Da li vozite kada popijete i da li ste se nekad upropastili od alkohola kao čika za volanom?
Lara Croft
11:53, 21. September 2007
Ma neeeeee, peske je sigurnije (ako nemas stikle)!!!
Lillyn
16:21, 14. December 2007
Jednom, u Grckoj. Izlazak nije ni bio planiran, pa se zadesilo da sam kolima. Nije postojala opcija da ih ostavim i srecom nisam bila daleko od kuce, desetak minuta voznje. Nisam bila ni blizu stanja u kome je ovaj cika, ali je bilo dovoljno da se isprepadam. Sve u svemu, stvarno je grozan osecaj kad nemas potpunu kontrolu nad sobom. Sva sreca nista se nije desilo i nekim cudom policije nigde nije bilo, jer bih kao stranac jako lose prosla...
* Mirjana *
22:00, 9. January 2008
Ja sam dežurni trezvenjak u kući... Kad odemo negde suprug i ja, on može da popije, ja vozim nazad (moj izbor - čuvam zdravlje, a i kućni budžet). Inače, jako retko poželim alkohol, pa mi ni ne pada teško.
Master Yoda
15:20, 10. January 2008
Ovaj se baš upropastio. Hehehheee
Šta je to u ljudskom biću, što ga vuče prema piću?
Mr.Black
15:32, 10. January 2008
Ladno se uvaljao u ono sto je povratio Zanimljivo...
Vucinic88
15:20, 5. February 2008
Ne brze od zivota i batalite voznju kad ste pod dejstvom alkohola...... .
Ivancica
15:41, 6. February 2008
Prednost nas pesaka... mozes da pijes koliko hoces jer znas da se kuci vracas peske ili taxijem. Volim da cirkam tekilu
Ole Gunnar
17:40, 25. August 2008
Polako nogama kuci... Ako se ima para - taksijem. Ali da me neko pijan vozi - ne hvala. Pre cu da legnem i odspavam, pa sutra polako... Nigde ne zurim. Svidja mi se ova reklama sto se sada vrti na TV-u... Jeziva je, pa ce se mozda nekome i urezati u pamcenje. Strasno je koliko ljudi gine na putevima. Na svim vecim magistralama, kraj puta samo ploce, venci i krstovi... Sav se najezim kad to vidim.
Dušan
19:39, 25. August 2008
Nekada sam se upropašćavao i gore od ovog čike, ali sada ne. Više ne pijem a dok sam pio nisam imao auto.
Lidija Vuksanović
8:44, 26. August 2008
Alkohol je zlo inače u životu, a pogotovo za volanom. Koliko se samo teških saobraćajnih nesreća dešava radi pijanih vozača.
Marria
13:07, 27. August 2008
... "ne brze od zivota... .ne... ..ako mislis bilo gde - moras sporije"... .
istina87
13:45, 27. August 2008
Ne samo za volanom vec i uposte alkohol je po mom misljeni najvece zlo vog covjecanstva. Prije dva mjeseca u Pg je pijan otac vracao sina autom iz skole, dijete nije imalo ni 10 godina. Imali su sudar, samo je dijete poginulo a eto ubio ga je otac i njegov alkohol. Pa kud ce gora kazna od te. STO DALJE OD ALKOHOLA!!!
Ovo je lo-fi verzija sadržaja. Da bi ste videli verziju sa svim informacijama i slikama, molimo kliknite ovde.