Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Originalna verzija: Dont and drink and drive... smoke joint and fly
Forum » Aladin Caffe - forumi za opustanje » Noćni život
Silent Bob
Da li vozite kada popijete i da li ste se nekad upropastili od alkohola kao čika za volanom?

Lara Croft
Ma neeeeee, peske je sigurnije (ako nemas stikle)!!! biggrin.gif
Lillyn
Jednom, u Grckoj.
Izlazak nije ni bio planiran, pa se zadesilo da sam kolima. Nije postojala opcija da ih ostavim i srecom nisam bila daleko od kuce, desetak minuta voznje.
Nisam bila ni blizu stanja u kome je ovaj cika, ali je bilo dovoljno da se isprepadam.
Sve u svemu, stvarno je grozan osecaj kad nemas potpunu kontrolu nad sobom.
Sva sreca nista se nije desilo i nekim cudom policije nigde nije bilo, jer bih kao stranac jako lose prosla...
* Mirjana *
Ja sam dežurni trezvenjak u kući... Kad odemo negde suprug i ja, on može da popije, ja vozim nazad (moj izbor - čuvam zdravlje, a i kućni budžet). Inače, jako retko poželim alkohol, pa mi ni ne pada teško.
Master Yoda

Ovaj se baš upropastio. Hehehheee

Šta je to u ljudskom biću, što ga vuče prema piću?
Mr.Black
Ladno se uvaljao u ono sto je povratio bad.gif
Zanimljivo...
Vucinic88
Ne brze od zivota i batalite voznju kad ste pod dejstvom alkohola...... .
Ivancica
Prednost nas pesaka... mozes da pijes koliko hoces jer znas da se kuci vracas peske ili taxijem. Volim da cirkam tekilu
Ole Gunnar
Polako nogama kuci... Ako se ima para - taksijem. Ali da me neko pijan vozi - ne hvala. Pre cu da legnem i odspavam, pa sutra polako... Nigde ne zurim.
Svidja mi se ova reklama sto se sada vrti na TV-u... Jeziva je, pa ce se mozda nekome i urezati u pamcenje. Strasno je koliko ljudi gine na putevima. Na svim vecim magistralama, kraj puta samo ploce, venci i krstovi... Sav se najezim kad to vidim.
Dušan
Nekada sam se upropašćavao i gore od ovog čike, ali sada ne. Više ne pijem a dok sam pio nisam imao auto.
Lidija Vuksanović
Alkohol je zlo inače u životu, a pogotovo za volanom. Koliko se samo teških saobraćajnih nesreća dešava radi pijanih vozača.
Marria
... "ne brze od zivota... .ne...
..ako mislis bilo gde - moras sporije"... .
istina87
Ne samo za volanom vec i uposte alkohol je po mom misljeni najvece zlo vog covjecanstva. Prije dva mjeseca u Pg je pijan otac vracao sina autom iz skole, dijete nije imalo ni 10 godina. Imali su sudar, samo je dijete poginulo a eto ubio ga je otac i njegov alkohol. Pa kud ce gora kazna od te. STO DALJE OD ALKOHOLA!!!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.