da se uništava, a DS ga je dokusurio, prvo večita zamenica Hrustanovićka a zatim Bogdanović.
Ne može više tako.
A onih desetak "nedam ti Beograd" - ko su oni? Predvodi ih neki degen, plaćen stranim parama, oni takve mogu i da potkupe.
Pogledajte ko predvodi te plaćenike NVO, neki sačuvaj bože, ni orah iz ruke da im ne uzmeš.
Zato Aleksandar Vučić - Gradonačelnik.

Treba da bude Vucic!... .
SRS je bio najjaci u Vojvodini - pa su doziveli danasnji dan!! 5 mandata!!!
Ovako ce samo brze da se zavrsi, i treba imati strpljenja.
Beograd je slomio i jace igrace...
Master Yoda
O kvalitetu politicara raspravljati trebalo ne bi.
Jednako svi losi su.

Ali dati sansu svima trebalo bi, pa kvalitete svoje neka pokazu sada.
Lidija Vuksanović
CITAT (Master Yoda @ 9:18, 27. May 2008)
Jednako svi losi su.

Slažem se da su svi političari prevaranti i da daju lažna obećanja!Nisam primetila ni do sad da su nešto mnogo uradili za Srbiju pa i za Beograd!
Sarah
E pa - cestitam gospodo radikali!... ..
Drbob
Grad već podeljen
Izvor „Alo!“ iz vrha SPS-a potvrdio je da će šef beogradskih socijalista Aleksandar Antić sesti u fotelju predsednika Skupštine grada, dok će Vučićev zamenik biti funkcioner DSS-a Andreja Mladenović. Sporazumom su raspodeljene i sve fotelje u gradskim preduzećima i sekretarijatima:
SRS
Javna preduzeća: Direkcija za građevinsko zemljište, Parking servis, Beogradska tvrđava, RTV Studio B, Beogradska arena, Hipodrom, Beograd vode, Vodovod i kanalizacija, Zelenilo, Gradska čistoća
Sekretarijati: finansije, kultura, inspekcijski poslovi, imovinsko-pravni poslovi, zdravstvo, privreda i uprava
SPS-JS-PUPS
JP: Beogradske elektrane, GSP, Gradsko stambeno preduzeće, Centar „Sava“
sekretarijati: komunalni i stambeni poslovi, socijalna i dečja zaštita, zaštita životne sredine
DSS-NS
JP: Pogrebne usluge, gradske pijace, Beograd put, Turistička organizacija Beograda
sekretarijati: saobraćaj, urbanizam i građevinski poslovi, sport i omladina, obrazovanje
Hope
UŽAS! Ne znam sta drugo da kazem. Pa, samo se pitam da li cu ikada u ovoj zemlji ziveti normalno. ?! Verujte mi da to zvuci prosto neverovatno kada znamo da su radikali prisutni u politici! A mislim da je svima jasno da Beograd nikada nije bio lepsi nego sto je danas! Ne bih da zamisljam kako ce izgledati u buducnosti, sa radikalima i socijalistima na vlasti!
Vladica
tema je vucic za gradonacelnika grada beograda, a ne pozege i o tome treba da se razmenjuju misljenja na forumu
Hope
CITAT (Vladica @ 1:07, 30. May 2008)
tema je vucic za gradonacelnika grada beograda, a ne pozege i o tome treba da se razmenjuju misljenja na forumu

O Beogradu sam i pricala. Protumaci malo ono sto procitas pre nego sto odgovoris.
Vladica
CITAT (Hope @ 17:37, 31. May 2008)
O Beogradu sam i pricala. Protumaci malo ono sto procitas pre nego sto odgovoris.

procitao i tumacio i nisam siguran sta si htela da kazes ali ok, idemo dalje. pozz scratch_one-s_head.gif good.gif biggrin.gif
Drbob
Pustite budaletinu Lukovića koji je protiv svega što je srpsko. Sada navija za šiptare pošto se on i Čedica finansiraju od šiptarskih para.
Ovo je ozbiljna tema i treba ozbiljno razovarati i razmatrati.
Severian
[quote name='Master Yoda' date='9:18, 27. May 2008' post='23778']
Jednako svi losi su.

