Milica
16:03, 13. May 2008
Da li zaista "ujedate" u tim danima ili su vam oni kao i svaki drugi?
Primecujete li razliku u osecanjima i ponasanju?
Kako okolina reaguje na vas?
* Mirjana *
20:21, 13. May 2008
Nije da "ujedam", ali nervozna jesam. Obično tada odradim neki žešći posao u kući (najčešće ribam kupatilo, perem prozore... ), tako da me to smiri (iscrpi).
Tih dana malo više jedem, žedna sam i hladnije mi je nego obično. Osim toga - nikakvi neprijatni simptomi, bolovi i slično... Imam sreće!
andjeo007
20:42, 13. May 2008
UJEDAM!!!
sanjac
8:12, 14. May 2008
Nemam taj problem.
Ako ujedam od nervoze, to nema veze sa mojim hormonima, vec sa tudjim bezobrazlukom.
Ujedam ali stvarno, ustvari mislim da mi samo znacajno opadne prag tolerancijem. Reagujem na svaku glupost, jedem mnogo slatkisa
Lillyn
16:10, 16. May 2008
Ne ujedam, uglavnom samo rezim...
Lidija Vuksanović
14:20, 19. May 2008
Imam bolove, traje mi 8 dana i nervozna sam i naelektrisana, ali se trudim da se kontrolišem!Samo ako mi neko stane na žulj taj je nadrljao!
sanjac
14:50, 19. May 2008
Mene vise izludjuje ova vrucina i vlaga u vazduhu, ne znam za vas ali sam sva otekla i jedva disem, zlo mi je od pomisli da ce ovako do oktobra.
Lidija Vuksanović
15:22, 19. May 2008
CITAT (sanjac @ 15:50, 19. May 2008)

Mene vise izludjuje ova vrucina i vlaga u vazduhu, ne znam za vas ali sam sva otekla i jedva disem, zlo mi je od pomisli da ce ovako do oktobra.
Slažem se sa tim!A još i gužve i opojni mirisi po autobusima?!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo
kliknite ovde.