Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Protestni miting za spas uličnih životinja
Forum » Društvo » Biljni i životinjski svet
Dejannoa
Obavestavam sve one koji su privrzeni psima i ocuvanju njihovih zivota, da se pridruze Protestnom mitingu koji EI17 organizuje u nedelju, 16. marta 2008. u 12, 00 casova u Mirijevu, opstina Zvezdara, na platou ex C Marketa, danas preuredjenog Maxija, Mirijevski Venac 18 - 20.
Protest je protiv direktorke skole Despot Stefana Lazarevic u Mirijevu koja zagovara "sklanjanje" SVIH pasa iz naselja i koja je odgovorna za dopise 39 odbornika sa Zvezdare protiv pasa, kao i za cinjenicu da su sve skole i obdanista na Zvezdari potpisale istovetan zahtev.
Ovo nikad nije bilo, nekada kada je na toj lokaciji bilo 16 pasa, niko nije sprovodio nikakve akcije u tom pravcu, a danas, kada je na tom ogromnom prostoru ostalo svega 5 pasa, u dve grupe, udaljenih pola kilometra od skole, trazi se njihovo "uklanjenje" i to "humano"! I tu u vreme kada se Grad zvanicno opredelio za Strategiju koja podrazumeva vracanja pasa na ulice!!!!!Ti psi zive tu godinama i nikad nije bio ni jedan jedini incident sa njima. Sram ih bilo!
Pozivamo vas da se pridruzite protestu i tako pokazete da postoji i ova druga strana koja uglavnom cuti i trpi!
Autobusi 27, 27 E idu tacno do te stanice od Aurelia kod Doma JNA. Mini bus E 6 iz Zemuna direktno ide do te stanice. Autobus 79 sa Dorcola takodje ide do iste stanice i konacno 46 od zeleznicke stanice.
EI17.
Danica Drobac
Dejannoa
Nadam se da ce neko doci sa ovog foruma na protest !
sanjac
AKo je do protesta, evo prenecu onom kuci sa ulice sto se jutros kezio na mene i dete, balavio, imao ludacki pogled...
Prolsog leta bas u Mirijevu, kod toplane, pas je poceo da grize kesu u kojoj sam nosila samo kisobran.

Nemam nista protiv, samo se vi zalazite za prava lutalica, ali ne ocekujte to od mene.
Dejannoa
CITAT (sanjac @ 9:28, 17. March 2008)
AKo je do protesta, evo prenecu onom kuci sa ulice sto se jutros kezio na mene i dete, balavio, imao ludacki pogled...
Prolsog leta bas u Mirijevu, kod toplane, pas je poceo da grize kesu u kojoj sam nosila samo kisobran.

Nemam nista protiv, samo se vi zalazite za prava lutalica, ali ne ocekujte to od mene.

Niko te nije ni pozvao, vec je bio poziv za ljude koji vole zivotinje !!!!!

Bez ljutnje ali mozda je taj pas bio gladan, mozda je trebalo da ga nahranis pa ti ne bi kesu pocepao blink.gif

A nisam shvatio sta si htela reci za psa koji se kezio na tebe, bas ujutru i to kad si videla da je protest protiv ubijanja shok.gif bye.gif
sanjac
CITAT (Dejannoa @ 12:37, 18. March 2008)
Niko te nije ni pozvao, vec je bio poziv za ljude koji vole zivotinje !!!!!

Bez ljutnje ali mozda je taj pas bio gladan, mozda je trebalo da ga nahranis pa ti ne bi kesu pocepao blink.gif

A nisam shvatio sta si htela reci za psa koji se kezio na tebe, bas ujutru i to kad si videla da je protest protiv ubijanja shok.gif bye.gif

Pisalo je "Nadam se da ce neko doci sa ovog foruma na protest ! "
Ja sam neko sa ovog foruma, clan kao i svi ostali, osetila sam se prozvanom.

Hranu za pse ne nosim sa sobom, posebno ne sa posla kuci, ali ako ce to da smiri vase strasti, dogovoreno. Svoju tasnu, kisobran, laptop, i kilo hrane za gladne pse. Preporucujem to i ostalim gradjanima ovog grada.

A sta sam htela da kazem za tog psa, pa napisala sam. A zasto bas "to jutro", e to moras psa da intervjuises, dacu ti lokaciju gde je svakodnevno.

Zaista preteraste. Zasto onda niste napisali koliko ljudi je bilo na vasem mitingu, ko je od medija emitovao tu vest, sta ste dobro uradili za te zivotinje?
Volim pse, kao sto sam prethodno pisala imala sam psa, ali ne volim pritiskanje tipa "volite lutalice". Koga zanima, bavi se njima.
Dejannoa
Izvini nisam stigao da napisem da je na protestu bilo 150 ljudi friends.gif

A od medija tu su bili TV FOX, Studio B, a od novina 24casa, Blic i Nin scratch_one-s_head.gif mozda jos neko !!

A sto se tice pasa sklonili smo sa ulice i udomili preko 700 zivotinja a trenutno u nasim domovima imamo 73 zivotinje !!!
Omogucavamo besplatnu sterilizaciju, vakcinaciju i ako su stenci ili odrasli psi da ih cipujemo i vakcinisemo protiv besnila !!!!
Sve ovo oduzima mnogo truda, rada i trudimo se da udomljavamo zivotinje sto vise, evo sad jedno stene ide za Svajcarsku, ali za 40dana kada primi vakcinu i revakcinu yes.gif
Radimo na tome da otvorimo stacionar za napustene zivotinje, posto imamo mnogo jos pasa na ulici koje hranimo i koje bi sklonili ali trenutno su nam takvi kapaciteti da sklanjamo samo sto je ugrozeno !!!

Sanja ja nemam nista protiv tebe, samo taj pas ti verovatrno ne bi nista uradio ako ti je pokidao kesu, moj pas uvek mi kida kese u igri pa mislim da je i ovaj pas uradio isti, a iskolacene oci su verovatno od straha zbog necega sto si uradila ili je ocekivao da ces ga kazniti !!!

Pas je covekov najbolji prijatelj, a da li je i covek psu!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.