[/

jel ti to imas neku govornu manu?
Lidija Vuksanović
Moje mišljenje je da svi oni pa i Vučić gledaju samo svoje interese i ko će više pokrasti, a mi smo samo piuni! Nema svrhe nervirati se oko takvih stvari! Baš me zanima šta će od onih silnih obećanja (laži) ispuniti!
Catwoman
CITAT (Severian @ 11:30, 16. June 2008)
Master Yoda:
"O kvalitetu politicara raspravljati trebalo ne bi.
Jednako svi losi su.
Ali dati sansu svima trebalo bi, pa kvalitete svoje neka pokazu sada."

jel ti to imas neku govornu manu?

Ti nisi cuo za Star wars i Master Yodu? scratch_one-s_head.gif
sanjac
"Guraju me u stroj, i na glavu mi se penju,
nisam covek ja sam stroj i postupam po naredjenju.

Ja bih da pevam jos malo, jer je zivot samo jedan
i do njega mi je stalo, meni je vredan"

Ne ponovilo se... plase me radikali..
Riziko
CITAT (Master Yoda @ 9:18, 27. May 2008)
Jednako svi losi su.

Potpuno se slažem.

Dosta teorije ovi ili oni su bolji ili gori. Izvol'te pa se pokažite.
Jedino mi se čini da neće zavidni DS sedeti skrštenih ruku i pustiti SRS i kompaniji da se pokažu, već će im stavljati klipove u točkove na svakom koraku.

A to će onda da se obije o glavu nama koji živimo u gradu, a ne Đilasu i Tadiću.
Vladica
nemam nista protiv vucica, neka covek dobije sansu. ne treba mi onaj tajkun... .
sanjac
CITAT (Riziko @ 0:21, 17. June 2008)
Potpuno se slažem.

Dosta teorije ovi ili oni su bolji ili gori. Izvol'te pa se pokažite.
Jedino mi se čini da neće zavidni DS sedeti skrštenih ruku i pustiti SRS i kompaniji da se pokažu, već će im stavljati klipove u točkove na svakom koraku.

A to će onda da se obije o glavu nama koji živimo u gradu, a ne Đilasu i Tadiću.

Uvek je tako, ko izgubi ima pravo da se ljuti. Jedino politicari smatraju da su "visa vrsta" i da ce svet da propadne kad oni odu sa vlasti. Iz besa (ko ostavljena ruzna cura) naravno da ce da poturaju klipove, koji god se nadju u tom polozaju. Nije njima do naroda, zao im je sto ostaju bez povlastica i para koje su ovako ili onako trpali na svoje racune. I uvek ide preko nas, obicnih gradjana, koji bi da mirno zivimo.

Pokazite mi postenog politicara, poljubicu ga/je u doope. Da postoji ne bi se bavio politikom.
Vladica
CITAT (sanjac @ 10:18, 17. June 2008)
Uvek je tako, ko izgubi ima pravo da se ljuti. Jedino politicari smatraju da su "visa vrsta" i da ce svet da propadne kad oni odu sa vlasti. Iz besa (ko ostavljena ruzna cura) naravno da ce da poturaju klipove, koji god se nadju u tom polozaju. Nije njima do naroda, zao im je sto ostaju bez povlastica i para koje su ovako ili onako trpali na svoje racune. I uvek ide preko nas, obicnih gradjana, koji bi da mirno zivimo.

Pokazite mi postenog politicara, poljubicu ga/je u doope. Sreca pa ne postoji.

ma bas tako, nego nam je ostalo da komentarisemo, tesko da narod moze nesto da promeni.. nekada pomislim da se oni medjusobno dogovaraju... aj malo vi kraduckajte pa cemo malo mi i tako dalje...
S T
Mislim da se slažemo da je aksiom da svi političari lažu i samo gledaju da uzmu što više para.

Ukratko, ne želim dotičnog gospodina za gradonačelnika. Živeo sam u Zemunu u vreme njihove vladavine istim, i ne želim da viđam "kioske" na svakom drvetu itd. Generalno, sve su ove teme idealne za sukobljavanje među ljudima, i svi imaju svoje argumente za i protiv jednog, odnosno drugog. Ja ne želim da ulazim u priče o tome da li Srbi jesu nebeski narod i da li je ceo svet protiv nas samo zato što smo najbolji, najpametniji i u pravu. Ja samo ne mogu da kažem ijednu lepu reč za čoveka koji nosi bedž sa likom lidera stranke i kune se u tog istog koji je svojevremeno, dok sam bio student, mahao pištoljem na studente i koji se pri tom ne kaje ni zbog jednog svog postupka. Naprotiv.

S druge strane, oni koji hoće Vučića za gradonačelnika će sigurno pronaći zašto oni ne mogu da smisle DS.

Kad sve sabereš i oduzmeš, gradonačelnik će biti onaj ko napravi najbolji dogovor sa drugima, a mi svi možemo samo da se nerviramo i prepucavamo na forumima.
Lidija Vuksanović
CITAT (S T @ 13:25, 17. June 2008)
Mislim da se slažemo da je aksiom da svi političari lažu i samo gledaju da uzmu što više para.

Ukratko, ne želim dotičnog gospodina za gradonačelnika. Živeo sam u Zemunu u vreme njihove vladavine istim, i ne želim da viđam "kioske" na svakom drvetu itd. Generalno, sve su ove teme idealne za sukobljavanje među ljudima, i svi imaju svoje argumente za i protiv jednog, odnosno drugog. Ja ne želim da ulazim u priče o tome da li Srbi jesu nebeski narod i da li je ceo svet protiv nas samo zato što smo najbolji, najpametniji i u pravu. Ja samo ne mogu da kažem ijednu lepu reč za čoveka koji nosi bedž sa likom lidera stranke i kune se u tog istog koji je svojevremeno, dok sam bio student, mahao pištoljem na studente i koji se pri tom ne kaje ni zbog jednog svog postupka. Naprotiv.

S druge strane, oni koji hoće Vučića za gradonačelnika će sigurno pronaći zašto oni ne mogu da smisle DS.

Kad sve sabereš i oduzmeš, gradonačelnik će biti onaj ko napravi najbolji dogovor sa drugima, a mi svi možemo samo da se nerviramo i prepucavamo na forumima.

Bravo, tako je! clapping.gif
Ne treba gubiti živce i vreme na te političke budale!
sanjac
Zaista, nisam htela a pominjem ali istina je, u vreme radikala Zemun je izgledao kao palanka na Divljem zapadu. Ni Dunav vise nije mirisao, od smradova przenih girica, palacinki i ostalog iz kioska na keju miris reke se nije osecao. Izbegavala sam Zemun, nekako mi je bio kao fina devojka udata iz inata, pa kako bude... Ako se to desi i Beogradu, ne mogu da ga izbegavam, ni to da odobravam. Svoju izbornu volju sam pokazala na izborima, i nikad se necu sloziti da gradonacelnik ovog grada bude radikal, onaj ciji je sef na mardelju, bahat, bezobrazan, plase me radikali i od njih mogu da ocekujem sve najgore. Da, pamtim i Vukovar, i Hrtkovce, i Nikolu Barovica, i Zemun i stosta sto obicni ljudi ne zaboravljaju.
S T
CITAT (sanjac @ 13:35, 17. June 2008)
Da, pamtim i Vukovar, i Hrtkovce, i Nikolu Barovica, i Zemun i stosta sto obicni ljudi ne zaboravljaju.

Ček, ček, Barović se okliznuo na koru od banane. Taj je slučaj rešen ok.gif
sanjac
Ma da... secam se neke TV emisije, pitali Seselja sta je sa necim sto je obecavao... a (ne znam ako bih ga nazvala) kaze: "Pa to je bilo u predizbornoj kampanji - citaj: magarce, pa nisi valjda verovao da cu to zaista da uradim). Eto.

A Barovic se okliznuo na kovu od banane. Nemam nista za ni protiv, ali kako lazi ilazovi ovde dobro upsevaju i prolaze, cudo jedno. Evo kako su komsije Rumuni to resili http://news.yahoo.com/s/nm/20080616/od_nm/village_vote_dc
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.